Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
Lumia 920 şimdilik sıkıntı yok gibi inşaAllah da olmaz..

cetin161

cetin161

Üye
l930 başlangıç logoda takılı kalıyo sonra reset atıyo kendi , gene aynı yerde takılıyo

skynet

Üye
kamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi
O seçenek 620'de bile vardı ama 12. yapıda ne olduysa artık o seçenek gitti
Sonuçta bu bir TP sürümü..
Ne fazla karamsar,ne de fazla iyimser olmak lazım..
Bizler ikisinin ortasında duramıyoruz.
Bazı arkadaşlar var, iyimser hiç bir şey duyamıyoruz, Her kelimeleri eleştiri, her kelimeleri yerden yere vurma modunda.
Ben bu tür davranışları ve yorumları yapıcı görmüyorum.
Elbetteki konu MS olunca, bizler de aşırı beklentiye giriyoruz ve yüksek dozlu beklenti çatısını yukarlarda tutuyoruz.

Aynı..
Ne kadar yüksek wifi ile bağlanırsam bağlanayım, uzun sürüyor
Ve bir de ekranı onda da açık tutmak gerekiyor.
Ekran kapandığında inmeye devam ediyor onda sıkıntı yok ama indirmeye başlayalı baya oldu daha yarıya bile gelmedi

ArMaGeDdOn_87

Üye
kamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi
1 tane ayar var zaten o da video kayıt için kalite ayarı,başka varmıydı ?

paxera

paxera

Üye
l640 a ilk defa yükledim neredeyse sorunsuz diyebilirim (kullandığım kadarıyla)
tek göze batan taraf kilit ekranının şifreyi girdikten sonra geç açılması ve menüler arası geçişlerde göze çarpan yavaşlık

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
l640 a ilk defa yükledim neredeyse sorunsuz diyebilirim (kullandığım kadarıyla)
tek göze batan taraf kilit ekranının şifreyi girdikten sonra geç açılması ve menüler arası geçişlerde göze çarpan yavaşlık
Şayet yüklemenin ilk zamanlarıysa biraz beklemelisiniz, ve arada bir de sistem haber verdikçe kapatıp açmalısınız..
Arka planda sistem çalışıyor, o yüzdendir..

• Beğen
Tepkiler: paxera
paxera

paxera

Üye
Şayet yüklemenin ilk zamanlarıysa biraz beklemelisiniz, ve arada bir de sistem haber verdikçe kapatıp açmalısınız..
Arka planda sistem çalışıyor, o yüzdendir..
olabilir çünkü gittikçe hızlanıyor gibi geldi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia Camera yeniden indirilebilir :ehe

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
l930 başlangıç logoda takılı kalıyo sonra reset atıyo kendi , gene aynı yerde takılıyo
Bir kaç sayfa geride arkadaşlarımızın benzeri sıkıntılar için yazdıkları çareyi aktarıyorum.
*
Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:

Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)

• Beğen
Tepkiler: cetin161

ersncak42

Üye
yapılar tat vermiyor artık final bi gelse de doğru düzgün kurcalasak telefonları:)

ArMaGeDdOn_87

Üye
bir tane daha vardı kaldırmışlar onu galiba zaten o olduğunda genelde video biraz sıkıntılıydı kasıyor gibiydi

evet buydu ama bizden kaldırmışlar neyse zaten iyi çalışmıyordu bizde
bende şu anda bu ayar var,yani ister HD kaydet istersen FULL HD,ama 8.1 de alta seçenekler vardı sanki ? yanlış mı hatırlıyorum ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Mağazada "Microsoft Fotoğraflar..." şeklinde uzantısının ne olduğunu bilmediğim bir uygulama çıkıyor ve her güncelleme kontrolünde arz-ı endam ediyor : ))
Bu yapıda yok olur sanmıştım, ama yine var..
Öyle ki artık en büyük internet yiyicim oldu...
O'nu görmezsem üzülüyorum...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

ArMaGeDdOn_87

Üye
12.yapı da bildirim penceresindeki kısa yollarda wi-fi yanıp sönmüyodu ancak şimdi yanıp sönüyo

cadde19

cadde19

Üye
Beyler bende neden yeni Facebook yok ya anlamadım ben ?

Üst Alt