Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Hımmm o zaman akşama sıfırlayıp yedek kurmadan bir deneyeyim. İnşallah tuşlarda yine takılma olmaz.

Lumia 920'den gönderildi

Bi denede arkadaşım ona göre bende sıfırlayayım.
O ekran düzeninş ayarlamak kabus olacak off

mTalk'tan 920 gönderdi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Ama geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu

mTalk'tan gönderildi

Parlaklığı otomatik yapınca akşam karanlığında aslında rahatsız etmeyecek düzeyde kısılıyor, eşimin L820'de denedim. Ancak ekran azda olsa bir ışık kaynağı görünce hemen parlaklığını artırıyor, bu nedenle ışık kaynağına doğru durmayın derim ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

mTalk'tan gönderildi
eğer internette geziniyorsanız UC Browser'ın Gece Modu var ben onu kullanıyorum nette gezerken

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
Bildirim ışığını ne zaman getirmeyi düşünüyorlar acaba !

Frksylyc

Üye
Here maps nasıl kuracağız, bilen kullanan var mı?

mTalk'tan gönderildi

stockton

Üye
Arkadaşlar telefonum kafayı yedi, inanılmaz bir hızda şarj tüketiyor ve hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen acayip derecede ısınmış durumda. Şarja taktım %8'i geçemiyor, bildirimlerde "jestleri güncelleyin" diye bir uyarı var. Acaba çift tıkla uyandırma yüzünden mi oluyor bu?
Arkadaşlar var mı bir yardım, bir öneri?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arka planda Dokun uygulaması güncellendiği için "Jestleri güncelleyin" bildirimi gelmiş.
Olağan bir durum.

Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn basılı tutarak telefonu yeniden başlatın.
Telefon açıldığında hızlı eylem merkezinde "Konum" simgesine bir kaç saniye basılı tutun.
Açılan menüde en aşağıda konum kullanan uygulama sayısını azaltın. (Harita kullanan uygulamalar dışındakileri kapatabilirsiniz)

stockton

Üye
Arka planda Dokun uygulaması güncellendiği için "Jestleri güncelleyin" bildirimi gelmiş.
Olağan bir durum.

Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn basılı tutarak telefonu yeniden başlatın.
Telefon açıldığında hızlı eylem merkezinde "Konum" simgesine bir kaç saniye basılı tutun.
Açılan menüde en aşağıda konum kullanan uygulama sayısını azaltın. (Harita kullanan uygulamalar dışındakileri kapatabilirsiniz)
Konumu sadece haritayı kullandığımda açıyorum, normalde kapalı durumda. Yine de baktım, listede sadece facebook var.

Batarya mı öldü acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu kapat 30dk falan öyle dursun tamamen soğusun daha sonra telefonu uçak moduna alıp açık olan herşeyi kapat arka planların hepsini engelle gizlilik kısmından daha sonra elinde varsa farklı bir sarj cihazı yoksa yine aynısı ile tekrar sarj etmeyi dene bir

• Beğen
Tepkiler: stockton
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

mTalk'tan gönderildi
Uğraşırım diyorsan çok işine yarayacak bi yolu var tabi.hatta sadece düşük profili minimuma getirip diğerlerini istediğin gibi ayarlarsın.gündüz kullanımda da sıkıntı çıkartmaz diğer modlar.yani komple kısmış olmazsın.aşağıdaki konuyu bi incele.herşeyi oradaki gibi yaptıktan sonra ekran parlaklığı ile ilgili bölümü düzenleyebilirsin.eğer yapamazsan yardımcı olurum

Konu: Windows 10 Mobile Tweakler - MaxiCep

• Beğen

stockton

Üye
telefonu kapat 30dk falan öyle dursun tamamen soğusun daha sonra telefonu uçak moduna alıp açık olan herşeyi kapat arka planların hepsini engelle gizlilik kısmından daha sonra elinde varsa farklı bir sarj cihazı yoksa yine aynısı ile tekrar sarj etmeyi dene bir
Sanırım sıkıntı mobil veride. Onu kapatınca ilk defa %40'a kadar çıktı şarj. Bakalım evde deneyeceğim, orada aynı hızda boşalmıyorsa sarj buradaki baz istasyonuyla alakalı olabilir sorun.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
L920 telefonumu, 12. yapıdan yükselterek kurdum. Numara çevir ekranında tuşlama tepki gecikmesi sıkıntısı bende de var. Önceki yapıda da böyleydi. Yeni numara çevirmem gerekmediği için, genellikle rehberden yada hızlı aramalardan arama yaptığım için pek sorun olmuyor. Olmuyor da, telefonda ilk yükleme gününe nazaran yavaşlama olmaya başladı. Çift dokunarak açma bazen tepki vermiyor. Bir iki kez uygulamadan şutlandım. Ancak bu gibi sorunlar telefonu yeniden başlattığımda bir düzelme evresi geçiriyorlar. Örneğin yavaşlayan tepkiler yeniden başlattığımda bariz hızlanıyor. Bir sonraki yapıda bunlar ne olacak sırf merak ettiğim için, kesin W10M de kalıp yükselterek devam etmeyi planlıyorum.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Uğraşırım diyorsan çok işine yarayacak bi yolu var tabi.hatta sadece düşük profili minimuma getirip diğerlerini istediğin gibi ayarlarsın.gündüz kullanımda da sıkıntı çıkartmaz diğer modlar.yani komple kısmış olmazsın.aşağıdaki konuyu bi incele.herşeyi oradaki gibi yaptıktan sonra ekran parlaklığı ile ilgili bölümü düzenleyebilirsin.eğer yapamazsan yardımcı olurum

Konu: Windows 10 Mobile Tweakler - MaxiCep
Evde ki pc bozuk bozuk olmasa emin ol uğraşırdım çünkü gözlerimi çok rahatsız ediyor gece

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün Salı ve hala yeni yapı ne zaman gelecek diye soran çıkmadı. Adamlar üç hafta üst üste yeni yapı verince kimse artık yeni yapı sormaz oldu.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve braayn

skynet

Üye
Finale kadar kaç yapı daha alırız ?

braayn

braayn

Üye
Bugün Salı ve hala yeni yapı ne zaman gelecek diye soran çıkmadı. Adamlar üç hafta üst üste yeni yapı verince kimse artık yeni yapı sormaz oldu.
Abi bence 3 hafta üst üste verilen yapılardan bir yenilik çıkmadığı içinde olabilir mi ? :) şaka bir yana YENİ yapı ne zaman gelir sizce?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
3 hafta ust üste yapı mı verildi ? :D 11 ile 12 arasında. 1 hafta mı var

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Sütten ağzımız yandı bir kere gelen gideni aratıyor neden isteyelimki yeni yapı

Son düzenleme:

Üst Alt