papakudioflu
Emekli Yönetici
10586.11 olmayabilir.Zaten 10586 olacak da en son 10.0.10586.11 sürümü görüldü. Bunu kastetmiştim.
> W10M 10586.11
> settings still crashing on choosing the third quick action button
10586.11 olmayabilir.Zaten 10586 olacak da en son 10.0.10586.11 sürümü görüldü. Bunu kastetmiştim.
Bugün gelmez, çarşamba günü yapı dağıtmıyorlar. Yüksek ihtimalle yarın.
Hocam bölgeyi amerika yaparsanız uygulamada hesabınıza (çoğu zaman) giriş yapıyor ve albüm kapakları otomatik geliyor.Groove müzik album kapaklarını kendi bulmuyor muydu?Bende biranda tum müzikleri yeniledi eski kapaksız album haline dondu
Pil tasarrufunu kapatıp tekrar dener misin?
@Sensation @papakudioflu ben bu yapıda hücresel bağlantı ile mağazadan bir şey nasıl düzelir acaba.
Teşekkürler hocam deneyeceğimHocam bölgeyi amerika yaparsanız uygulamada hesabınıza (çoğu zaman) giriş yapıyor ve albüm kapakları otomatik geliyor.
Bu hafta yeni yapı yok arkadaşlar.
We're focused on the broad delivery of 10586 to customers right now, it will be a few more days before a new Mobile build."
Yanlış alarm!!!! Bu geçen hafta söylediği. Windowscentral'in azizliğine uğradık.Birkaç gün dediğine göre haftaya sarkacak belliki.

Aynı tweeti bir daha atıncaYanlış alarm!!!! Bu geçen hafta söylediği. Windowscentral'in azizliğine uğradık.![]()

Bugün gelecek gibiAynı tweeti bir daha atınca![]()