serinaga
Üye
bende hala eşitleme yokmaalesef
Sonuç şimdilik gayet iyi ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
bende hala eşitleme yokmaalesef
O yüzden Gabriel Aul twitter'da duyuru yaptıktan hemen sonra blog yazısını okumadan yüklemeyin dediBlogtaki "bilinen sorunlar" kısmını okumadan güncellemeyi yükleyen ve telefonu cortlayan binlerce kullanıcı şu an Microsoft'a sövmekle meşgul muhtemelen.

Telefonun, modeli ve nereden alındığı önemli. Eğer cihaz satıcı veya taşıyıcı tarafından Lumia Denim güncellemesi almadıysa Device Recovery Tool cihaz için yayınlanan resmi son güncellemeyi indirir. O da muhtemelen Windows Phone 8.1 gözüküyor. Bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.Temiz bir başlangıç yapıp tekrar windows 10 yüklemek istiyorum.lakin Windows phone recovery tool sunucudan da indirse,elimde olan wp8.1 dosyalarıda aynı hep windows Phone 8.1 i yüklüyor.8.1 update 1 ve 8.1 update 2 yi görmüyor ve bunları telefon üzerinden güncelleyip öyle Windows10 yüklüyorum.buda zaman alıyor.recovery ile 8.1 in en son gdr2 veya bir önceki sürümü nasıl yüklerim.veya flash dosyalarını nereden bulabilirim.önceden symbianlı tellerde bütün Flash dosyalarını internetten bulabiliyorduk.bu wp dede böyle bir şey varmı.arkadaşlar ?
Nokia 909 ile Gönderildi
Nokia yazısında kaldı. Resetle açılmıyor
Şuan açıldı
Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:
- Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
- Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
- Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)
Hard Reset kombinasyonuyla açılıyor.Nokia yazısında kaldı bende de![]()
Bugün Rüyamda 13. Yapının son olduğunu bundan sonrakinin final olduğunu gördüm.
Gündüz niyetine
mTalk'tan 920 gönderdi
Sonra bir 10dk. sonra Nokia yazısı göründü,oh be dedim ama bu seferde sürekli Nokia yazısı gelip gidiyor
Soft reset çektim olmadı sonra hart reset ile sıfırladım telefon çarklardan sonra yine Nokia döngüsüne girdi
En son bir kere daha denedim neyse ki bu sefer açıldı

Hocam galiba sana uzun yol göründü. En temizinden bi koşu 8.1'e gidip gelicen. Ama daha temiz ve stabil kullanıcan.Gece 01:30'da baktım güncelleme var bende indirmeye başlattım sonrada yattım ama sabah baktım ki telefon göçmüş
Güç tuşuna basıyorum açılmıyor,şarja takıp açmaya çalışıyorum yine tık yokSonra bir 10dk. sonra Nokia yazısı göründü,oh be dedim ama bu seferde sürekli Nokia yazısı gelip gidiyor
Soft reset çektim olmadı sonra hart reset ile sıfırladım telefon çarklardan sonra yine Nokia döngüsüne girdi
En son bir kere daha denedim neyse ki bu sefer açıldı
Yalnız bu yeni yapı çok sık donmaya başladı bende sayısını unuttum diyebilirim + Eski Nokia uygulamalarının hiç biri güncellenmiyor ve çoğuda açılmıyor
Sadece ses ve dokun çalışsa benim için yeterliydi ama neyse artık
Malesef Yezz Billy Windows Insider programına dahil değil.Merhaba Sensation ,
Yezz Billy 4.7 kullanan bir arkadaş için yazıyorum bizde bu programdan yararlanabiliyormuyuz...
öncelikli amacımız Turkce Dil secenegine kavuşmak gibi..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece abi 9'un üstüne 12'yi yükledim ve üstüne de 13'ü yükledim ama hiç sıfırlamadım.sıfırlasam bi faydası olurmu sence.stabilleşir mi biraz daha acaba
Windows insider kurdum az once bir guncelleme yapti.. Kendince acildi kapandi telefon daha sonra phone update gittim ordada guncelle dedim gene bir guncelleme buldu .. Kurdu tekrar acildi kapandi ... Uygun olmasa idi yapmazdi sanirim degil miMalesef Yezz Billy Windows Insider programına dahil değil.
sadece uygulamalara ilk girişte yükleniyor yazısını görüyorum.bi defa gir çık yaptıktan sonra takılma bile olmadan açılıyor.yani bi sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik.kurarken de hiç sıkıntı olmadı.zaten gece indirmiş.sabahta yeniden başlattım on dakikada hazırdı.biraz bekleyeyim o zaman.yavaşlamaya başlarsa o zaman sıfırlarımEğer ciddi bir sorun yoksa sıfırlamana gerek yok.
Ancak aşırı yavaşlık varsa sıfırlamayı deneyebilirsin.
Gabriel Aul'un açıkladığı listede yok. Son Windows Insider uygulama güncellemesi ile eklendiyse bilemem.Siz nerden bakip insider a dahil mi degil mi soylediniz??