Sensation
Emekli Yönetici
Demekki bazı modellerde böyle. Düzeltirler yakında.sıfırlama yaptım ve yine aynı uygulamaları ve güncellemeleri yükleyemiyorum yine aynı hata.
Demekki bazı modellerde böyle. Düzeltirler yakında.sıfırlama yaptım ve yine aynı uygulamaları ve güncellemeleri yükleyemiyorum yine aynı hata.
Ben kullanıyorum şu an cumartesi günü sıfırlama yapmıştım hala çalışıyor
Güncellemeleri yakında geliyor...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maalesef öyle. Efektlerden belli oluyor hemen. Mesela uçak modunu açıyorsun içinde uçuş modu yazıyorAyarlar bölümünü daha düzgün hale getirmeleri lazım halen 8.1'den kalıntılar var yamalı bohça gibi

pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallahOneDrive(17.4.1 > 17.5.1) güncellendi.
- WP8.1'deki PIN girme benzeri özellik gelmiş.
- Çoğu şey hamburger menüye taşınmış.
Cihaz şifrelemesi var ama tam olarak o işe yaramıyor.pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
aynen bu konuyu halletmeleri lazım. Çok önemli bir güvenlik açığı sonuçta. PC'de de aynısı olmalı hatta. @bulutsuzgece @papakudioflu bu konuyu yetkililere duyurabileceğimiz bir e-posta hazırlasanız da hepimiz göndersek olmaz mı?pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
numara çevirirken takılıyor mu hala numara çeviremiyordum
Hayır. 8.1'de nasılsa bu da öyle.
Bilemiyorum. Yalnız 10586 kullanıyorum.
bir yandan çok mantıklı bir yandan da çok sakat. Misal benim ailem ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın tamamında ikincil e posta adresi olarak benim epostam vardır. Şifrelerini hep unuturlar. Bende kendiminki ile sıfırlarım şifrelerini ( sıfırlamayı da bilmeyenler var) sizin yöntemde şifrelerini temelli unutan vatandaşlar telefonunu hiç sıfırlayamazlar ve e-posta şifresinin unutulma ihtimali telefonun çalınma ihtimalinden daha yüksek?pin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
Haklısın ama orada da şu düşünülebilir hesap şifreni unutuysan gizli soru sorulabilir mesela en sevdiğiniz yemek cevap : Derbiyi Beşiktaş alır ...bir yandan çok mantıklı bir yandan da çok sakat. Misal benim ailem ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın tamamında ikincil e posta adresi olarak benim epostam vardır. Şifrelerini hep unuturlar. Bende kendiminki ile sıfırlarım şifrelerini ( sıfırlamayı da bilmeyenler var) sizin yöntemde şifrelerini temelli unutan vatandaşlar telefonunu hiç sıfırlayamazlar ve e-posta şifresinin unutulma ihtimali telefonun çalınma ihtimalinden daha yüksek?
Yıl 2015 olmuş, numara çevrilemeyen sistem kullanıyoruz.Dün akşam sıfırladım,yedeğii geri yükledim.numara çevirme halen aynı maalesef
mTalk'tan 920 gönderdi
Yıl 2015 olmuş, numara çevrilemeyen sistem kullanıyoruz.
Hayaldi gerçek oldu.
Boşuna sıfırlamışsınız, bu yapıda da değişen bir şey yok.
Hala ilk rakamı tuşlayınca takılıp kalıyor, ikinci rakamı tuşlayabilmek için 1 dklık saygı duruşunda bulunmak gerekiyor.
Dün akşam sıfırladım,yedeğii geri yükledim.numara çevirme halen aynı maalesef
mTalk'tan 920 gönderdi
Hayaldi gerçek oldu.
Hala ilk rakamı tuşlayınca takılıp kalıyor, ikinci rakamı tuşlayabilmek için 1 dklık saygı duruşunda bulunmak gerekiyor.
Bende yedekten kurmadım. Bunla alakalı olabilir mi sıkıntısız olması?Ben 820 kullanıyorum son yapıyı kurdum sıfırladım ama yedek almadım bende numara çevirmede sıkıntı yok seri yani
mTalk'tan gönderildi
kilit kodu koydunuz da zaten normalde kilit şifresini açmadan pc de hiç bir şey yapılamıyor büyük ihtimal sıfırlama falanda olmuyordur çünkü telefon gözükmüyor hiç, yine kilit kodu varken hard reset yapmaması gerekiyor mantıken ama denemek gerek oda olmadı uzaktan telefonu kilitleme var o çalışıyor bir defa denemiştimpin olayı gelmesi iyi birde cihazı fabrika ayarlarına yada tuş kombini ile hard reset attığımızda appleda Icloud şifresi soruyor bizde de hesap şifremizi sorsa çok iyi olur telefon çalındı çalan adam fabrika ayarlarına çevirip kullana bilir.Bilgisayarda program vasıtası ile de resetlenmek istendiğinde şifre sorsun bunuda en kısa sürede yaparlar inşallah
Hayaldi gerçek oldu.