Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye

8.0 ile gelen cihazlarda var bu 8.1 ile gelenlerde ayrı olarak değilde hücresel+sim içinde var diye biliyorum bu yüzden Windows10 ile de sim ayarlarında.
Hmm o zaman uçuruyorum ayarlardan :)
Bu arada ekolayzer'a tekrar giriş yaptığımda seçenekler sıfırlanıyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Sırf şu here uygulamaları gidecek diye geçemiyorum windows 10 a :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Lumia telefonlarınıza Windows 8.1 RT veya Windows 10 yüklemek ister misiniz?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yakında.....:ehe
ustam rt yi anlarım da işlemci desteklemediği için normal w10 desteklemez diye biliyordum ? Yanlışsam duzeltin , eğer normal w10 yukleniyorsa da Windows rt ye de normal w10 yukleyebiliriz? Onun da işlemcisi destekler ozaman ?

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ekran parlaklığı düzeldi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 550 de arama kaydı yapabiliyormuş. Bize de gelmesi muhtemel.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Gadgets uygulamasının taze taze Türkçe ekran görüntüleri :D

Yüklemek için:

Telefona atın ve dosya yöneticinden dosyayı bulun dokunun ve yükle deyin 1dk sonra bildirim gelicek konumu açın ve uygulamalar menüsünden Aksesuarlar uygulamasına girin.

Ekleme: Groove müziği otomatik aç yapınca çalışmıyor maalesef. Diğer uygulamalarda çalışıyor.

Yeni parlaklık ve renk profili uygulaması(diğer eklenenlere gidiyor):

Süs olsun diye duran Continuum (açılmıyor hiç) :D:

Linkler:
Ekran:
Continuum:

Yüklemek için dosya gezginini kullanın. 930 sahipleri Continuum uygulamasını deneyebilir belli olmaz açılır belki :D
ekranı tıklıyorum fakat hiç bişey olmuyor yüklendi uyarısı gelmiyor
ses ve ekran appx yükledim herhangi bir yüklendi uyarısı gelmedi şuan basınca açılmıyor atıyor?

alaca61

Üye
Gadgest ne işe yarıyor Türkçesi ne
Faydalı birieyse yükleyeyim

afwerker

afwerker

Üye
ses ve ekran appx yükledim herhangi bir yüklendi uyarısı gelmedi şuan basınca açılmıyor atıyor?
dostum telefonu kapatıp açarsan açılacaktır.

oguone

Üye
Appx audio dosyasını yükledikten sonra ses menüsü yok
Ekolayzer göründü sadece

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ses bende de çalışmıyor ama ekranda sorun yok. x20 serisi desteklemiyor olabilir.

skynet

Üye
Appx audio dosyasını yükledikten sonra ses menüsü yok
Ekolayzer göründü sadece
Evet bende de ekolayzer menüsü var artık ama tekrar giriş yaptığımda yaptığım ayarlar sıfırlanıyor bu sizde de oluyor mu ?

oguone

Üye
Evet bende de ekolayzer menüsü var artık ama tekrar giriş yaptığımda yaptığım ayarlar sıfırlanıyor bu sizde de oluyor mu ?
menüye girince kapalı kulaklık takmak gerekiyor gibi

serinaga

serinaga

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Dostum Güvenli mi bu site ? aynı ürün aliexpresste daha ucuz

Android uygulaması olan geek ile alışveriş yapıyorum. Son derece güvenli bir site ve 2-3 haftada geldiği oluyor ürünlerin. Daha önceden aliexpress'ten alışveriş yaptım, birkaç sorun yaşamıştım. Ama buradan yaklaşık 2-3 aydan bu yana 3-5 ürün sipariş ettim ve hiç sorun yaşamadım, hatta şuan 7-8 ürün yolda, daha dün bir tanesi daha elime ulaştı, ürünler gayet güzel ve hızlı geliyor ...
Şimdi bir daha güncellendi ve yine kullanılamaz hale geldi. O yüzden kullanmak isteyen güncellemesin.

Çok geç, maalesef kendi kendine güncellemiş :(

Üst Alt