SLH.55
Üye
Bana kalırsa ilk bize geldi, ilk ben yapayım ve ilk denemesinin heyecanına kapılmışHız karşılaştırmasını farklı telefonlar ile yaparak müthiş bi iş çıkarmış paylaşan kişi [emoji3] açıkçası soldaki daha hızlı geldi bana.

Bana kalırsa ilk bize geldi, ilk ben yapayım ve ilk denemesinin heyecanına kapılmışHız karşılaştırmasını farklı telefonlar ile yaparak müthiş bi iş çıkarmış paylaşan kişi [emoji3] açıkçası soldaki daha hızlı geldi bana.

yok hocam tabii ki haklısınız da benim söylemek istediğim "Neden iki tane aynı cihazla karşılaştırma yapmıyor?" değil, bu şekilde farklı cihazlarla yapılan karşılaştırmalar; hele ki birbirine yakın iki yapının karşılaştırılması söz konusu olduğunda, kullanıcıları bilgilendirmekten çok kullanıcıların aklında tamamen yanlış fikirlerin oluşmasına sebep olabilir.neyse umarım yeni yapı en kısa zamanda gelir de bizde görürüzTest cihazı olarak iki tane aynı cihaz bulunduran kaç tane site vardır ki? İşin tersliği Yapı 10581 yüklü olan cihaza Yapı 10586 yazısını arkaplana koymuşlar. Hakkında bölümüne girene kadar soldaki cihazda Yapı 10586 var zannediyordum.![]()

Bize de verirler inşallah 10586 ile...Nawzil'den
#Lumia950 and #Lumia950XL support USB OTG.
You can connect a flash drive to the #MicrosoftDisplayDock or directly to phone via OTG cable.
Lumia 950 ve Lumia 950 XL'de Usb Otg desteği var diyor.

Geçen hafta bilgisayar sahiplerini bekletmişlerdi, bu hafta da telefon sahiplerini bekletecekler sanırım.Yapı 10586 yayınlandı ama pc için![]()

Sayfa hazır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bana da gelecek gibi geliyorGeçen hafta bilgisayar sahiplerini bekletmişlerdi, bu hafta da telefon sahiplerini bekletecekler sanırım.
Belki gece saatlerine doğru bize de gelir![]()

Onlar da bizimle aynı yerden bilgiyi alıp duyurdu. WeiboWindowscentral falan yalan ya, Nokiapoweruser 2 gün önce duyurdu 10586'nın RTM olacağı haberini. Çok sağlam kaynakları.

Bu aralar bayağı harekelendi etraf. Acaba istediğimiz özellikler rtm sürümde gelir mi?Bu arada arkadaşlar Pc için yayınlanan Yapı 10586 Windows 10 Pro gözüküyor. Yani Windows Insider Preview değil. Bu da Yapı 10586'nın RTM sürümü olduğunu gösteriyor. Bu durumda mobil için de Yapı 10586 RTM sürümü olarak gelecek diyebiliriz.
bence kara gözüktü boşuna pusulanın ayarlarıyla oynayıp durmayın.şimdiye kadar ki süreçte elle tutulur gelişmelere şahit olamadık.bundan sonra da olacağımızı düşünmüyorum.otg mhl felan gelmeyecek.chipset istediği kadar desteklesin.yani en azından eski cihazlar için konuşuyorum.daha kötüsü de şubata kadar bekleyecek olmamız. microsoft şuanki pazar payını umursamıyor ve ticari bakıyor olaya...yoksa o kadar geri bildirim yaptık kimi iplediler? ama bence elinde patlayacak bu windows 10 macerası... bilgisayarda bile bence başarılı olamadı.ücretsiz yükseltme dışında...microsoftun yeni yöneticisinden beri bence sakatlıklar başladı...windows 8 macerası çok daha stabil gidiyordu... şahsen ben yeni bir telefon alacak olsam windows phone felan düşünmem.zaten şuanda başkalarına önermeyi de bıraktım.bu platformdan benim umudum kalmadı. en azından eskiden nokia telefonları vardı.şimdi o da kalmadı... android işletim sistemi o kadar geniş bir pazara sahip ki ve o kadar esnek ki bir teknoloji sever olarak microsoftla artık yerinde saymaktan bıktım.adamlar daha otg getiremediler telefonunu satayım ya... bu dizginlenmiş işletim sisteminden stabillik hız beklerdim ancak bu da yok artık.
Gençler erken karamsarlığa kapılıyorsunuz.Bunlardan bir cacık olmaz