Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
işin komik tarafı 950 lerde bu sürümle çıktı eğer onlardada aynı sıkıntılar varsa MS eksik bir sistemle telefon çıkarmış oluyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
%21de takılı kaldık. Reset mi atmak lazım? @papakudioflu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
işin komik tarafı 950 lerde bu sürümle çıktı eğer onlardada aynı sıkıntılar varsa MS eksik bir sistemle telefon çıkarmış oluyor
ilk defa yapılan bir şey değil hem güncelleme gelecek, ancak zaten o modellere özel optimizasyon yapılıyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu ms ya kendine çok güveniyor ya da pazar payı beklentisi düşük olduğu için fazla kasmıyor . Başka bir açıklaması olamaz .
%21de takılı kaldık. Reset mi atmak lazım? @papakudioflu

Orda çok bekliyor sonra birden %58 oluyor bekle biraz :)

onursarii

Üye
depolama alanı sorununu da çözdükten sonra ekran kilit süresini uzatınca % 63 1 dk sonra da % 100'e yükseldi. şimdi şarjın % 40 olmasını bekliyorum :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şükür sağ salim bende yeni yapıya ulaştım. Ve evet hızlı yükledi. Her şey yeri yerinde, sorun yok ama tabi henüz yolun başındayım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu ms ya kendine çok güveniyor ya da pazar payı beklentisi düşük olduğu için fazla kasmıyor . Başka bir açıklaması olamaz .

Bekliyorum

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Sistem hala aynı yükleniyor yazısı devam ediyor, numara çevirirken hala salak salak davranıyor ve ses çıkarıyor, video hala düzgün oynatamıyor. Bu sürümde farklı birşey gören varsa lütfen yazıversin bi zahmet. Bide şu kel kafalıya biri o kadar zamandır ne halt ettiniz diye sorabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
cadde19

cadde19

Üye
beyler carklarda 5 dakikadır sadefe azıcık ilerledi kaldı normal mi ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Sistem hala aynı yükleniyor yazısı devam ediyor, numara çevirirken hala salak salak davranıyor ve ses çıkarıyor, video hala düzgün oynatamıyor. Bu sürümde farklı birşey gören varsa lütfen yazıversin bi zahmet. Bide şu kel kafalıya biri o kadar zamandır ne halt ettiniz diye sorabilirmi?
Değişen bişey yok sanırım :D finali bekleyelim :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia camera telefondan silinmiş bu yapıda

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

10 dk oldu. Ne kadar bekleyeyim daha?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ms Edge'de sık kullanılanlar çubuğunun pc ile eşitlenmeme sorunu giderilmiş. Edge ayarlarından açabilirsiniz. Kendini bir süre sonra eşitliyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Numara çevirme aynı ama tuş sesleri birkaç sürümdür yok. Sizin kapatmanız lazım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Değişen bişey yok sanırım :D finali bekleyelim :)
Finali Beklemene gerek yok ben sadece son yapıda bişey değişmemiş ona kızdım. Sistem hızlı sıkıntı yok sadece ufak tefek bug'lar var o kadar. En dandik telefonların yaptığı ama microsoft'un yapamadığı şeylere sitemim. Yüklemek isteyen arkadaşlara öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
cadde19

cadde19

Üye
sizce geçmeli miyiz yeni yapıya beyler ?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
İnsider merkezi hiç açılmıyor

Üst Alt