Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Eğer ciddi bir sorun yoksa sıfırlamana gerek yok.
Ancak aşırı yavaşlık varsa sıfırlamayı deneyebilirsin.

Abi bende bi kasma yavaşlık saçma sapan tepkiler ve özellikle diğer ayarlarda sorun var. Dokun falan gelmiyor açılmıyor bende. Sence 10581'drn 10586 ya geçip mi sıfırlayayım yoksa 8.1 e dönüp tüm ayarları güncelleyip mi çıkayım? Ayarlar falan kayboluyordu ya diğer ayarlar onları kaybetmek istemiyorum yani ama sıfırlayınca yükleyebiliyorsam iyi. Olmuyorsa 8.1 e döneyim. Ne yapayım sence? Ya da sürüm yükselince geçer düzelir mi sorunlar? En büyük sıkıntı da 12. Yapıdan bu yana okulun wifi ağına bağlanamıyorum. 8.1 de oluyor. Hani sıfırlasam düzelir mi merak ediyorum:/

Telgrafla gönderildi. :) (L525)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi bende bi kasma yavaşlık saçma sapan tepkiler ve özellikle diğer ayarlarda sorun var. Dokun falan gelmiyor açılmıyor bende. Sence 10581'drn 10586 ya geçip mi sıfırlayayım yoksa 8.1 e dönüp tüm ayarları güncelleyip mi çıkayım? Ayarlar falan kayboluyordu ya diğer ayarlar onları kaybetmek istemiyorum yani ama sıfırlayınca yükleyebiliyorsam iyi. Olmuyorsa 8.1 e döneyim. Ne yapayım sence? Ya da sürüm yükselince geçer düzelir mi sorunlar? En büyük sıkıntı da 12. Yapıdan bu yana okulun wifi ağına bağlanamıyorum. 8.1 de oluyor. Hani sıfırlasam düzelir mi merak ediyorum:/

Telgrafla gönderildi. :) (L525)

10586'da sıfırlama yaparsan Nokia döneminden kalan çoğu ayarları indiremezsin mağazadan.
Here Drive ve Here Maps de aynı şekilde.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
cadde19

cadde19

Üye
Beyler uzun zamandır yapı yüklemiyordum ve hala ısrarla kaç güncelleme geldi ve ben hep 8.1 de kalmıştım,
Sonunda bu yapıyı 8.1 önce sıfırladım daha sonra sıfırdan insider yükledim indirdi çarklar vs... Derken bitti açıldı.
Sonuç mu şu anda harika maşAllah takılma donma yok belki 8.1 den temiz geçtiğim için bilmiyorum ama final gibi çalışıyor bende ( Lumia 735) yine belki yeni nesil cihaz olduğu için olabilir.
Ve eğer batarya göstergesinde bug yoksa harbiden çok iyi sabaha kadar wifi açık olmasına rağmen 41 de bıraktım sabah 41 de aldım.

Edit; sonunda %39 oldu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyler uzun zamandır yapı yüklemiyordum ve hala ısrarla kaç güncelleme geldi ve ben hep 8.1 de kalmıştım,
Sonunda bu yapıyı 8.1 önce sıfırladım daha sonra sıfırdan insider yükledim indirdi çarklar vs... Derken bitti açıldı.
Sonuç mu şu anda harika maşAllah takılma donma yok belki 8.1 den temiz geçtiğim için bilmiyorum ama final gibi çalışıyor bende ( Lumia 735) yine belki yeni nesil cihaz olduğu için olabilir.
Ve eğer batarya göstergesinde bug yoksa harbiden çok iyi sabaha kadar wifi açık olmasına rağmen 41 de bıraktım sabah 41 de aldım.

Edit; sonunda %39 oldu.

