YkPkY
Üye
Bende yedekten kurmadım. Bunla alakalı olabilir mi sıkıntısız olması?
O zaman düşündürücü oldu bu,bak şimdi
mTalk'tan 920 gönderdi
ayarlar > hesaplar > sağlanıyor bölümünde bi kutucuk var. Onu seçince çıkarılabilir medya diye bir seçenek geliyor. Buradan otg desteğinin bize de geleceğini kesin olarak anlayabilir miyiz?
950 ve arama kaydı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da arama kaydı örneği:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
bir yandan çok mantıklı bir yandan da çok sakat. Misal benim ailem ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın tamamında ikincil e posta adresi olarak benim epostam vardır. Şifrelerini hep unuturlar. Bende kendiminki ile sıfırlarım şifrelerini ( sıfırlamayı da bilmeyenler var) sizin yöntemde şifrelerini temelli unutan vatandaşlar telefonunu hiç sıfırlayamazlar ve e-posta şifresinin unutulma ihtimali telefonun çalınma ihtimalinden daha yüksek?
Haklısın ama orada da şu düşünülebilir hesap şifreni unutuysan gizli soru sorulabilir mesela en sevdiğiniz yemek cevap : Derbiyi Beşiktaş alır ...

lumia 525 te 4 defa pc den ve hakkında dan sıfırlama yaptım her seferinde yedek kurdum. Yedek w10 Yedeğiydi. W8.1 de bildirim çubuğunu yarıya kadar çektikten sonra bildirim merkezinde telefon kilitleniyordu. Yedeksiz kurulumda ise hiçbir problem çıkmadı. @Sensation iyi yakaladı, yedekten olma ihtimali yüksek...Hımmm bak bu olabilir, bir de böyle denemek lazım.
13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)
Acaba onlarda tuşlamadaki donma sorunu ne durumda?
Lumia 920'den gönderildi
lumia 525 te 4 defa pc den ve hakkında dan sıfırlama yaptım her seferinde yedek kurdum. Yedek w10 Yedeğiydi. W8.1 de bildirim çubuğunu yarıya kadar çektikten sonra bildirim merkezinde telefon kilitleniyordu. Yedeksiz kurulumda ise hiçbir problem çıkmadı. @Sensation iyi yakaladı, yedekten olma ihtimali yüksek...
Ayarlar / Diğer Eklenenler/ Ekran/ Parlaklık profili ayarlarından istersen ekran ışığını bile kapatabilirsin.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum telefonum 820 yatınca telefonla bi kaç saat geçiriyorum karanlıkta ve ışık çok fazla goslerimi rahatsız ediyor ışık ayarını çok kısık yapamıyor muyuz gözlerim çok rahatsız oluyor
mTalk'tan gönderildi
O sorun bende 8 veya 9. Yapıda vardı ama çözüldü. Şu anda herhangi bir sorun. Oldukça hızlı yazmayı denedim ne bir gecikme ne de takılma söz konusu olmadı.Hımmm o zaman akşama sıfırlayıp yedek kurmadan bir deneyeyim. İnşallah tuşlarda yine takılma olmaz.
Lumia 920'den gönderildi
620'de yedek kurmadan sıfırladım hiç sıkıntı yokHımmm bak bu olabilir, bir de böyle denemek lazım.
13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)
Acaba onlarda tuşlamadaki donma sorunu ne durumda?
Lumia 920'den gönderildi
Ayarlar / Diğer Eklenenler/ Ekran/ Parlaklık profili ayarlarından istersen ekran ışığını bile kapatabilirsin.
Bende de mayıs tarihli. O yazıya takılmayın gereksiz bir detay.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar build oluşturma tarihi neden haziran yazıyor.
Adamlar önceden hazırlayıp sonradan mı veriyorlar ne yapıyorlar anlayamadım ki!
Nedir açıklaması anlayamadım?
O değilde bildirim ışığını destekleyip çalıştırmayan bir sistem kullanıyoruz mantıklı bir yanı yok bu firmanın Allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
Satsan satılmıyor atsan atılmıyor!
İlk nesillerde maalesef parlaklık profili yok.Dediğin yerlere girince bişey olmuyor ki nasıl ışığı kapatabiliriz veya kısabiliriz ki.parlaklık profili yok renk profili var.lumia 820
mTalk'tan gönderildi
Bende de mayıs tarihli. O yazıya takılmayın gereksiz bir detay.
İlk nesillerde maalesef parlaklık profili yok.
Elimle sona ayarlamama rağmen bana bile fazla geliyor geceleri. Geçen 640 XL'yi ayarladım onun en düşüğü muhteşemdi.Ama geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu
mTalk'tan gönderildi
Elimle sona ayarlamama rağmen bana bile fazla geliyor geceleri. Geçen 640 XL'yi ayarladım onun en düşüğü muhteşemdi.
Ekran güncellemesini bekleyeceksiniz. Gelirse gelir.
Bilemiyorum. Hep beraber göreceğizGelme ihtimali var mı
mTalk'tan gönderildi

Ekran ışığını otomatik yapıp pil tasarrufunu açın biraz daha azalıyor parlaklıkAma geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu
mTalk'tan gönderildi