Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
630u 1520 yaptım 3 seçenek oldu dpi ayarı. Tablet görünümü hangi dpida oluyor varsayılan %100 olarak geldi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Forumda 12.yapıyı yüklerken 0x80070538 hatasını alan tek ben varım galiba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve afwerker
braayn

braayn

Üye
Beyler ben 11.yapıyı kurduğumda sd karttaki resimler ve videolar galeride gözükmüyordu .dosya yoneticisinden girip göre biliyordum.Bu yapıda duzelrilmiş mi ?

dextro22

dextro22

Üye
arkadaşlar 5. yapıdan beri insiderdeydim 10. yapıda direk güncelleme sorunu olunca 8,1e döndüm ve dünya varmış dedim ne çile çekmişim kaç aydır dedim.Bu gece yeni gelen yapıyı yükledim tekrardan başlangıçta ekran bugu oldu ama fotoğrafı değiştirerek sorunu çözdüm şuan herhangi bi sorun yok gayet akıcı gözüküyo.Daha sürdürülüyor yazısınıda görmedim aman nazar değmesin :) bu arada l925e 4lü kutucuk yapabiliyor muyuz. Yapıyorsak nasıl

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler ben 11.yapıyı kurduğumda sd karttaki resimler ve videolar galeride gözükmüyordu .dosya yoneticisinden girip göre biliyordum.Bu yapıda duzelrilmiş mi ?
Yanlış hatırlamıyorsam bu sorunla 10'da karşılaşmıştım. 11'den beri sıkıntı yok.
arkadaşlar 5. yapıdan beri insiderdeydim 10. yapıda direk güncelleme sorunu olunca 8,1e döndüm ve dünya varmış dedim ne çile çekmişim kaç aydır dedim.Bu gece yeni gelen yapıyı yükledim tekrardan başlangıçta ekran bugu oldu ama fotoğrafı değiştirerek sorunu çözdüm şuan herhangi bi sorun yok gayet akıcı gözüküyo.Daha sürdürülüyor yazısınıda görmedim aman nazar değmesin :) bu arada l925e 4lü kutucuk yapabiliyor muyuz. Yapıyorsak nasıl
Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç>Daha fazla kutucuk göster>Açık. Bu ayardan sonra Ayarlar>Sistem>Görüntü ordan boyutu sola doğru çekin. Bende %175'te oluyor. 925'te ekran boyutu farklı olduğundan dolayı denemeniz gerekir. En solda muhakkak olur zaten :)

• Beğen
Tepkiler: dextro22
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile için güncellendi:

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Efektler çok hoş olmuş. Şu sistem bi otursa artık

ArMaGeDdOn_87

Üye
yükleyen arkadaşlar stabillik konusunda yazarmısınız ? ne durumda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canlı görüntüler 8.1'de iken 735'te varken şimdi yok. 930, 1520'de filan var. Şaka gibi bir durum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel'in daha önce yapmadığımız dediği, aynı gün hep telefon hem de PC güncellemesinin PC ayağı da geldi:
(Sadece bilgilendirmek için yazıyorum, konuda detayları konuşmazsak sevinirim)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
kaşıntı tuttu, ben de abandım butona artık :gul:

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Error 0x80070538 hatası vermeye devam ediyor.
Yapıyı indiriyor ancak yüklenirken sürekli bu hatayla yarıda kesiliyor.
4 kez denedim sonuç aynı.
İnternette aradım ayni sorunu yaşayan yabancılar da var.
Çözümü araştırıyorum.
Sorun galiba Windows Phone 8.0'dan 10572'ye geçmenden kaynaklı:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, bulutsuzgece ve suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
630u 1520 yaptım 3 seçenek oldu dpi ayarı. Tablet görünümü hangi dpida oluyor varsayılan %100 olarak geldi.
Bildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun galiba Windows Phone 8.0'dan 10572'ye geçmenden kaynaklı:
Ben de zaten yeniden 8.1'e dönmeyi düşünüyordum, her şeyi denedim çünkü.
Zaten çözüm olarak da bunu önermişler.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Düzgün sosyal ağ uygulamarımız ne zaman olacak? :dry:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.
İşin enteresan yanı bunu (8.0'dan güncelleyerek gelinmesi durumunu) hesaba katmamaları.
Gerçi bu yapı ve sonrasında sorun olmayacakmış ama olan yine bana oldu.
Yarın tekrar 8.1e dönmem gerekecek.
İşin aksi yanı WDRT karma değer hatası verdiği için istemeye istemeye bilgisayarı sıfırlamam gerekecek öncelikle...

Üst Alt