Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kamil5028347

kamil5028347

Üye
L 830 için bile bu yorumu yapıyorsanız durum şaşırtıcı...
Aslında anket yapmak lazım..
Kaç kişi yüklemiş ve ne kadarı memnun, ne kadarı sorunlu..
lumia 830 için yapmadım bu yorumu genele bakarak yaptım bende bir sorun yok ben memnunum biz biran önce final yapmalarını beklerken adamlar bize sorunlu yapıları gönderip duruyorlar. Bu da kullanıcılar üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ArMaGeDdOn_87

Üye
şu anda günlük kullanım için sıkıntı yok,ancak eski yapıda bulunan bi kaç hata düzeltilmiş bi kaçı ise duruyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu hataların hala duruyor olması, MS yazılımcılarının hem Windows hem de Mobile için birlikte rafine olmalarından kaynaklanıyor.
Oysa Telefon işine ayrı bir ekibin bakması lazım... Demek ki aynı ekibin olmasını istiyorlar. Ve mevcut ekipte sürekli Windows için çalışıyor, bu tarafa dönüp bakmıyor bile..

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
@Sensation
Hocam işte en son yayınlanan yapı 10586 :)
Bu arada Nokia uygulamaları sorunsuz açılıyor ama güncelleme listesinde bu kadar hatalı uygulamayı görmektense dokun,göz atma ve ses ayarlarını yapıp hepsini depolamadan uçurdum gitti :) Şimdi sıfır sıkıntı ile yeni yapının keyfini sürme vakti :D
telefonu son yapıda sıfırlama yapınca böylemi oldu sizde, ben sabah sıfırladım herşey kuruldu sorunsuz olarak

skynet

Üye
telefonu son yapıda sıfırlama yapınca böylemi oldu sizde, ben sabah sıfırladım herşey kuruldu sorunsuz olarak
Evet hemde 2 kere sıfırladım ama bu uygulamalar hata verip durdu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Dün gece aynı saatlerde geldi o da :)
Doğrudur hocam o saatlerde bilgisayarım kapalıydı bende yeni yükledi adamlar pc tarafında gerçekten çok iyi çalışıyorlar fakat mobil için çok yavaşlar :)

skynet

Üye
Çevrim dışı haritalar çok yavaş iniyor bu herkeste aynı mı ?

sahanemir

sahanemir

Üye
930 şimdilik sorunum yık gibi görünüyor..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet hemde 2 kere sıfırladım ama bu uygulamalar hata verip durdu
kilit ekranını kapalı tutup pil tasarrufu kapalı iken sorunsuz indi bende normalde bende de bazılarında hata veriyordu

alaca61

Üye
Hücresel den indirebilmen için şifresini bilmesen bile etrafta bir wifi lazım onu açıp şifre denemeleri yap giremezsin bilmediğinden kalsın öyle, sonra ağ ayarlarının olduğu kısma gir veri kullanımında wifinin olmadığı yada çekmediği yerlerde şebekeye izin ver sonra indiriyor kendisi ;)
Bütün ayarları baktım bulamadım onçeden vardı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sonuçta bu bir TP sürümü..
Ne fazla karamsar,ne de fazla iyimser olmak lazım..
Bizler ikisinin ortasında duramıyoruz.
Bazı arkadaşlar var, iyimser hiç bir şey duyamıyoruz, Her kelimeleri eleştiri, her kelimeleri yerden yere vurma modunda.
Ben bu tür davranışları ve yorumları yapıcı görmüyorum.
Elbetteki konu MS olunca, bizler de aşırı beklentiye giriyoruz ve yüksek dozlu beklenti çatısını yukarlarda tutuyoruz.
Çevrim dışı haritalar çok yavaş iniyor bu herkeste aynı mı ?
Aynı..
Ne kadar yüksek wifi ile bağlanırsam bağlanayım, uzun sürüyor
Ve bir de ekranı onda da açık tutmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
cadde19

cadde19

Üye
8.1 den geçtim yeni kapıya ,
Şu anda neredeyse 0 hata.
Lumia 735

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kamerada video stabilizasyon ayarı vardı 920 de şuan bakıyorum yok o 920 si olanlar kontrol edebilir mi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu yapıda yok. Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. 10581'de sıfırlarsan 10586'ya geçişte sorun var.
eminmisiniz? bundan önce ki 2 yapıda teli sıfırladım zar zor kurtardım bunda sıfırlarsam sıkıntı çıkmayacaksa sıfırlayacağım çünkü.

Üst Alt