Yeni nesil cihazlarda performans genellikle daha iyi.

rcxy

Üye
Gece uyandım başka bir sebepten, yaptım güncellemeyi sonra. Hard reset atmak zorunda kaldım ben de microsoft logosunda takılı kalınca. Şuana kadar kurcaladığım süre boyunca bariz bir sıkıntı gözüme çarpmadı. Biraz daha stabil ve hızlı gibi 12. yapıya göre. Edge baya hızlı tepki veriyordu sayfalarda filan. Ama her yeni yapı kurulumuna böyle giriyor sonuçta. Nokia ve lumia uygulama ve ayar yüklememe, güncelleyememe sorunları bende de mevcut, hard resetten dolayı sanırım. 12 yi de kullanıyordum, bunu da kullanmaya devam ederim. Bir aksilik olmazsa bir daha 8.1'e dönmem herhalde.

merlin19

merlin19

Üye
Wp 8.1 candır Finali görene kadar böyle devam gerçi bunların bu hızla final yapması en erken 2024 olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nasil emin olabiliriz
Uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra telefon yeniden başlatılır. Güncelleme kontrolü yaptığınızda ya Yapı 10586.11 güncellemesini ya da Insider Fast Configuration Update adında bir güncelleme bulur. Bu güncellemeleri indirip yükleyebiliyorsa sorun yok. Onun dışında başka bir yol bilmiyorum.

endera

Üye
Valla dun yuklendi insider .. Bayagi bir guncelleme yapti acti kapadi ama phone ozelliklerine baktigimda win8.1 up2 gibi bisiy yaziyordu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla dun yuklendi insider .. Bayagi bir guncelleme yapti acti kapadi ama phone ozelliklerine baktigimda win8.1 up2 gibi bisiy yaziyordu
Windows Insider uygulamasını yükleyebilir bunda sonra yok. Olay uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra başlıyor.

Türkçe dil konusuna gelirsek; bu cihazlar bölgesel pazarlar için satışa sunuluyor. Bu nedenle de sisteme gömülü olarak belli diller dahil ediliyor. Cihaz Lumia olsaydı belki rom içindeki dil dosyasını değiştirip flaşlama imkanı olurdu ama NCS ya da NSU Yezz Billy cihazları görmeyeceği için bu seçenek de yok malesef.

Yezz'in web sitesinden alternatif diller konusunda bilgi var mı araştırmak lazım.

endera

Üye
Uygulama yukledik giris yaptik. Sonra bir takim guncellemeler oldu telefon acildi kapandi sonra phone update tikladim ordada guncelleme buldu gene kapandi acildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
@bulutsuzgece abi 9'un üstüne 12'yi yükledim ve üstüne de 13'ü yükledim ama hiç sıfırlamadım.sıfırlasam bi faydası olurmu sence.stabilleşir mi biraz daha acaba
ben her yeni yazılımda sıfırlıyorum. Daha az sorunlu ve hızlı oluyor. Bana sorarsanız 8.1e dönüp temiz kurulum yapın.

skynet

Üye
Başlangıç ekranının logosu hala bende görünmüyor

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Mağazadan sistem uygulamalarını yükleyememe çok sinir bozucu. Ben de 9 tane bekliyor. 0x803F8006 hatası :(

skynet

Üye
Çünkü hâlâ yok.
Hocam 8.1'e dönüp tekrar yükseltsem yine bu Nokia uygulamaları güncelleme menüsünde hata verir mi ? Şuanda hem güncellenmiyor hemde açılmıyorlar o yüzden de hepsini depolamadan kaldırdım
Eğer yine aynısı olacaksa hiç uğraşmayayım diyorum :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam 8.1'e dönüp tekrar yükseltsem yine bu Nokia uygulamaları güncelleme menüsünde hata verir mi ? Şuanda hem güncellenmiyor hemde açılmıyorlar o yüzden de hepsini depolamadan kaldırdım
Eğer yine aynısı olacaksa hiç uğraşmayayım diyorum :)
Hata veriyor. Bu yüzden ben de sıfırlayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik dinlerken kilit ekranı hâlâ yanıp sönüyor :ehe

endera

Üye
Bahsi geçen yezz billy 4.7 telefon budur

Üst Alt