Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
687 mbayt bağlantı dolaşımda wifi istiyor
Wifi ile tahmini kaç dkikada iner güncelleme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Blogtaki "bilinen sorunlar" kısmını okumadan güncellemeyi yükleyen ve telefonu cortlayan binlerce kullanıcı şu an Microsoft'a sövmekle meşgul muhtemelen.
O yüzden Gabriel Aul twitter'da duyuru yaptıktan hemen sonra blog yazısını okumadan yüklemeyin dedi :)

Temiz bir başlangıç yapıp tekrar windows 10 yüklemek istiyorum.lakin Windows phone recovery tool sunucudan da indirse,elimde olan wp8.1 dosyalarıda aynı hep windows Phone 8.1 i yüklüyor.8.1 update 1 ve 8.1 update 2 yi görmüyor ve bunları telefon üzerinden güncelleyip öyle Windows10 yüklüyorum.buda zaman alıyor.recovery ile 8.1 in en son gdr2 veya bir önceki sürümü nasıl yüklerim.veya flash dosyalarını nereden bulabilirim.önceden symbianlı tellerde bütün Flash dosyalarını internetten bulabiliyorduk.bu wp dede böyle bir şey varmı.arkadaşlar ?

Nokia 909 ile Gönderildi
Telefonun, modeli ve nereden alındığı önemli. Eğer cihaz satıcı veya taşıyıcı tarafından Lumia Denim güncellemesi almadıysa Device Recovery Tool cihaz için yayınlanan resmi son güncellemeyi indirir. O da muhtemelen Windows Phone 8.1 gözüküyor. Bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gardi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia yazısında kaldı. Resetle açılmıyor :dry:
Şuan açıldı

Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:

• Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
  • Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
  • Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)

Nokia yazısında kaldı bende de :ehe
Hard Reset kombinasyonuyla açılıyor.
Çarklara geri dönüyor ve sıfırlanmış 10586 olarak geliyor.

Açılırken yedeğinizi de seçip yüklerseniz, kayıpsız olarak telefonu kurtarabilirsiniz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY

endera

Üye
Merhaba Sensation ,

Yezz Billy 4.7 kullanan bir arkadaş için yazıyorum bizde bu programdan yararlanabiliyormuyuz...
öncelikli amacımız Turkce Dil secenegine kavuşmak gibi..

Son düzenleme:

skynet

Üye
Gece 01:30'da baktım güncelleme var bende indirmeye başlattım sonrada yattım ama sabah baktım ki telefon göçmüş :D
Güç tuşuna basıyorum açılmıyor,şarja takıp açmaya çalışıyorum yine tık yok :D Sonra bir 10dk. sonra Nokia yazısı göründü,oh be dedim ama bu seferde sürekli Nokia yazısı gelip gidiyor :D Soft reset çektim olmadı sonra hart reset ile sıfırladım telefon çarklardan sonra yine Nokia döngüsüne girdi :angry: En son bir kere daha denedim neyse ki bu sefer açıldı :gul:
Yalnız bu yeni yapı çok sık donmaya başladı bende sayısını unuttum diyebilirim + Eski Nokia uygulamalarının hiç biri güncellenmiyor ve çoğuda açılmıyor :agla
Sadece ses ve dokun çalışsa benim için yeterliydi ama neyse artık

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sabah kalktım bi baktım güncellemeyi yüklemek için yeniden başlatın diyo.yeniden başlattım veee tertemiz kuruldu hiç sıkıntısızz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gece 01:30'da baktım güncelleme var bende indirmeye başlattım sonrada yattım ama sabah baktım ki telefon göçmüş :D
Güç tuşuna basıyorum açılmıyor,şarja takıp açmaya çalışıyorum yine tık yok :D Sonra bir 10dk. sonra Nokia yazısı göründü,oh be dedim ama bu seferde sürekli Nokia yazısı gelip gidiyor :D Soft reset çektim olmadı sonra hart reset ile sıfırladım telefon çarklardan sonra yine Nokia döngüsüne girdi :angry: En son bir kere daha denedim neyse ki bu sefer açıldı :gul:
Yalnız bu yeni yapı çok sık donmaya başladı bende sayısını unuttum diyebilirim + Eski Nokia uygulamalarının hiç biri güncellenmiyor ve çoğuda açılmıyor :agla
Sadece ses ve dokun çalışsa benim için yeterliydi ama neyse artık
Hocam galiba sana uzun yol göründü. En temizinden bi koşu 8.1'e gidip gelicen. Ama daha temiz ve stabil kullanıcan.

• Beğen
Tepkiler: skynet

endera

Üye
Yezz Billy 4.7 kullanan bir arkadaş için yazıyorum bizde bu programdan yararlanabiliyormuyuz...

ishanemir

ishanemir

Üye
günlerce konuşuldu .isyanlar edildi laflar atıldı ..sonuç,da yeni sürüm yüklendi ne oldu şimdi beklediğinize değdi mi ?:) ben şahsen büyük 1 fark görmedim .sanki daha mı akıcı olmuş bana mu öyle geliyor bilemedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merhaba Sensation ,

Malesef Yezz Billy Windows Insider programına dahil değil.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@bulutsuzgece abi 9'un üstüne 12'yi yükledim ve üstüne de 13'ü yükledim ama hiç sıfırlamadım.sıfırlasam bi faydası olurmu sence.stabilleşir mi biraz daha acaba

endera

Üye
Windows insider kurdum az once bir guncelleme yapti.. Kendince acildi kapandi telefon daha sonra phone update gittim ordada guncelle dedim gene bir guncelleme buldu .. Kurdu tekrar acildi kapandi ... Uygun olmasa idi yapmazdi sanirim degil mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece abi 9'un üstüne 12'yi yükledim ve üstüne de 13'ü yükledim ama hiç sıfırlamadım.sıfırlasam bi faydası olurmu sence.stabilleşir mi biraz daha acaba

Eğer ciddi bir sorun yoksa sıfırlamana gerek yok.
Ancak aşırı yavaşlık varsa sıfırlamayı deneyebilirsin.

endera

Üye
Malesef Yezz Billy Windows Insider programına dahil değil.
Windows insider kurdum az once bir guncelleme yapti.. Kendince acildi kapandi telefon daha sonra phone update gittim ordada guncelle dedim gene bir guncelleme buldu .. Kurdu tekrar acildi kapandi ... Uygun olmasa idi yapmazdi sanirim degil mi

endera

Üye
Siz nerden bakip insider a dahil mi degil mi soylediniz??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza, Xbox, OneNote, Groove Müzik, Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Eğer ciddi bir sorun yoksa sıfırlamana gerek yok.
Ancak aşırı yavaşlık varsa sıfırlamayı deneyebilirsin.
sadece uygulamalara ilk girişte yükleniyor yazısını görüyorum.bi defa gir çık yaptıktan sonra takılma bile olmadan açılıyor.yani bi sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik.kurarken de hiç sıkıntı olmadı.zaten gece indirmiş.sabahta yeniden başlattım on dakikada hazırdı.biraz bekleyeyim o zaman.yavaşlamaya başlarsa o zaman sıfırlarım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt