Nokia'nın işi zor bundan sonra maalesef.Nokia'nın iyi bir akıllı telefon çıkaracağı na emin olsam bir yıl daha beklerim valla
O cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin.2 gün sonra Lumia 950 ailesi satışa çıkacak. Microsoft ne yapıyor merak konusu
Onu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadıO cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin.
Bu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyorOnu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadı

Yeni yapı 20sinde gelecek o zamanBu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyor![]()
10586 büyük ihtimal950 bugün satışa çıkıyor. Bakalım hangi sürüm ile gelecek?
Zaten 10586 olacak da en son 10.0.10586.11 sürümü görüldü. Bunu kastetmiştim.10586 büyük ihtimal