Sensation
Emekli Yönetici
Anlaşılan kararlı sürümü kullanamayacağım hiç@Sensation @papakudioflu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Anlaşılan kararlı sürümü kullanamayacağım hiç@Sensation @papakudioflu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Büyük ihtimalle bir hafta on gün kadar kararlı kullanırsınAnlaşılan kararlı sürümü kullanamayacağım hiç![]()
8.1 e dönersin anlamında mı abi?Büyük ihtimalle bir hafta on gün kadar kararlı kullanırsın
Hayır , tam sürüm gelecek ya , daha onun tadını tam alamadan redstone gelicek. Ondan bahsediyorlar8.1 e dönersin anlamında mı abi?
Bu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.
Deneyip sonucu yazıyorum hemenSon bilgilere göre artık W10 kullanan 1020 sahipleri Lumia Camera'yı indirebiliyor:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir sure sonra kendi kendine düzeliyor...ya biraz konu dışı olacak ama telefonumu sıfırladıktan sonra whatsappta bir kişide sorun çıktı. ismi yazmıyordu kaydettim fakat hala kayıtlı değilmiş gibi görünüyor siz de yaşadınız mı böyle bir problem?
diğer sorun da şu ki whatsapp yazıları sıfırlamadan önce daha küçüktü daha şıktı şimdi büyük ve şık durmuyor nedir acaba sorun.
umarım öyle olurBir sure sonra kendi kendine düzeliyor...

Bu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.
8.1 deki gibi yeniden tarih gözükmeye başladı önceden sadece gün yazıyorduBenim gördüğüm yeni gelen güncellemeyle saat , gün ve tarih yazıları biraz daha küçültülmüş . Başka da bir fark yok zaten . Bir önceki sürümde gelen bildirimlerin göz atma ekranına yansıması için bayağı bir zaman geçmesi gerekiyordu . Örn ; facebooktan bir bildirim geliyor ekran kilidini kasten açmıyorum ve bekliyorum . 15-20 dk sonra bildirim göz atma ekranında görünüyordu . Umarım bu sürümde bu değişmiştir . Bildirimler eş zamanlı olarak göz atma ekranında da görünmeyecekse zaten göz atma ekranınında pek bir esprisi kalmıyor .
Benim de başıma gelmişti. Kendi kendine bir süre sonra düzeliyor. Düzelmez ise 8.1 yolu gözükür...Arkadaşlar w10 a geçtim ama hangi şarj aletini kullansam yavaş şarj diyor
Zaten 8.1 dw samsung eski şarj aleti tam dolduruyordu hatta 8.1 de yavaş şarj demiyordu ama w10 da aynı cihaz yavaş şarj diyor tam dolduramıyorum ne yapmalıyım ?
Yarın yola çıkacağım doldurmaz bu şarjı![]()