Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hani şu önceki yapıda ekran ilk açılışta karmakarışık geliyordu ya, bugün telefonun ekranı 1 saniyeliğine öyle olup düzeldi :hmmm @Sensation
Kamera uygulamasında yine enteresan şeyler oluyor. Ekranda çerçeve ve kareler gelip gidiyor arada bir.

Başta Mesajlaşma olmak üzere birkaç uygulamada yerli yersiz duraksama veya atmalar olabiliyor.

Sistemin kararlılığı hepten cortladı :kop2:
Kamere uygulamasında hiç sıkıntı yaşamadım. Mesajlaşmanın atması da içindeki Skype'ten oluyor :ehe
950'deki arama kaydının bize de gelmesini istiyorum :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, System X ve BomberMAn TR01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kamere uygulamasında hiç sıkıntı yaşamadım. Mesajlaşmanın atması da içindeki Skype'ten oluyor :ehe
950'deki arama kaydının bize de gelmesini istiyorum :tebessüm:

Eee yeni nesil 735 olunca her şey tıkırında tabi :kirbac:

zaakaan

zaakaan

Üye
Telefon Servisten sağlam olarak bir dönsün, bir daha Insider ile Windows 10 kullanmayacağım. 8.1'e dönmeme rağmen temas olmadığı halde sürekli uygulamalara giriş yapmalar, oyundayken oyunu duraklatma, kapasitif tuşların tepkisiz hale gelmesi, ekran kilidini açınca titreme ve fotoğrafın kendiliğinden yukarı doğru hareket etmesi vs. Sınavlar öncesi göndermek zorunda kaldım şimdi sıkıntıdayım. :(

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eee yeni nesil 735 olunca her şey tıkırında tabi :kirbac:
Yeni nesillerde Son 3 yapıda da nerdeyse hiç bir sorun olmadan devam ediyor.
Ancak, hem beklentilerin karşılanamaması hem de eski model cep telefonlarda sorunlu alanların hala devam ediyor olması sevincimizi kursağımızda bırakıyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar sizdede mesaj geldiğinde bildirim sesi gelmiyormu?

onursarii

Üye
Olabildiğince Windows geri bildirim uygulamasına girip oy verin önerileri ve sorunları yazın böyle yaparak kısa sürede düzeltmeler yapmalarını sağlayabiliriz.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
gördüm ki hala sistemimiz android ile karşılaştırılıyor.neden?eğer gerçekten karşılaştırma istiyorsanız 8.1 ile 10 aarsında yapın.ben lumia camera oladığı için 1020'yi 8.1'de kullanıyorum.830'u da 10 ile kullanıyorum.830 yeni nesil cihaz ama yine de w10 ile vasat.eğer 1020'ye w10 yüklemiş olsaydım büyük ihtimalle beni yarıyolda bırakırdı.9'uncu yapıyı denediğimde üç gün zor dayanmıştım.whatsap konusuna gelince hala bizim cihazlarımız için optimize edilmedi.hatta win10 için de optimize edilmedi.rtm sürümünün gelmesiyle optimizasyon yapıldığında çok daha hızlı açılacaktır emin olun.stabilite bu şekilde kalmaz.ms geçte olsa yapar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Gabe mail atmış çok yakında vs diyor bişeyler ama anlamadım ki !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Opera tarayıcı sevenler için iyi haberler 2016 yılında gelecek.

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dokun güncellendi.
Windows 10 görünümüne kavuştu ve adı "Dokunma" oldu. Yalnız ekranın sağ altındaki mavilik nedir onu bilmiyorum :ehe

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, flutewoddy, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
OzkDmr

OzkDmr

Üye
gördüm ki hala sistemimiz android ile karşılaştırılıyor.neden?eğer gerçekten karşılaştırma istiyorsanız 8.1 ile 10 aarsında yapın.ben lumia camera oladığı için 1020'yi 8.1'de kullanıyorum.830'u da 10 ile kullanıyorum.830 yeni nesil cihaz ama yine de w10 ile vasat.eğer 1020'ye w10 yüklemiş olsaydım büyük ihtimalle beni yarıyolda bırakırdı.9'uncu yapıyı denediğimde üç gün zor dayanmıştım.whatsap konusuna gelince hala bizim cihazlarımız için optimize edilmedi.hatta win10 için de optimize edilmedi.rtm sürümünün gelmesiyle optimizasyon yapıldığında çok daha hızlı açılacaktır emin olun.stabilite bu şekilde kalmaz.ms geçte olsa yapar

Haklı olduğun noktalar var ama whatsapp 8.1de de çok hızlı değildi. Arkadaşlar ios veya androidde bu uygulamalara tıkladığımızda ekrana pat diye geliyor hızdan kastım bu. Umarım bir optimize sorunudur ve düzelir.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Haklı olduğun noktalar var ama whatsapp 8.1de de çok hızlı değildi. Arkadaşlar ios veya androidde bu uygulamalara tıkladığımızda ekrana pat diye geliyor hızdan kastım bu. Umarım bir optimize sorunudur ve düzelir.

mTalk'tan gönderildi
Arkadaşa tamamen katılıyorum.Arkadaşımın yeni aldığı g4 beat in neredeyse her programı benim lumia 925 ten 3 4 kat daha hızlı açtığını söyleyebilirim .uygulama açılırken gösterilen animasyonda bizimkine göre çok daha kısa sürüyor.ana menüyü zaten bastığın anda gösteriyor.daha telefonu 1 aylık ileride telefonda şişme donma olur mu bilmiyorum fakat şu an arada çok fark var diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
braayn

braayn

Üye
WhatsAppın optimizasyonunu MS'den bekliyorsn daha çok beklersin :) o işi whatsappın kendisi yapması lazım

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve Sensation
.BlueTR

.BlueTR

Üye

mTalk'tan gönderildi
Whatsapp core prime açılma süresi bastığım gibi açılıyor 630da 3sn yükleniyorda bekliyorum
Facebook core primeda 2sn sürüyor bende 1sn kadar yükleniyor geliyor sonra 2sn kadar splash sonra haberleri yüklüyor 2-3sn (ki ondada 1gün öncesinde kalan şeyleri gösteriyor)
Play store anında açılırken bizim mağaza 3sn logosunda bekletiyor 2-3sn daha siyah olup bekliyor ancak resimler falan yükleniyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn
atakanakata

atakanakata

Üye
lumia camera, here maps, ek özellikler ve bilgiler ve dokunma güncellenmiyor. mağazada güncelleme var ama hata veriyor kaldı öyle

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
atakanakata

atakanakata

Üye
telefonu sıfırlarsam eğer lumia camera da gidecek ama :( lumia 1020 kullanıyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt