Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Arkadaşlar telefonum kafayı yedi, inanılmaz bir hızda şarj tüketiyor ve hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen acayip derecede ısınmış durumda. Şarja taktım %8'i geçemiyor, bildirimlerde "jestleri güncelleyin" diye bir uyarı var. Acaba çift tıkla uyandırma yüzünden mi oluyor bu?

Aynı sorunu bende 12.yapıda yaşadım bu asla yapının suçu değildi 8.1e dönüp tekrar 12.yapıya geçince düzeldi. Dediğin gibi telefon kendi kendine deli gibi ısınıyordu bende de.

mTalk'tan gönderildi

ArMaGeDdOn_87

Üye
3-4 haftada bir yeni yapı yayınlanıyor,yeni yapıda muhtemelen 8-11 Aralık arasında gelir

System X

System X

Üye
yenilik istiyoruz yeni yapılardan... eğer stabillik için bekliyorsak zaten 8.1de kalırdık...önce sistemi zenginleştirin sonra stabil hale getirmeye çalışın...keşke android yükleyebilsek şu telefonlara.microsoft bootloader kilimidir ne haltsa bir yöntem sunsa da legal yada illegal android yükleyebilsek...sisteme yeni özellikler gelmediği gibi eskisi gibi söylentiler bile gelmiyor.microsoft bu işi bence uzun vadeli düşünüyor.android tarafına yaptığı o kadar hizmet bence bunu gösteriyor.şöyle 1 sene daha geçmesi lazım dişe dokunur gelişmeler olması için.yanlış hatırlamıyorsam 1seneden fazla oluyor bu insider muhabbeti..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve .BlueTR
braayn

braayn

Üye
yenilik istiyoruz yeni yapılardan... eğer stabillik için bekliyorsak zaten 8.1de kalırdık...önce sistemi zenginleştirin sonra stabil hale getirmeye çalışın...keşke android yükleyebilsek şu telefonlara.microsoft bootloader kilimidir ne haltsa bir yöntem sunsa da legal yada illegal android yükleyebilsek...sisteme yeni özellikler gelmediği gibi eskisi gibi söylentiler bile gelmiyor.microsoft bu işi bence uzun vadeli düşünüyor.android tarafına yaptığı o kadar hizmet bence bunu gösteriyor.şöyle 1 sene daha geçmesi lazım dişe dokunur gelişmeler olması için.yanlış hatırlamıyorsam 1seneden fazla oluyor bu insider muhabbeti..
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa satya nadella mobil taraf için acele etmediklerini ve uzun vadede başarı kazanacaklarını dile getirmişti.Herkes istediği platformu kullanmakta Özgur ama elimizdeki cihazlar MS'nin kobayı olmaları üzücü yani bu cihazda dolu dolu bir sürümü 2 yıl kullanabilseydim gam yemezdim ama işte bu cihazı almadan MS'nin yazılım tarafındaki slow Motion kadar yavaş olacaklarını nereden bilebilirdik ki ?

atakanakata

atakanakata

Üye
yedekleme yapmadan da sıfırlama yaptım yine değişen bişey yok. çoğu uygulama güncellenmiyor. sistem uygulamaları güncellenmiyor. çok can sıkıcı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mytube! güncellendi windows 10 mobile için

-tv ye video aktarma
-arka planda video indirme var
-indirilen videolar dosyalar uygulamasından videolar mytube klasöründe bulunuyor ve kendi uygulaması dışında da açılabiliyor
-video indirme bittiğinde bildirim geliyor
başka fark görmedim ben

pc sürümünde bir kaç fark var
-küçük ekranda video izleme özelliği gelmiş
-ses seviyesi ayarlama gelmiş
-pc sürümünde video tam ekran ken sağ sola geçebiliyorduk ancak video izleme yöntemi değiştiği için o gitmiş küçük ekran yaparak değiştirebiliyoruz

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile için desteklenen yazıcılar:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende yedekten kurmadım. Bunla alakalı olabilir mi sıkıntısız olması?

Bi denede arkadaşım ona göre bende sıfırlayayım.
O ekran düzeninş ayarlamak kabus olacak off

mTalk'tan 920 gönderdi

Hımmm bak bu olabilir, bir de böyle denemek lazım. :hmmm

13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)
Acaba onlarda tuşlamadaki donma sorunu ne durumda?

Lumia 920'den gönderildi

Ben 820 kullanıyorum son yapıyı kurdum sıfırladım ama yedek almadım bende numara çevirmede sıkıntı yok seri yani

mTalk'tan gönderildi
Mesele test edildi, onaylandı.

Sıfırlayınca yedekten yükleme yapmazsanız telefon tuşlamadaki bekleme sorunu düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29, sfgnrl, ArMaGeDdOn_87 ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Sıfırlayınca yedekten yükleme yapmazsanız telefon tuşlamadaki bekleme sorunu düzeliyor.
Lumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyor

YkPkY

YkPkY

Üye

Vay anasını sayın seyirciler,şimdi tek tek kim uğraşacak.
Bence bozan bi uygulamamı var diyeceğim,herkes eski uygulamalarının hepsini yüklüyormu,yedekten almadan.
Çünkü w8 de cihaz merkezini bulmuştum önceleri,telin bişeyini bozuyordu hatırlayamadım.
Bende şuan göz atmada çalışmıyor.ayarlardan açıyorum öylece siyah ekranda kalıyor,ayarlamaları yok :(

mTalk'tan 920 gönderdi

YkPkY

YkPkY

Üye
@Dexter Morgan
Lumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyor

?
Napcaz şimdi

mTalk'tan 920 gönderdi

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Lumia 830 sıfırlandı yedekten yükleme yapılmadı ama maalesef gecikme düzelmedi

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

ArMaGeDdOn_87

Üye
Demekki sorun sistemle alakalı @bulutsuzgece @kamil5028347 @Dexter Morgan

serinaga

serinaga

Üye
Windows 10 Mobile için desteklenen yazıcılar:

Vay arkadaş Brother tek bir modele destek vermiş :( Evde WiFi özellikli Brother Djp 105 var, kullanamıyacağız anlaşılan ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Lumia 830 sıfırlandı yedekten yükleme yapılmadı ama maalesef gecikme düzelmedi

mTalk'tan gönderildi

Demek ki şans faktörünüde koymuş Ms sıfırlamanın içine, yazı-tura gibi bişey :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve kamil5028347

skynet

Üye
Aynen :D

serinaga

serinaga

Üye
Kamera güncellendi ...

Windows Kamera