Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler bu yapıdan mı kaynaklı bilmiyorum fakat resim düzenlemede sıkıntı var. Düzenleyeceğiniz uygulama içinden resim seçerseniz sıkıntı yok fakat resimden kaleme tıklayıp düzenleyici seçerseniz uygulamalar açılmıyor düzenleme yapılmıyor. Fark eden oldu mu ??

Sent from mTalk

Çalışıyor bende sıkıntı yok.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
2016 yılına geliyoruz, yeni bir şey getirmeyi bırak, andorid'te yada ios'taki bişeyi kopyalasalar yetecek. İki taraflı usb çıkmış, millet almış takıyo kullanamıyoz arkadaş ya :)
Bana neden püskevit almıyorsunuz benim neden püskevitim yok diye ağlayasım var

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR, ishanemir, suyunsesi ve 2 diğerleri

stockton

Üye
Arkadaşlar göz atma ekranında sıkıntı mı var? Bazen 5-10 dakika boyunca telefonda kalıyor aralıklıyı seçmiş olmama rağmen.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MixRadio, Windows 10 Mobile için indirilebilir hale geldi.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve papakudioflu
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: stockton
4MaGuS

4MaGuS

Üye
MixRadio, Windows 10 Mobile için indirilebilir hale geldi.
bu zaten 11. yapıda gelmişti ancak bunun dışında lumia play to, crative studio, lumia selfie, lumia cinemagraph, lumia panaroma, lumia car app bunlarda gelmişti ancak demin fark ettim teamviewer remote control yeni gelmiş

ama hala bazıları yok mesela lumia beamer, here transit, here city lens, video tuner(bunun yerine movie creator beta var benzer bir uygulama), lumia refocus vb bir kaç tane daha olması lazım hatırlıyamadım şuan

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu zaten 11. yapıda gelmişti ancak bunun dışında lumia play to, crative studio, lumia selfie, lumia cinemagraph, lumia panaroma, lumia car app bunlarda gelmişti ancak demin fark ettim teamviewer remote control yeni gelmiş

ama hala bazıları yok mesela lumia beamer, here transit, here city lens, video tuner(bunun yerine movie creator beta var benzer bir uygulama), lumia refocus vb bir kaç tane daha olması lazım hatırlıyamadım şuan
Eminim yoktu. İndirilemiyordu Mağazadan :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar Bizim kullandığımız farklı bir sürüm Ortada 2 farklı sürüm var biz sorunlu olanı kullanıyoruz onlardaki bizdeki sorunların çoğunun giderilmiş ve ek özellik katılmış olanı yani biz 12. Yapıda iken onlar 18 lerde VB ve yazılım işinden anlayanlar olayı çözer ve yazılımcı hesabı olanlarda çözer farklı yerlerden toplanan kişiler bir takım kurup online olarak o projeyi geliştiriyor Ms nin bizden gizlediği yapı farklı sunucu üzerinde ekleme yapıp testler yapıyorlar ona göre test edip bize sunuyorlar ama tam rayına girmiş sistem için Göstergeler Ocak 2016 daha öncesi yayınlanacak sürüm Beta gibi birşeydi ocak 2016 Final sonra Yola ara 4 sürüm ile devam edilecek ben ocaktan önce güncelleme yapmayacağım

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar yine dayanamadım 12.yapıyı tekrar yükledim,şu arama tuşunu 8.1 deki gibi yapabiliyormuyuz acaba,yani arama tuşuna bastığımızda hava durumu gözüksün.

Buna benzer bir şeyi daha önce Ali kemal de @papakudioflu söylemişti.
hayırdır neden 8.1 e döndünüz ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586'nın genel dağıtımı sürümü olduğu Çin'deki bir şirket içi test ekibi kullanıcısı tarafından da doğrulandı.

Yapı 10586'nın son derece stabil ve kozmetik hata içermediğini belirten Çinli tester, bilinen bir hata dışında hataya da rastlamadıklarını belirtmiş. Bilinen tek hata ise bazı cihazlarda hard reset sonrası bazı cihazların reboot döngüsüne girdiği belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Bizim kullandığımız farklı bir sürüm Ortada 2 farklı sürüm var biz sorunlu olanı kullanıyoruz onlardaki bizdeki sorunların çoğunun giderilmiş ve ek özellik katılmış olanı yani biz 12. Yapıda iken onlar 18 lerde VB ve yazılım işinden anlayanlar olayı çözer ve yazılımcı hesabı olanlarda çözer farklı yerlerden toplanan kişiler bir takım kurup online olarak o projeyi geliştiriyor Ms nin bizden gizlediği yapı farklı sunucu üzerinde ekleme yapıp testler yapıyorlar ona göre test edip bize sunuyorlar ama tam rayına girmiş sistem için Göstergeler Ocak 2016 daha öncesi yayınlanacak sürüm Beta gibi birşeydi ocak 2016 Final sonra Yola ara 4 sürüm ile devam edilecek ben ocaktan önce güncelleme yapmayacağım
Farklı sunucuda değil. Aynı sunucudan Windows Insider kullanıcıları da güncelleme alıyor. Fakat bizim Microsoft hesaplarımız Windows Insider programına kayıtlı. Onlar ise Microsoft IT hesabı ile kayıt oluyorlar. O yüzden Microsoft IT hesabı için yayınlanan güncellemeyi biz göremiyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada dikkat ettiyseniz güncelleme detaylarında kaç mb boyut olduğu da yazıyor. Bu durumda Windows 10 Mobile Yapı 10586 sürümünün 744.97MB boyuta sahip olacağını söyleyebiliriz.

ademoz05

ademoz05

Üye
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Lumia camerayı mağazadan yükledim. bende vardı şimdi ikiside çalışmıyor ikiside telefondan kalkmıyor. final sürümde inşallah bunların testini yapmışlardır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10581 ve Yapı 10586 karşılaştırması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Yapı 10581 ve Yapı 10586 karşılaştırması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hız karşılaştırmasını farklı telefonlar ile yaparak müthiş bi iş çıkarmış paylaşan kişi [emoji3] açıkçası soldaki daha hızlı geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hız konusunda hiçbir fark göremedim hatta bazen eski surum daha hızlıydı bazende yeni surum

Üst Alt