Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
3M.bit ile indiriyorum %60 indi

kamuraN021

kamuraN021

Üye
mobil veriden iniyor mu

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazar mısınız ? Ona göre karar vereceğim

ekoks20

ekoks20

Üye
Yeniden başlatma istedi:) sorun yok gibi
şarj %95 idi yeniden başlatma istedi sonrada kırmız pil işareti çıktı şarja taktım:( bir gariplik var

trepcan

trepcan

Üye
Düzeltilen sorunlar
  • Windows Phone 8.1’den yükseltilen Lumia 930, Icon ve Lumia 1520 cihazlarında ‘Hey Cortana’ özelliği tekrar çalıştırılabilir duruma getirildi. Ayarlardan bu özelliği aktif etmeniz yeterli.
  • 3. parti uygulamalarda meydana gelen, ‘Fotoğraflar’dan direkt paylaşımı engelleyen sorun giderildi. Artık Whatsapp’dan FB Messenger’dan ve diğer uygulamalardan fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
  • Batarya ömrü iyileştirildi
  • Kilit ekranına durum eklemek için seçilemeyen uygulama sorunu giderildi
  • Klavyede tahmin ve otomatik düzeltme sorunları giderildi
  • Video kayıt özelliği geliştirildi
  • Sanal sesli mesaj senkronizasyonu iyileştirildi
  • Yapı 10572’de görülen çift-SIM sorunları giderildi
  • Çince klavyede oluşan ve çalışmayı durdurmaya neden olan hata giderildi.
Bilinen sorunlar
  • Güncelledikten sonra cihazın ilk açılışında 5 dakikalığına siyah ekranda takılı kalabilir (acele etmeyin)
  • Yeni indirilenler ve uygulamalar için seçtiğiniz depolama alanı doğru olarak gösterilmeyebilir. Seçeneği değiştirseniz bile etki etmeyecektir.
  • Bazı uygulamaları SD karta taşıdıktan sonra çökme ile karşılaşabilirsiniz. Eğer uygulama çalışmıyorsa cihazı yeniden başlatın
  • Farklı çözünürlükteki yedeğiniz ile cihazı kurarsanız başlangıç ekranında sorun yaşayabilirsiniz. Eylem merkezinden Ayarlara gidip başlangıcı yeniden ayarlayarak bu sorunu çözebilirsiniz.
Not: Çeviri alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, BLasTeaR ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncelleme durumu %85:)

stockton

Üye
Sevim koş güncelleme gelmiş!

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve YkPkY

Sosyete16

Üye
Beyler indirme boyutu kaç mb acaba lütfen kesin bilgi verin 1 gb internet limitim var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş yine çarklar var. Kaç kere dedim değiştirin şunu adam gibi estetik bir yükleme ekranımız olsun.

Son düzenleme:

gkhntlbs

Üye
700 civarı

Sosyete16

Üye
Tamam çok sağolun arkadaşlar hemen indiriyorum ozaman

ademoz05

ademoz05

Üye
Insider Fast configuration update'i benim telefon yapamadığı için, yani hazırda güncelleme beklediği için yenisini indiremiyorum. hahaha

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu, bulutsuzgece abilerim, 10. Yapı'dayım da,, telefonu sizce baştan sıfırlayıp da mı yükleyim yoksa kurduktan sonra mı hemen sıfırlayayım ?:hmmm

Sd kart varsa yükleme ve indirme alanı ayarlarını yaptıktan sonra yükleyin. Malum bu yalıda yükleme alanı ayarları değiştirilemiyor.

Üst Alt