Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
beyler carklarda sona geldi ve kaldı öyle.
sıfırlarsam en baştan yüklemesi uuzun sürer ne yapacağım ?
eşit: sona geldi birazdan açılır

suyunsesi

suyunsesi

Üye
beyler carklarda sona geldi ve kaldı öyle.
sıfırlarsam en baştan yüklemesi uuzun sürer ne yapacağım ?

Bekle. Uzun sürse bile bekle. Hatta telefonu öylece bırak yat uyu. Sabaha ter temiz alırsın.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:

• Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
  • Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
  • Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)
Beceremiyor mobil kısmı bunlar gerçekten

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
cadde19

cadde19

Üye
telefon açıldı sonunda.
neredeyse bitti kısmına geldim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de hard reset tuş kombinasyonu ile 10586'ya geçiyorum.
Şu an yedekten yükleme yapıyor.

Sabaha incelerim artık.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bunlar hiçmi telefon görmemiş bir firma be kardeşim. İnsan böyle ilkel bir sistemi göstermeye utanır ya. Ondan biraz bundan biraz alsa bizi birazcık mutlu etse bizde onların kulaklarını çınlatmasak olmazmı. Ben bu telefonu alırken nokia kalitesi ve microsoftun sağlam bir yazılım firması olduğu için aldım. Görünen o ki daha çok kat edicek yolu var bunların ( tabi o yolu bir bulabilseler) bu dönem köprüden önceki son çıkış gibi kritik kaçırdımı gitti. Umarım geri zekâlılığı bırakıp adam gibi bir sistem yaparlar. Herkese hayırlı geceler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Blogtaki "bilinen sorunlar" kısmını okumadan güncellemeyi yükleyen ve telefonu cortlayan binlerce kullanıcı şu an Microsoft'a sövmekle meşgul muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben de güncelleme konusunda sorun yok |920| @bulutsuzgece

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Farkettiğim yenilikler;
Arama tuşuna basınca bing açılıyor
Başkada bişey yok :)

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu "yükleniyor" yazılarını hangi sürüm ile bitircekler acaba merak ediyorum!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia yazısında kaldı. Resetle açılmıyor :dry:
Şuan açıldı

gardi

gardi

Üye
Temiz bir başlangıç yapıp tekrar windows 10 yüklemek istiyorum.lakin Windows phone recovery tool sunucudan da indirse,elimde olan wp8.1 dosyalarıda aynı hep windows Phone 8.1 i yüklüyor.8.1 update 1 ve 8.1 update 2 yi görmüyor ve bunları telefon üzerinden güncelleyip öyle Windows10 yüklüyorum.buda zaman alıyor.recovery ile 8.1 in en son gdr2 veya bir önceki sürümü nasıl yüklerim.veya flash dosyalarını nereden bulabilirim.önceden symbianlı tellerde bütün Flash dosyalarını internetten bulabiliyorduk.bu wp dede böyle bir şey varmı.arkadaşlar ?

Nokia 909 ile Gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Oooo, gece su içmek içib kalkmıştım, telefona bir bakayım dedim, güncelleme yüklenmiş ve yeniden başlatma için hazır bekliyormuş, bastım kırmızı butona veeee, yeni sürümden yazıyorum, sorunsuz güncellendi ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

mrtaksy

Üye
Lumia 920 ye yükledim ve sıkıntı yaşamadım. Cidden hızlı ve stabil bir duruşu var bildiğim bir kaç noktada yaşadığım takılmalar gitmiş pürüzsüz bir kullanım var .

Sent from mTalk

ishanemir

ishanemir

Üye
ben de şu an itibariyle yeni güncelleştirdiğim sürüm le yazıyorum ..hadi hayırlı olsun herkese

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ee sonuc noldu beyler

Üst Alt