Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ve çarklar bitti yeniden başladı.

merlin19

merlin19

Üye
Lumia 930 um serviste acelem yok buyuk ihtimal değişim olacak kullanmam için lm 720 verdiler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vaaaay

stockton

Üye
Çok yavaş ya! 15 dakikada sadece %6 indirildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beklediğinize değecek kısmında ilerleme çubuğu her adımda renk değiştiriyor. Artık Windows 10 pc'deki gibi olsa daha iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Değiştirseniz bile ayar geçersiz olur ve yine kayıt konumları Telefon olur. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.

Yani Depolama ayarları sizin için önemliyse yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu sıfırlamayın.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS ve papakudioflu
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sd kart varsa yükleme ve indirme alanı ayarlarını yaptıktan sonra yükleyin. Malum bu yalıda yükleme alanı ayarları değiştirilemiyor.

Eyvallah abi de, benim bahsettiğim telefona temiz kurulum yapmak. Bunu yeni yapıyı kurmadan önce mi, yoksa kurduktan hemen sonra mı yapmaktı sorum :))

stockton

Üye
Çok yavaş ya! 15 dakikada sadece %6 indirildi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eyvallah abi de, benim bahsettiğim telefona temiz kurulum yapmak. Bunu yeni yapıyı kurmadan önce mi, yoksa kurduktan hemen sonra mı yapmaktı sorum :))
Temiz de yapsan Yapı 10581 ile uygulama yükleme ve indirme alanlarını değiştiremiyorsun. Bu yüzden kurmadan önce ayarlarını yap öyle kur ve sıfırlama.

gkhntlbs

Üye
%46

sahanemir

sahanemir

Üye
Kurulum bitti ve şu an kullanıyorum ama ilgilenemiyorum başka bir android cihazı kurtarmaya çalışıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniiiiz biraz kurcalayalım bakalım nasıl olmuş. :ehe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İndiriliyor %21de bekliyorum hala

...decode...

...decode...

Üye
Yok ya, vazgeçtim yine yüklemeyeceğim. Bir sonraki yapıya inşallah. :tebessüm:

gkhntlbs

Üye
Yeniden başlattık bakalım

merlin19

merlin19

Üye
Hacı bugün ENT Serviste idim Gerek Teknik Sorumlu Gürkan bey Gerek Firma müdürü ile uzunca görüşme yaptım genel mudur son ms toplantısında olduklarını ve. Sabırlı olmamızı o ocak ayında ms nin buyuk bir bomba patlatacağını gerek market gerek yazılım olarak belirtti

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende hata verdi baştan indiriyor güncellemeyi...

Bay H

Bay H

Üye
Çarklar bitse de kurcalasak :oku:

Üst Alt