Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ayarlar > hesaplar > sağlanıyor bölümünde bi kutucuk var. Onu seçince çıkarılabilir medya diye bir seçenek geliyor. Buradan otg desteğinin bize de geleceğini kesin olarak anlayabilir miyiz?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ayarlar > hesaplar > sağlanıyor bölümünde bi kutucuk var. Onu seçince çıkarılabilir medya diye bir seçenek geliyor. Buradan otg desteğinin bize de geleceğini kesin olarak anlayabilir miyiz?

SD kart ile alakalı olabilir
950 ve arama kaydı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da arama kaydı örneği:

Herşey tamam da başka yer kalmamış mı ekranda o simgeyi koyacak.hiç olmuş mu yani orada.bluetoothun sağındaki boşluk tam da ses kayıt simgesi için bırakılmış gibiydi halbuki :ehe
pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
bir yandan çok mantıklı bir yandan da çok sakat. Misal benim ailem ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın tamamında ikincil e posta adresi olarak benim epostam vardır. Şifrelerini hep unuturlar. Bende kendiminki ile sıfırlarım şifrelerini ( sıfırlamayı da bilmeyenler var) sizin yöntemde şifrelerini temelli unutan vatandaşlar telefonunu hiç sıfırlayamazlar ve e-posta şifresinin unutulma ihtimali telefonun çalınma ihtimalinden daha yüksek?
Haklısın ama orada da şu düşünülebilir hesap şifreni unutuysan gizli soru sorulabilir mesela en sevdiğiniz yemek cevap : Derbiyi Beşiktaş alır ...

En iyisi önemli dosyalarınızı WinRAR ile şifreleyip koymak.hem pc de hemde telefonda bu işi yapabilirsiniz.ben bu şekilde kullanıyorum
.

Söylemeden geçemiyorum.ya şu kulaklık bildirim simgesini versinler yada kulaklığı taktığımızda ayrı bir zil sesi profili ayarlayabilelim eskisi gibi.kulaklığı takınca algılayıp algılamadığını bilmediğimiz bir sistem kullanıyoruz.illa ki ses tuşuna basıp anlamamız gerekiyor.en azında eski haline geri alsınlar.kulaklık takılıyken titreşime alıp çıkarınca normal zil sesine alıyordum.bi defa bunu yapınca her kulaklığı taktığımda titreşime geçiyordu telefon ve titreşim simgesini kulaklık algılayıcı olarak kullanıyordum en azından.MS daha çok özellik getireceği yerde elimizdekileri de alıyor artık yeter yani

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
atakanakata

atakanakata

Üye
teli sıfırlamama rağmen hala bu uygulamaların hiç biri yüklenmiyor delirmek üzereyim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende yedekten kurmadım. Bunla alakalı olabilir mi sıkıntısız olması?

Hımmm bak bu olabilir, bir de böyle denemek lazım. :hmmm

13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)
Acaba onlarda tuşlamadaki donma sorunu ne durumda?

Lumia 920'den gönderildi

rcxy

Üye
Ben hep yedekten sıfırlayıp kurarım, takılmıyor benim 1520'de.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)

Lumia 920'den gönderildi
lumia 525 te 4 defa pc den ve hakkında dan sıfırlama yaptım her seferinde yedek kurdum. Yedek w10 Yedeğiydi. W8.1 de bildirim çubuğunu yarıya kadar çektikten sonra bildirim merkezinde telefon kilitleniyordu. Yedeksiz kurulumda ise hiçbir problem çıkmadı. @Sensation iyi yakaladı, yedekten olma ihtimali yüksek...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 525 te 4 defa pc den ve hakkında dan sıfırlama yaptım her seferinde yedek kurdum. Yedek w10 Yedeğiydi. W8.1 de bildirim çubuğunu yarıya kadar çektikten sonra bildirim merkezinde telefon kilitleniyordu. Yedeksiz kurulumda ise hiçbir problem çıkmadı. @Sensation iyi yakaladı, yedekten olma ihtimali yüksek...

