Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: murooo55

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Çarklardan sonra windows logosunda kaldı geçer mi ? @Sensation
ve yeniden başlatıp duruyor. 12. yapıda sıfırlama yapmıştım. bu durumda ne yapıyorduk?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında sol tarafın kullanılmasına ve kullanım örneklerine dair çeşitli kullanıcılar tarafından internette güzel konsept resimler ve videolar yayınlanmıştı.

Ancak Microsoft'tan bu konuda bir adım gelmedi.

Kullanılırsa iyi olur elbette.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu güncelleme konusunda en şanslılardan biriyim galiba akşam tam yatmak üzereyken geldi bastım güncelleme butonuna kafayı vurup yattım uyandım herşey hazırlanmış bir şekilde uyandım.
Ne takılma ne donma hiçbirini görmedim bundan sonra hep böyle mi yapsam.Telfonun başında beklemek insanın ömrünü tüketiyor

skynet

Üye
8.1'e dönmeden son bir şans verip tekrar sıfırladım ve sorunlu Nokia uygulamaları artık açılıyor :) Ohh be yırttık :D
Yalnız cihazı sıfırlarken yine Nokia döngüsüne girdi neyse ki bir soft resetle kendine geldi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, birisi telefon etti, L 820 ye yeni yapıyı yüklemiş, ancak mağazada network... uzantılı bir uygulama yüklenmiyor ve hata veriyormuş..
Bu konuyla karşılaşan oldu mu?
Ben "bölge ve dil değişikliği yaparak" telefonu kapat ve açtıktan sonra yeniden dene dedim ama daha farklı bir çözümü olan var mı?
NOT: Kapa-Aç yapınca hepsi düzelmiş..

Son düzenleme:

tanyyy

Üye
920 sıkıntısız güncellendi. rotation lock hala gitmiyor notification bar'dan :(

cadde19

cadde19

Üye
Beyler bende kişiler kısmında neden kişilerin fotoğrafı çıkmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1'e dönmeden son bir şans verip tekrar sıfırladım ve sorunlu Nokia uygulamaları artık açılıyor :) Ohh be yırttık :D
Yalnız cihazı sıfırlarken yine Nokia döngüsüne girdi neyse ki bir soft resetle kendine geldi
Yapı?
Arkadaşlar, birisi telefon etti, L 820 ye yeni yapıyı yüklemiş, ancak mağazada network... uzantılı bir uygulama yüklenmiyor ve hata veriyormuş..
Bu konuyla karşılaşan oldu mu?
Ben "bölge ve dil değişikliği yaparak" telefonu kapat ve açtıktan sonra yeniden dene dedim ama daha farklı bir çözümü olan var mı?
Yükleyemez. Herkeste böyle. Sıfırlayanlarda da.
920 sıkıntısız güncellendi. rotation lock hala gitmiyor notification bar'dan :(
Gitmiyor derken?
Beyler bende kişiler kısmında neden kişilerin fotoğrafı çıkmıyor
Biraz zaman verin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu yapı 10581den kötü. Eski nokia uygulamaları aynen duruyor güncelleme kısmında yaklaşık 11 tane. 10581in performansı daha iyiydi. Bu rtm adayı olamaz. Birde bişey farkettim. Telefona reset atınca wifida internet göstermiyor. Kapatıp açmak gerekiyor wifiyı

abcderhan

Üye
merhaba
benim telefon yeni yapıya geçerken uzun süre Nokia yazısında kaldı ,sonra bataryayi çıkardım taktım actim (nokia yazisindan sonra sanirim)bu ekran geldi
[
daha sonra üstteki reset işlemini yaptım sonra çarklar döndü ve çubuk %70de hata verip bu hale geldi

her telefonu açısimda artık carklar dönüp %70de hata verip son resim gelip telefon kendi kapanıyor.
ne yapmaliyim dead flash mı?

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kronik sorunların dışındakiler genellikle kişisel nedenlerle hatalı yüklemelerden kaynaklanıyor.
Yükleme yapmadan önce;
1-Mutlaka dahili ve harici belleklerde boş yer olmasına dikkat etmeliyiz.
2- Yükleme bitişi itibariyle
a- Ekran gerisinde sistem ayarlama yaptığından ilk anlarda(1-2 saat) telefonla veya ayarlarıyla oynamamalıyız.
b- Sistem uyarı verdiğinde (bildirimle) mutlaka telefonu kapatıp açmalıyız...
c- Uyarı vermese bile özellikle mağaza güncellemeleri olur ise sistemle ilgili olanların bitişinden itibaren mutlaka aç-kapa yapmalıyız.
3- Özellikle eski nesil modellerde bu konulara daha fazla dikkat etmeliyiz..

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve suyunsesi

abcderhan

Üye
ben uygulama lari güncelleme yı unutmuştum vakit bulamamıştım( word excel gibileri) bundan mi hataya düştüm ?

gardi

gardi

Üye
O yüzden Gabriel Aul twitter'da duyuru yaptıktan hemen sonra blog yazısını okumadan yüklemeyin dedi :)

Telefonun, modeli ve nereden alındığı önemli. Eğer cihaz satıcı veya taşıyıcı tarafından Lumia Denim güncellemesi almadıysa Device Recovery Tool cihaz için yayınlanan resmi son güncellemeyi indirir. O da muhtemelen Windows Phone 8.1 gözüküyor. Bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Tel modeli 1020 turkcell çıkışlı.Turkcell in aldığı sürüm numarası da bu 8.10.14226.359 Windows Phone Update 1/ ama ben recevory ile yuklediğimde hep bunun bi altını yüklüyor.yani windows Phone 8.1 olan ve başlangıçta klasor falan ekleyemediğimiz sürüm. Normalde dediğinize gore update 1 yuklemesi lazım ama yuklemiyor

Nokia 909 ile Gönderildi

Üst Alt