Sensation
Emekli Yönetici
Microsoft Fotoğraflar eklentisi nasıl kuruyoruz ?
İlk mesajda linki var.
Microsoft Fotoğraflar eklentisi nasıl kuruyoruz ?
Sysapp pusher ile çok kolay bulunuyorBelki kapama açma olmamıştır da sorun ondan çıkmıştır diye aklıma geldi.
Deneme yapmaki çin glance backround uygulamasını aradım ancak bulamadım.
Güncelleme den sonra Glance background prgramı çalışmıyor,keşke güncellemeseyidim.![]()
Son yapı gerçekten çok iyi olmuş,tavsiye ederim.son yapı yüklenmeye değer mi biraz uzak kaldım son zamanlarda gelişmeleri takip edemedim
o zaman yüklüyorum yükledikten sonra sıfırlamaktan başka bir şey yapmama gerek var mıSon yapı gerçekten çok iyi olmuş,tavsiye ederim.
Ben yükledikten sonra sadece sıfırlıyorum,kolay gelsin.o zaman yüklüyorum yükledikten sonra sıfırlamaktan başka bir şey yapmama gerek var mı
kurdum ancak fotoğraf uygulamasından erişebilirsiniz diyor ama kullanamadım ben ne özellik katıyor bu acabaİlk mesajda linki var.
slow ve fast arasında fark var mı ?Ben yükledikten sonra sadece sıfırlıyorum,kolay gelsin.
Yok. Bir sonraki Fast için yayınlanmadan Slow seçenler yükleyemiyor. gerçi daha sonra değiştirebilirsiniz.slow ve fast arasında fark var mı ?
735'te göz atma ekranı çalışmaz ki zaten.gözatma ekranı telefonu sıfırlandıktan sonra yüklenmedi ve mağazada cihazım için uygun olmadığı görülüyor sizde de öyle mi? zaten sıfırlamadan önce de boş bir ekran görünüyordu bugünkü güncellemeden sonra bile, düzelir diye sıfırladım ama bir değişme göremedim üstüne üstlük kayboldu özellik. lumia 735
hadi ya neden ki neyi eksik güzelim telefonun, her şeyi tam bi o eksik735'te göz atma ekranı çalışmaz ki zaten.

Maalesef 930 da dahil yok.hadi ya neden ki neyi eksik güzelim telefonun, her şeyi tam bi o eksik![]()