Sensation
Emekli Yönetici
O yazı belli gösterimden sonra kalkıyor. Bende bayağıdır yoko değil de sende neden bilgi yazısı yok
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O yazı belli gösterimden sonra kalkıyor. Bende bayağıdır yoko değil de sende neden bilgi yazısı yok

İndirme yüzde sıfırda kalan var mı
Çarklardan sonra windows logosunda kaldı geçer mi ? @Sensation
ve yeniden başlatıp duruyor. 12. yapıda sıfırlama yapmıştım. bu durumda ne yapıyorduk?
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (13. Yapı-10.0.10586.11)[18/11/2015]Çarklardan sonra windows logosunda kaldı geçer mi ? @Sensation

bende de bilgi yazısı yok?o değil de sende neden bilgi yazısı yok
an itibariyle yükledim dayanamadımL 640 da Windows 10 Mobile in her yapısı iyi çalışıyor, nerdeyse kararlı sürümden bir farkı yok.

Yapı?8.1'e dönmeden son bir şans verip tekrar sıfırladım ve sorunlu Nokia uygulamaları artık açılıyorOhh be yırttık
Yalnız cihazı sıfırlarken yine Nokia döngüsüne girdi neyse ki bir soft resetle kendine geldi
Yükleyemez. Herkeste böyle. Sıfırlayanlarda da.Arkadaşlar, birisi telefon etti, L 820 ye yeni yapıyı yüklemiş, ancak mağazada network... uzantılı bir uygulama yüklenmiyor ve hata veriyormuş..
Bu konuyla karşılaşan oldu mu?
Ben "bölge ve dil değişikliği yaparak" telefonu kapat ve açtıktan sonra yeniden dene dedim ama daha farklı bir çözümü olan var mı?
Gitmiyor derken?920 sıkıntısız güncellendi. rotation lock hala gitmiyor notification bar'dan![]()
Biraz zaman verin.Beyler bende kişiler kısmında neden kişilerin fotoğrafı çıkmıyor
O yüzden Gabriel Aul twitter'da duyuru yaptıktan hemen sonra blog yazısını okumadan yüklemeyin dedi
Telefonun, modeli ve nereden alındığı önemli. Eğer cihaz satıcı veya taşıyıcı tarafından Lumia Denim güncellemesi almadıysa Device Recovery Tool cihaz için yayınlanan resmi son güncellemeyi indirir. O da muhtemelen Windows Phone 8.1 gözüküyor. Bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.