Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Microsoft'un 5-6 ayı boş geçeceğini sanmıyorum. :hmmm
Beklenen özelliklerin hiç değilse bir kısmını vermeleri gerekir.

Lumia 950 XL ile gönderildi
Bende öyle düşünüyorum lakin geride kalan 3 yılı görünce insan tedirgin oluyor...

afwerker

afwerker

Üye
Bu yapıda wifi paylaşımını açıp hücresel veriyi kapattığımız zaman Wifi paylaşımı'da kapanıyor.
Ve 8.1 de internet gerekmeden rahatça açabildiğim .xls (Excel) dosyalarını WM 10 da açamaz oldum. İnternet bağlantısı istiyor dosyayı açmak için baya saçmalamışlar o konuda

trepcan

trepcan

Üye
Bu güncellemeden sonra menüde İndirmeler ve Güncelleştirmeler kısmı biraz daha yukarı taşınmış. Ayrıca bir kaç yeni ayar ve değişiklik var. Ancak indirmeler ve güncelleştirmeler kısmına tıkladığınızda ekranın üst tarafında downloads and updates yazıyor :kıskıs:

Lumia 950 XL ile gönderildi
Aynı güncelleme pc sürümüne geldi. Aynı değişiklik ve hata orada da mevcut. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engelleme ve Filtreleme güncellendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı güncelleme pc sürümüne geldi. Aynı değişiklik ve hata orada da mevcut. :)
Aynısı zaten :) Birkaç sürümdür İndirmeler ve güncelleştirmeler kısmında indirme anında arama yaparken klavye kapanıyor. View account kısmı bile ilk günden beri Yeni hesap diye çevrili :ehe

braayn

braayn

Üye
beyler foto galeride Tp sürümündeyken çektiğiniz resimleri zoom in zoom out yapabiliyor musunuz ?

tanyyy

Üye
Bu yapıda wifi paylaşımını açıp hücresel veriyi kapattığımız zaman Wifi paylaşımı'da kapanıyor.

Yerinde hamle olmuş, hücresel veri kapalıysa pek paylaşacak birşey kalmıyor :)

afwerker

afwerker

Üye
Yerinde hamle olmuş, hücresel veri kapalıysa pek paylaşacak birşey kalmıyor :)
Tam tersi eskisi daha iyiydi. Mesela bu program ile hücresel veri olmadan 1.5 gb lık bir dosyayı Wifi paylaşımı verdiğiniz bi arkadaşınıza rahatca 15 dakika içinde yollayabiliyordunuz. Şimdi yollamaya kalktığınızda Hücresel paketinizden düşüş yaşanıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Filmler ve TV güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: braayn
remzi33

remzi33

Üye
Translator 10 Beta güncellendi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geo photo güncelleme aldı
GeoPhoto

cadde19

cadde19

Üye
Beyler genel olarak şu algı var gördüğüm yorumlarda; Final nasıl olacak çok eksik var deniyor ancak benim düşüncem şu yönde; 2 tane iskelet var birisi deneme için diğeri asıl sistem, İlk iskelette deniyorlar mesela; Kalbi takıyor bakıyor çalışıyor mu diye ? Eğer çalışıyorsa alıyor kalbi komple alıyor asıl iskelete yani sisteme takıyor. Yani her yapı de farklı birşey deniyor çalışıyorsa alıyor asıl sisteme ekliyor. Peki nereden biliyorsun dersen bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. Farkındaysanız eğer her yapıda bir önceki yapıda çalışan şey bozuluyor. benim düşüncem bu yönde , Yanlışta düşünüyor olabilirim. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yine dayanamadım 12.yapıyı tekrar yükledim,şu arama tuşunu 8.1 deki gibi yapabiliyormuyuz acaba,yani arama tuşuna bastığımızda hava durumu gözüksün.
Beyler genel olarak şu algı var gördüğüm yorumlarda; Final nasıl olacak çok eksik var deniyor ancak benim düşüncem şu yönde; 2 tane iskelet var birisi deneme için diğeri asıl sistem, İlk iskelette deniyorlar mesela; Kalbi takıyor bakıyor çalışıyor mu diye ? Eğer çalışıyorsa alıyor kalbi komple alıyor asıl iskelete yani sisteme takıyor. Yani her yapı de farklı birşey deniyor çalışıyorsa alıyor asıl sisteme ekliyor. Peki nereden biliyorsun dersen bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. Farkındaysanız eğer her yapıda bir önceki yapıda çalışan şey bozuluyor. benim düşüncem bu yönde , Yanlışta düşünüyor olabilirim. Saygılar.
Buna benzer bir şeyi daha önce Ali kemal de @papakudioflu söylemişti.

cadde19

cadde19

Üye
@Esendağlı
Valla bilemiyorum olabilir ama yanlış düşünüyor da olabiliriz belki ?

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Microsoft edge çok hantallaştı diğer yapılarda çok iyi idi

mrtaksy

Üye
Beyler bu yapıdan mı kaynaklı bilmiyorum fakat resim düzenlemede sıkıntı var. Düzenleyeceğiniz uygulama içinden resim seçerseniz sıkıntı yok fakat resimden kaleme tıklayıp düzenleyici seçerseniz uygulamalar açılmıyor düzenleme yapılmıyor. Fark eden oldu mu ??

Sent from mTalk

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sistem iyi çalışıyor demek bu sevindirici bir haber

Üst Alt