Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet, murooo55, BomberMAn TR01 ve 2 diğerleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.

Nasıl yapılıyor.bi de hava durumunu gozatma ekranında yapamıyor muyuz 8.1 deki gibi

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son bilgilere göre artık W10 kullanan 1020 sahipleri Lumia Camera'yı indirebiliyor:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Son bilgilere göre artık W10 kullanan 1020 sahipleri Lumia Camera'yı indirebiliyor:
Deneyip sonucu yazıyorum hemen :)

Edit : Evet uygulama mağazaya geri gelmiş . Sorunsuz bir şekilde indi ve çalışıyor .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ya biraz konu dışı olacak ama telefonumu sıfırladıktan sonra whatsappta bir kişide sorun çıktı. ismi yazmıyordu kaydettim fakat hala kayıtlı değilmiş gibi görünüyor siz de yaşadınız mı böyle bir problem?
diğer sorun da şu ki whatsapp yazıları sıfırlamadan önce daha küçüktü daha şıktı şimdi büyük ve şık durmuyor nedir acaba sorun.
Bir sure sonra kendi kendine düzeliyor...

onursarii

Üye
ya biraz konu dışı olacak ama telefonumu sıfırladıktan sonra whatsappta bir kişide sorun çıktı. ismi yazmıyordu kaydettim fakat hala kayıtlı değilmiş gibi görünüyor siz de yaşadınız mı böyle bir problem?
Bir sure sonra kendi kendine düzeliyor...
umarım öyle olur :)

gardi

gardi

Üye

Evet Onu yapıyor fakat kilit ekranında lockmix awsome lock vb kilit ekranı uygulaması kullanamıyoruz

Nokia 909 ile gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar göz atma ekranında herhangi bişey gösterebiliyor muyuz saat ve tarihten hariç

mTalk'tan gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Göz atma ekran ayarları bende hala siyah boş.
Sizlerde durum nasıl

mTalk'tan 920 gönderdi

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Lumia 930da göz atma ekranı yok ama bende yüklü görünüyor güncelleme geldi güncelledim açılmıyor tabi doğal olarak ☺

Lumia 930'dan gönderildi.

alaca61

Üye
Bende çalışıyor göz atma ekranı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Benim gördüğüm yeni gelen güncellemeyle saat , gün ve tarih yazıları biraz daha küçültülmüş . Başka da bir fark yok zaten . Bir önceki sürümde gelen bildirimlerin göz atma ekranına yansıması için bayağı bir zaman geçmesi gerekiyordu . Örn ; facebooktan bir bildirim geliyor ekran kilidini kasten açmıyorum ve bekliyorum . 15-20 dk sonra bildirim göz atma ekranında görünüyordu . Umarım bu sürümde bu değişmiştir . Bildirimler eş zamanlı olarak göz atma ekranında da görünmeyecekse zaten göz atma ekranınında pek bir esprisi kalmıyor .

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Groove müzik Bluetooth ile atılan şarkıları görmüyor. Dosyalarda da göremiyorum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim gördüğüm yeni gelen güncellemeyle saat , gün ve tarih yazıları biraz daha küçültülmüş . Başka da bir fark yok zaten . Bir önceki sürümde gelen bildirimlerin göz atma ekranına yansıması için bayağı bir zaman geçmesi gerekiyordu . Örn ; facebooktan bir bildirim geliyor ekran kilidini kasten açmıyorum ve bekliyorum . 15-20 dk sonra bildirim göz atma ekranında görünüyordu . Umarım bu sürümde bu değişmiştir . Bildirimler eş zamanlı olarak göz atma ekranında da görünmeyecekse zaten göz atma ekranınında pek bir esprisi kalmıyor .
8.1 deki gibi yeniden tarih gözükmeye başladı önceden sadece gün yazıyordu

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar w10 a geçtim ama hangi şarj aletini kullansam yavaş şarj diyor :(
Zaten 8.1 dw samsung eski şarj aleti tam dolduruyordu hatta 8.1 de yavaş şarj demiyordu ama w10 da aynı cihaz yavaş şarj diyor tam dolduramıyorum ne yapmalıyım ?
Yarın yola çıkacağım doldurmaz bu şarjı :(

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar w10 a geçtim ama hangi şarj aletini kullansam yavaş şarj diyor :(
Zaten 8.1 dw samsung eski şarj aleti tam dolduruyordu hatta 8.1 de yavaş şarj demiyordu ama w10 da aynı cihaz yavaş şarj diyor tam dolduramıyorum ne yapmalıyım ?
Yarın yola çıkacağım doldurmaz bu şarjı :(
Benim de başıma gelmişti. Kendi kendine bir süre sonra düzeliyor. Düzelmez ise 8.1 yolu gözükür...

Üst Alt