braayn
Üye
Bende öyle düşünüyorum lakin geride kalan 3 yılı görünce insan tedirgin oluyor...Microsoft'un 5-6 ayı boş geçeceğini sanmıyorum.
Beklenen özelliklerin hiç değilse bir kısmını vermeleri gerekir.
Lumia 950 XL ile gönderildi
Bende öyle düşünüyorum lakin geride kalan 3 yılı görünce insan tedirgin oluyor...Microsoft'un 5-6 ayı boş geçeceğini sanmıyorum.
Beklenen özelliklerin hiç değilse bir kısmını vermeleri gerekir.
Vermezler. Verseler verseler insidercilere verirlerBende öyle düşünüyorum lakin geride kalan 3 yılı görünce insan tedirgin oluyor...
Aynı güncelleme pc sürümüne geldi. Aynı değişiklik ve hata orada da mevcut.Bu güncellemeden sonra menüde İndirmeler ve Güncelleştirmeler kısmı biraz daha yukarı taşınmış. Ayrıca bir kaç yeni ayar ve değişiklik var. Ancak indirmeler ve güncelleştirmeler kısmına tıkladığınızda ekranın üst tarafında downloads and updates yazıyor

Aynısı zatenAynı güncelleme pc sürümüne geldi. Aynı değişiklik ve hata orada da mevcut.![]()
Birkaç sürümdür İndirmeler ve güncelleştirmeler kısmında indirme anında arama yaparken klavye kapanıyor. View account kısmı bile ilk günden beri Yeni hesap diye çevrili 
Bu yapıda wifi paylaşımını açıp hücresel veriyi kapattığımız zaman Wifi paylaşımı'da kapanıyor.

Tam tersi eskisi daha iyiydi. MeselaYerinde hamle olmuş, hücresel veri kapalıysa pek paylaşacak birşey kalmıyor![]()
Evet sıkıntı yok.beyler foto galeride Tp sürümündeyken çektiğiniz resimleri zoom in zoom out yapabiliyor musunuz ?
bende ne yazık ki problem var çözemedim neyse sıradaki yapıyı beklerizEvet sıkıntı yok.
Buna benzer bir şeyi daha önce Ali kemal de @papakudioflu söylemişti.Beyler genel olarak şu algı var gördüğüm yorumlarda; Final nasıl olacak çok eksik var deniyor ancak benim düşüncem şu yönde; 2 tane iskelet var birisi deneme için diğeri asıl sistem, İlk iskelette deniyorlar mesela; Kalbi takıyor bakıyor çalışıyor mu diye ? Eğer çalışıyorsa alıyor kalbi komple alıyor asıl iskelete yani sisteme takıyor. Yani her yapı de farklı birşey deniyor çalışıyorsa alıyor asıl sisteme ekliyor. Peki nereden biliyorsun dersen bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. Farkındaysanız eğer her yapıda bir önceki yapıda çalışan şey bozuluyor. benim düşüncem bu yönde , Yanlışta düşünüyor olabilirim. Saygılar.