O seçenek 620'de bile vardı ama 12. yapıda ne olduysa artık o seçenek gittikamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi
Ekran kapandığında inmeye devam ediyor onda sıkıntı yok ama indirmeye başlayalı baya oldu daha yarıya bile gelmediSonuçta bu bir TP sürümü..
Ne fazla karamsar,ne de fazla iyimser olmak lazım..
Bizler ikisinin ortasında duramıyoruz.
Bazı arkadaşlar var, iyimser hiç bir şey duyamıyoruz, Her kelimeleri eleştiri, her kelimeleri yerden yere vurma modunda.
Ben bu tür davranışları ve yorumları yapıcı görmüyorum.
Elbetteki konu MS olunca, bizler de aşırı beklentiye giriyoruz ve yüksek dozlu beklenti çatısını yukarlarda tutuyoruz.
Aynı..
Ne kadar yüksek wifi ile bağlanırsam bağlanayım, uzun sürüyor
Ve bir de ekranı onda da açık tutmak gerekiyor.
1 tane ayar var zaten o da video kayıt için kalite ayarı,başka varmıydı ?kamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi
kamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi
Şayet yüklemenin ilk zamanlarıysa biraz beklemelisiniz, ve arada bir de sistem haber verdikçe kapatıp açmalısınız..l640 a ilk defa yükledim neredeyse sorunsuz diyebilirim (kullandığım kadarıyla)
tek göze batan taraf kilit ekranının şifreyi girdikten sonra geç açılması ve menüler arası geçişlerde göze çarpan yavaşlık
olabilir çünkü gittikçe hızlanıyor gibi geldiŞayet yüklemenin ilk zamanlarıysa biraz beklemelisiniz, ve arada bir de sistem haber verdikçe kapatıp açmalısınız..
Arka planda sistem çalışıyor, o yüzdendir..
bir tane daha vardı kaldırmışlar onu galiba zaten o olduğunda genelde video biraz sıkıntılıydı kasıyor gibiydi1 tane ayar var zaten o da video kayıt için kalite ayarı,başka varmıydı ?
evet buydu ama bizden kaldırmışlar neyse zaten iyi çalışmıyordu bizde
burdaki ayarmı

Bir kaç sayfa geride arkadaşlarımızın benzeri sıkıntılar için yazdıkları çareyi aktarıyorum.l930 başlangıç logoda takılı kalıyo sonra reset atıyo kendi , gene aynı yerde takılıyo
boşuna zahmet etmişlerEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia Camera yeniden indirilebilir![]()

bende şu anda bu ayar var,yani ister HD kaydet istersen FULL HD,ama 8.1 de alta seçenekler vardı sanki ? yanlış mı hatırlıyorum ?bir tane daha vardı kaldırmışlar onu galiba zaten o olduğunda genelde video biraz sıkıntılıydı kasıyor gibiydi
evet buydu ama bizden kaldırmışlar neyse zaten iyi çalışmıyordu bizde
Bende "bu uygulama bu cihazla uyumlu değil" mesajı çıkıyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia Camera yeniden indirilebilir![]()
Bende "bu uygulama bu cihazla uyumlu değil" mesajı çıkıyor.
Lumia camera 5 13. yapıyı yükleyince telefondan silinmiş mağazada da yok galibaLumia Camera 5 ne durumda bilmiyorum. O görünmüyor olabilir.