emz
Üye
Peki şimdi nasıl geldi:/ Bunda da sıfırladım geldi çok ilginç. Akşam olmazsa 8.1'den geçerim artıkGelmiyor.

Peki şimdi nasıl geldi:/ Bunda da sıfırladım geldi çok ilginç. Akşam olmazsa 8.1'den geçerim artıkGelmiyor.

Bazı şeyler otomatik yüklenir. Her zaman böyleydi.Peki şimdi nasıl geldi:/ Bunda da sıfırladım geldi çok ilginç. Akşam olmazsa 8.1'den geçerim artık![]()
12. yapıda uzun süre kablosuz kulaklık kullandım böyle bir sorun yaşamamıştım benbluetooth kullanan pek yok heralde forumda. çekim gücü ile alakalı da bayağı bi sıkıntı var. sbh80 kulaklık kullanıyorum boynumda asılı cebimdeyken bağlantı gitme derecesine gidip geliyor. ses kesik kesik geliyor. 13. yapıda düzelmiştir inşallah.
? neyi acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
odeğilde kimse bunu fark etmedi galiba.![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
ne zaman tamdı ki?işin komik tarafı 950 lerde bu sürümle çıktı eğer onlardada aynı sıkıntılar varsa MS eksik bir sistemle telefon çıkarmış oluyor
Oraya girip telefon hafızasında olduğuna emin olduğunuz şeyleri kaldırın.1.16 gb yer lazım depolamaya git diyor. Benim depolama:
L 640 da Windows 10 Mobile in her yapısı iyi çalışıyor, nerdeyse kararlı sürümden bir farkı yok.Arkadaşlar lumia640 kullanıyorum w10 u sabırsızlıkla bekliyorum
ama insider sürümleri de merak ediyorum sizce bekleyeyim mi yoksa insider yükleyeyim mi?
hocam biraz bekleyin, geç başlıyor indirmeye.İndirme yüzde sıfırda kalan var mı
o değil de sende neden bilgi yazısı yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Yine yeşillendu finduk dallaru zaten hep yeşildu finduk dalları.
Vallahi yukarıdaki şarkı sözü tamda 13 . yapıya uygun. Hiç bir halt yokzaten beklemiyordumda