Hımmm o zaman akşama sıfırlayıp yedek kurmadan bir deneyeyim. İnşallah tuşlarda yine takılma olmaz.

Lumia 920'den gönderildi

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum telefonum 820 yatınca telefonla bi kaç saat geçiriyorum karanlıkta ve ışık çok fazla goslerimi rahatsız ediyor ışık ayarını çok kısık yapamıyor muyuz gözlerim çok rahatsız oluyor

mTalk'tan gönderildi
Ayarlar / Diğer Eklenenler/ Ekran/ Parlaklık profili ayarlarından istersen ekran ışığını bile kapatabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hımmm o zaman akşama sıfırlayıp yedek kurmadan bir deneyeyim. İnşallah tuşlarda yine takılma olmaz.

Lumia 920'den gönderildi
O sorun bende 8 veya 9. Yapıda vardı ama çözüldü. Şu anda herhangi bir sorun. Oldukça hızlı yazmayı denedim ne bir gecikme ne de takılma söz konusu olmadı.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

skynet

Üye

Lumia 920'den gönderildi
620'de yedek kurmadan sıfırladım hiç sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Sensation
cadde19

cadde19

Üye

Arkadaşlar build oluşturma tarihi neden haziran yazıyor.
Adamlar önceden hazırlayıp sonradan mı veriyorlar ne yapıyorlar anlayamadım ki!
Nedir açıklaması anlayamadım?
O değilde bildirim ışığını destekleyip çalıştırmayan bir sistem kullanıyoruz mantıklı bir yanı yok bu firmanın Allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
Satsan satılmıyor atsan atılmıyor!

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ayarlar / Diğer Eklenenler/ Ekran/ Parlaklık profili ayarlarından istersen ekran ışığını bile kapatabilirsin.

Dediğin yerlere girince bişey olmuyor ki nasıl ışığı kapatabiliriz veya kısabiliriz ki.parlaklık profili yok renk profili var.lumia 820

mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arkadaşlar build oluşturma tarihi neden haziran yazıyor.
Adamlar önceden hazırlayıp sonradan mı veriyorlar ne yapıyorlar anlayamadım ki!
Nedir açıklaması anlayamadım?
O değilde bildirim ışığını destekleyip çalıştırmayan bir sistem kullanıyoruz mantıklı bir yanı yok bu firmanın Allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
Satsan satılmıyor atsan atılmıyor!
Bende de mayıs tarihli. O yazıya takılmayın gereksiz bir detay.
Dediğin yerlere girince bişey olmuyor ki nasıl ışığı kapatabiliriz veya kısabiliriz ki.parlaklık profili yok renk profili var.lumia 820

mTalk'tan gönderildi
İlk nesillerde maalesef parlaklık profili yok.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bende de mayıs tarihli. O yazıya takılmayın gereksiz bir detay.

İlk nesillerde maalesef parlaklık profili yok.

Ama geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

mTalk'tan gönderildi
Elimle sona ayarlamama rağmen bana bile fazla geliyor geceleri. Geçen 640 XL'yi ayarladım onun en düşüğü muhteşemdi.
Ekran güncellemesini bekleyeceksiniz. Gelirse gelir.

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Elimle sona ayarlamama rağmen bana bile fazla geliyor geceleri. Geçen 640 XL'yi ayarladım onun en düşüğü muhteşemdi.
Ekran güncellemesini bekleyeceksiniz. Gelirse gelir.

Gelme ihtimali var mı

mTalk'tan gönderildi

stockton

Üye
Arkadaşlar telefonum kafayı yedi, inanılmaz bir hızda şarj tüketiyor ve hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen acayip derecede ısınmış durumda. Şarja taktım %8'i geçemiyor, bildirimlerde "jestleri güncelleyin" diye bir uyarı var. Acaba çift tıkla uyandırma yüzünden mi oluyor bu?

skynet

Üye

mTalk'tan gönderildi
Ekran ışığını otomatik yapıp pil tasarrufunu açın biraz daha azalıyor parlaklık

• Beğen

Üst Alt