Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar w10 a geçtim ama hangi şarj aletini kullansam yavaş şarj diyor :(
Zaten 8.1 dw samsung eski şarj aleti tam dolduruyordu hatta 8.1 de yavaş şarj demiyordu ama w10 da aynı cihaz yavaş şarj diyor tam dolduramıyorum ne yapmalıyım ?
Yarın yola çıkacağım doldurmaz bu şarjı :(

İki gün önce kendi orjinal şarj aletinde bende de aynı uyarıyı vermişti soft reset atmıştım sonra vermedi uyarıyı ilk defa uyarı vermişti

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gözatma ekranında şarj durumu eskiden görünmüyordu, şimdi görünüyor.. Belki de yeni dikkatimi çekti...

Bir de bende Hareket Verisi güncellemesi gelmedi.. Bu uygulamanın kısayolunu ya da yüklemeyi kontrol etme imkanı veren ip ucunu bilen var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gözatma ekranında şarj durumu eskiden görünmüyordu, şimdi görünüyor.. Belki de yeni dikkatimi çekti...

Bir de bende Hareket Verisi güncellemesi gelmedi.. Bu uygulamanın kısayolunu ya da yüklemeyi kontrol etme imkanı veren ip ucunu bilen var mı?
Hangi modele gelmedi?

gkhntlbs

Üye
920 de hareket verisi yok nasıl yapabiliriz
920 de hareket verisi yok nasıl yapabiliriz

mrtaksy

Üye
Çok ilginç benim emektar 920 mim Usb ile bilgisayardan 6-7 saatte zor şarj olurken dünkü glance güncellemesinden sonra yaklaşık 2,5 saatte %89 oldu. Win 10 uyumlu olmayan uygulama olarak tüketime etkisi bu kadar olabilir mi ? Benzer gözlemi olan var mı ?

Sent from mTalk

skynet

Üye
Göz atma ekranına hava durumu bilgisi sığmıyor sizde durum aynı mı ?

Frksylyc

Üye
Arkadaşlar, ben L720 cihazımda 8.1 üzerine son 13. Yapıyı kurdum. Kurduktan sonrada sıfırlama yapmadım hiç. Sistem uygulamalarını yüklerken sıkıntıda yaşamadım. Şu an sadece mytube yüklenmiyor. Bir de bazen soft reset atmak zorunda kalınca açılışta nokia yazısı 2-3 döngü yaptıktan sonra telefon açılıyor. Şimdi sorum şu; cihazı sıfırlarsam faydası olur mu 512 mb ram li cihaz kullanıpta sıfırlayan arkadaşlar bir faydasını gordu mu?

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, BLasTeaR, serinaga ve 9 diğerleri

ArMaGeDdOn_87

Üye
Offical sürüm yayınlandığında insiderdan geçiş oluyomudu ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!
Eyvallah,umarım yayınlanır beklediğimiz ve olması gereken özelliklerde peyderpey verilmeye başlanır.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Olması gerekenler gelsin yeter

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar spotify kullananlar bilir wp de spotify free çalıştırmıyor illa Premium istiyor.
Spotify kampanya yaptı 3 aylık Premium sadece 0.99 tl .
Spotify kullanlar kaçırmasın bu fırsatı.

Not ; enpara ile 0.50 ye gelir sıcağın da sıcağı kaçırmayın bence.

Hay Allah razı olsun senden :alkis:alkis

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Özellikle şu son günlerde görüldüğü gibi sistemle ilgili sürekli güncelleme yayınlanıyor..
Tahminime göre, kararlı sürüm yayınlandıktan sonra ve sistem oturunca bu güncellemeler artarak devam edecek ve bu bizleri çok memnun edecek. Hem tahmin hem de temenni...: ) )
Çalışıyor. İlk mesajdaki linki deneyiniz.
Denedim.. ve mağazaya gitti orada ise yükleme butonu çıkmadı...
Belki de benim hatamdır..
Geçmiş günlerde sanırım 11 veya 12 nci yapıda idi.. Hareket Verisi sürekli olarak güncelleme hatası veriyordu..
Ben de bunu akıllı veri yoluyla kaldırdım..
O gün bugündür güncellemesi bende gözükmüyor.

"Bu uygulama bu cihazla uyumlu değildir" mesajı çıkıyor.

Üst Alt