Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Windowslu bir telefona 2500 veriyorsanız gıkınızı bile çıkarmaya hakkınız yok. Demekki her şeye rağmen w10 lu bir telefona 2500 verebilmişsiniz. Her türlü eksikliği ve geç gelecek özellikleri kabul etmişsiniz demektir. Şu zamanda yapılacak en güzel şey sistem tam anlamıyla ios ve androidle yarışır hale gelene kadar Windows dışında bir sistemin telefonunu kullanmak. Stabilite stabilite dedik kendimizi avuttuk ama zaten öyle sizi kanser edecek kadar yavaş 1000 tl ustu telefon kalmadı. Sistemde bir şey olmayınca stabil oldu haliyle. Şaka bir yana halihazırdaki w10 sistem yeterli değil. Eskiden insanlara onerirdim lumia şimdi hiç önermiyorum.
bende eskiden önerirdim şimdi önermiyorum.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bir sabah uyandım ve artık bildirim paneli açılmıyordu... :(

serinaga

serinaga

Üye
bende eskiden önerirdim şimdi önermiyorum.

Önerecek ne bir telefon kaldı piyasada, ne de uygulama, nasıl önerelim ki ? Dün bir arkadaş işimi görecek bir akıllı telefon alalım dedi, şöyle bir baktım da, aman biz bulaştık, onuda bulaştırıp kahrını çemiyeyim diye Lumia öneremedim. Daha önceden 3-5 arkadaşa aldırdım, lakin başıma ekşiyip duruyorlar, ha bugün ha yarın derken onlara karşı da mahçup oldum zaten. Halbuki L535 hem uygun fiyata, hem de sağlam telefon idi önerebileceğim :(

Aybars1979

Aybars1979

Üye
mağazada lumia selfie yok galiba bulamadım. Link atabilecek var mı @Aybars1979 yukarıda yazmıştın sanırım. Sen deyince yokluğunu hissettim. Ama w10 mağazasında bulamadım.
mağazada lumia selfie yok galiba bulamadım. Link atabilecek var mı @Aybars1979 yukarıda yazmıştın sanırım. Sen deyince yokluğunu hissettim. Ama w10 mağazasında bulamadım.
buradan bir dene istersen belki olur

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bir sabah uyandım ve artık bildirim paneli açılmıyordu... :(
Geçmiş olsun Furkan düzeldi mi
12. Yapı benim içinde kullanıma çok uygun ama diğer vaad edilen özellikleride bir an önce görmek istiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu yayınlayan Rus sitesi performans ve kozmetik olarak Windows Phone 8.1'in yakalandığını, bazen çok daha hızlı olduğu hissini verdiğini belirtiyor. Sorun olarak ise bazı uygulamaların açılıştaki tepkilerinin biraz yavaş kaldığından bahsediyor. Bu uygulamalar arasında mesajlaşma + Skype ve Xbox uygulamaları varmış.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, suyunsesi ve bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2015.10.13.1 > 2015.21.12.0) güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, saynesim ve bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Videoyu yayınlayan Rus sitesi performans ve kozmetik olarak Windows Phone 8.1'in yakalandığını, bazen çok daha hızlı olduğu hissini verdiğini belirtiyor. Sorun olarak ise bazı uygulamaların açılıştaki tepkilerinin biraz yavaş kaldığından bahsediyor. Bu uygulamalar arasında mesajlaşma + Skype ve Xbox uygulamaları varmış.
Xbox benim pc de bile yavaş ssd li i7 li bir pc yani o tamamen ms nin program yapması ile alakalı bence çözülebilir, ama bunu yakın zamanda görmeyeceğiz anlaşılan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya Lumia 630 ve Lumia 640 için Windows 10 Mobile'ın şirket içi testlerini tamamlamış. Windowscentral'in kaynaklarından aldığı bilgiye göre ilk ota güncellemesi önümüzdeki hafta verilmeye başlayabilirmiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Vodafone Avustralya Lumia 630 ve Lumia 640 için Windows 10 Mobile'ın şirket içi testlerini tamamlamış. Windowscentral'in kaynaklarından aldığı bilgiye göre ilk ota güncellemesi önümüzdeki hafta verilmeye başlayabilirmiş.
Bir anda neden rtm yayınlamaya başladılar? Sistem oturmadı daha?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
braayn

braayn

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece sevgili başkanlar birşey soracağım şimdi 2016 yaz ayında Windows 10 Redstone yayınlanacağına dair haberler okuyoruz ve bu Redstone güncellemesinde bir çok yenilik olacağı ve daha fazla özelleştirilebilir bir sistem bizi bekliyor olacak sanırım.Ozaman şunu diyebilir miyiz ? Windows 10 Redstone güncellemesine kadar şuan kullandığımız TP sürümünü biraz daha kozmetik açıdan düzeltip ve performans iyileştirmesi ile birlikte FİNAL verilecek .Kısacası Redstoneye kadar pek bir yenilik beklememek lazım ufak bir iki değişiklik ile Finalı alır yazı bekleriz diye düşünüyorum.Sizin şahsi fikirleriniz nedir ? merak ediyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece sevgili başkanlar birşey soracağım şimdi 2016 yaz ayında Windows 10 Redstone yayınlanacağına dair haberler okuyoruz ve bu Redstone güncellemesinde bir çok yenilik olacağı ve daha fazla özelleştirilebilir bir sistem bizi bekliyor olacak sanırım.Ozaman şunu diyebilir miyiz ? Windows 10 Redstone güncellemesine kadar şuan kullandığımız TP sürümünü biraz daha kozmetik açıdan düzeltip ve performans iyileştirmesi ile birlikte FİNAL verilecek .Kısacası Redstoneye kadar pek bir yenilik beklememek lazım ufak bir iki değişiklik ile Finalı alır yazı bekleriz diye düşünüyorum.Sizin şahsi fikirleriniz nedir ? merak ediyorum.

Microsoft'un 5-6 ayı boş geçeceğini sanmıyorum. :hmmm
Beklenen özelliklerin hiç değilse bir kısmını vermeleri gerekir.

Lumia 950 XL ile gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mağaza(2015.10.13.1 > 2015.21.12.0) güncellendi.

Bu güncellemeden sonra menüde İndirmeler ve Güncelleştirmeler kısmı biraz daha yukarı taşınmış. Ayrıca bir kaç yeni ayar ve değişiklik var. Ancak indirmeler ve güncelleştirmeler kısmına tıkladığınızda ekranın üst tarafında downloads and updates yazıyor :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
serinaga

serinaga

Üye
Bu güncellemeden sonra menüde İndirmeler ve Güncelleştirmeler kısmı biraz daha yukarı taşınmış. Ayrıca bir kaç yeni ayar ve değişiklik var. Ancak indirmeler ve güncelleştirmeler kısmına tıkladığınızda ekranın üst tarafında downloads and updates yazıyor :kıskıs:

Elleri ayakları mı dolaştı ne :allalla: sıradan bir hal almaya başladı böyle hatalar ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt