Dostum anladığım kadarıyla uzun zamandır kullandığın 8.1'i sıfırlamadan yeni yapıyı kurmaya çalışmışsın.biraz geç oldu ama bunun birkaç çözüm yolu var.bunlardan birini @bozkirdangelen yazmış sağolsun.ikinci yöntem ise şu şekilde:Üzgün surat çıktıktan sonra ekran siyahlaştığı anda ses kısma tuşuna basılı tut.biraz bekle ve telefonun açılmadığından emin ol.nokia yazısı gelmeyecek.elini ses kısma tuşundan kaldırmadan cihazı şarja tak.ekranda ünlem işareti çıkacak.ünlemi görünce sırasıyla şu tuşlara bas.Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısmaArkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.
Kardeşim önerdiğin uygulama çok İyi ama L925 de SD card desteği olmadığı için kullanılamıyor.. Ayrıca normal yedekleme yaptığımda outlook hesabıma mı yedekleme yapıyor ? Yani telefonu sıfırlasam bile yedeği tekrar yükleyebilirim değil mi ?Şahsen değecek pek bir şey görmediğim için son Yapı'ya geçmedim.
Bu konuda korkulacak hiçbir şey yok ki
İstersen Ayarlar > Yedekleme kısmından Mesajları yedekle'yi aktif edip yedekleyebilirsin yada Microsoft contacts+message backup adlı bir uygulama çıkardı. Onu kurup yedekleme de yapabilirsin. Ayrıca normal Yedekleme'yi yaparsan verilerin silinmez.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım Şu konunun sahibine gecenin bir vakti uykumdan olup şu satırları yazıp yardımcı olmaya çalışıp arkadaşın görmezden gelip daha sonra da üstüne şu hakareti! yediğim konuya yazdığım yazıya göz atarsan sevinirim.
Yazımı alıntıladım;
Windows platformlarında yedekler Microsoft hesabınızın kayıtlı olduğu Onedrive depolama alanına kaydedilir. Telefonu sıfırlasanız da silinmez. Hatta isterseniz aynı yedeği farklı bir Windows telefona da kurabilirsiniz.Kardeşim önerdiğin uygulama çok İyi ama L925 de SD card desteği olmadığı için kullanılamıyor.. Ayrıca normal yedekleme yaptığımda outlook hesabıma mı yedekleme yapıyor ? Yani telefonu sıfırlasam bile yedeği tekrar yükleyebilirim değil mi ?
Kardeşim önerdiğin uygulama çok İyi ama L925 de SD card desteği olmadığı için kullanılamıyor.. Ayrıca normal yedekleme yaptığımda outlook hesabıma mı yedekleme yapıyor ? Yani telefonu sıfırlasam bile yedeği tekrar yükleyebilirim değil mi ?
Damdan düşenin önerisi daha güzel oluyor.Aynı sıkıntı benim başıma geldi 525 de. Ne o tuş kombinasyonuyla Hard reset soft reset hiçbiri düzeltmiyor. Hep siyah ekrana üzgün surat çıkıyor. Ben Ncs İle 8.1 kurdum tek yolu buydu. 525 de wprt lsrt wm 10 kurunca tanımıyordu. Microsoft sağolsun bir tek 525 tanınmıyor o yazılımlarla. Wprt ve lsrt ile taşırsa sıfırlayın yoksa Ncs İle flash atın sorun çözülür![]()
Microsoft Telefon(1.10.23004.0 > 2.12.2002.0) güncellendi.
Kişiye uzun basınca ayrıntılarda görüşme süresi yoktu, o eklenmiş. Başka bir yenilik göremedim. Tuşlama hâlâ gecikmeli ve Türkçe algılayamıyor.
Kişilerde Ara seçeneği önceden yoktu diye biliyorum ben şimdi ise var
Benim 930 8.1de. Ben haber veririmbu arada Windows Phone 8.1 lumia 930 kullanan kaldı mı aramızda? Windows 10 Mobile güncellemesi gelse haber verecek kimse yok galiba![]()
bugün İngiltere'de Lumia 930 için 02540.00019.1523x.4500x firmware numarası ile küçük bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin Windows 10 Mobile için hazırlık güncellemesi olduğu ve bu hafta veya önümüzdeki haftadan itibaren İngiltere'de lumia 930 için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlayabileceği belirtiliyor.
bende dokunmatikte sorun var ancak hiç reset atma olmadıİlk defa bi yapı da sorun yaşıyorum.
Önceden dokunmatikte sorun vardı. 13. yapıda düzelmişti. şimdi tekrar olmaya başladı.
telefon bazen hiç tepki vermiyor . ya yeniden başlatıyor ya da öyle bekliyor.
bu sorunları yaşayan var mı öneriniz nedir. sıfırlama yapmıştım yazılımı yükledikten sonra.
Bu sorunlar sanırım sıfırlama yapanlarda oluyor,bende de oluyor o yüzden bu akşam 8.1 e dönüp tekrar 14.yapıyı yükleyeceğim ama bu sefer sıfırlama yapmayacağım.İlk defa bi yapı da sorun yaşıyorum.
Önceden dokunmatikte sorun vardı. 13. yapıda düzelmişti. şimdi tekrar olmaya başladı.
telefon bazen hiç tepki vermiyor . ya yeniden başlatıyor ya da öyle bekliyor.
bu sorunları yaşayan var mı öneriniz nedir. sıfırlama yapmıştım yazılımı yükledikten sonra.
sizin dokunmatikte ne gibi bi sıkıntı var? ben ekranı ilk açtığımda bi kaç saniye kendi kendine basıyor.bende dokunmatikte sorun var ancak hiç reset atma olmadı
bende öyle br sorun olmadı,bende olan sorun şu edge de bazen algılamıyorsizin dokunmatikte ne gibi bi sıkıntı var? ben ekranı ilk açtığımda bi kaç saniye kendi kendine basıyor.
Zannetmiyorum geleceğini.930 için Windows 10 da göz atma ekranı glance screen desteği gelirmi.donanımlamı alakalı gelme ihtimali yokmu ?
Nokia 909 ile gönderildi
