9 Dk Sürdü.
11 Dk Sürdü.
7Dk Sürdü.
Sonuçlar: (şimdilik sallamasyon başlangıç menüsü ile gözüme takılan yenilikler/değişiklikler)
Yazılım: Windows 10 Mobile: (önceki Yapı'da gelmişti sanırım, hoş olmuş)
gösterme amaçla sallamasyon Başlangıç menü
Tek elle kullanım için, özelliğin ne işe yaradığını beyinlerimize kazıtılan metin.
Hızlı işlem merkezi: büyük ekranlarda tek durup görüntü kirliliği yapan kısayolunu kaldırmalarına çok sevindim, (çok çirkin duruyordu he)
Arama: Turkish yeahh
Kişileri adıyla çevirmeyi anlatan harfler..
Mesaj ayarları: Sohbet için özellikler
Arama butonu: ekranın %30'unu resmen kapatıp (başkaları arama yapıp kapatmaya çalışıp koca kapatma butonunu göremeyip) 'hihi bunun kapatma butonu nerede' diye sorulan soruyu ortadan kaldıran '
büyük' çözüm.
MS Edge: varsayılan arama motoru,
Yandex'in hoş anasayfası olmuş (Bing yazılı olduğu halde)
MS Edge adres çubuğu: yazıları görebiliyorum!
Görüntülü Arama için varsayılan uygulamayı seçebiliyoruz (standart Skype olarak geliyor ben Skype Video ile değiştirdim. Test yapma gibi bir durum olursa yazarım)
- Bu arada geçişler gerçekten çok hoş olmuş.
- Ayrıca, herhangi bir uygulamanın üstüne basılı tutup seçeneklerin çıkma süresini kısaltmışlar, artık yarım saat basılı tutmamıza gerek kalmamış

- Tarayıcı'ya uygulamasından tıklayınca son sayfayı açıyor artık (işte bu)
- Başlangıç'a uygulama eklerken görünmeme sorunu da düzelmiş. Yani ekleye basınca hemen ekliyor.
Şimdilik izlenimlerim bu kadar.. 2 gözüme takılan değişiklik / hata vs olursa klavyemle yazarım.
Sonradan gelen dipnot: Görseller çok mu büyük? Ctrl basılı tutup farenin tekerleği ile küçültün bi zahmet. (bunu da ben mi söyleyim?)
diğer siteden yüklemeyi unuttum.