Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
W10M de henüz mağaza güncelleme geçmişini de eklemediler değil mi? 8.1 de iken en son neleri güncelledim mağaza uygulamasında görebiliyordum.

Uygulamalarda versiyon geçmişi sayfası da yok.

erhanercan

erhanercan

Üye
Uygulamaların mağazada en son ne zaman güncellendiği de görülmüyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamaların mağazada en son ne zaman güncellendiği de görülmüyor

Evet.
Geliştiricinin kendisi açıklama kısmına girmediği sürece son güncellenme tarihi ve versiyon bilgisi doğru dürüst görünmüyor.
Eski mağaza o yönden iyiydi, sırf bu bilgileri içeren bir bölümü vardı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Mesajlaşma(1.10.11003.0 > 1.10.26007.0) güncellendi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada dün 11 yapı kurdum genel olarak iyi ve hızlı ancak bir kaç sorun hala var aslında bunlardan bazıları ben telefonu bu yapıda sıfırlayınca düzelecek bu sebepten dolayı onlardan bahsetmiyeceğim ancak farklı bir şey söyliyeyim, 920 de dpi ayarı %175 iken kamerayı açtığınızda ekran biraz daha geniş açıdan aldığı için kamerada sol kısa ve alt uzun bir kenarda çok kısa bir genişlikte bulanık kısım var bu tamamen dpi ayarı yüzünden büyük biraz sonra dpi %225 alıpta tekrar deneyeceğim, ekran görüntüsü alıp paylaşmak isterdim ancak resimde belli olmuyor video çekmek lazım onu da yapacağım birazdan, bunu daha önce fark eden oldumu

birde şöyle bir şey gelmiş alarm, aramalar veya fotoğraflar her hangi bir uygulamada nerede kalırsanız aynı yerden devam ediyor uygulama komple kapalı olsa dahi tekrar açtığınızda başlıyor, alarmda mesela sayaçta kaldınız ordan başlıyor, aramalarda bir numara girdiniz çıktınız tekrar numara girme kısmından başlıyor numarayı şuanlık kayıt etmiyor, fotoğraflarda demin oluyordu şuan nedense olmadı demin olanı yazayım albümlerden ekran görüntülerinden bir resme girdiniz kapattınız tekrar girdiğinizde aynı resimden devam ediyor bence güzel bir özellik 10. yapıda varmıydı emin değilim

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, serinaga, kamil5028347 ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serinaga ve bulutsuzgece
enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar bir şey rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben 9. yapıdan sonra Denim'e dönmüştüm ve sonra gelen diğer yapıları kullanmadım. Groove Music uygulamasında hala x şarkıyı seçip karıştır deyince yine sadece aynı harf ile (ya da bir öncesi ve sonrası ile) başlayan parçaları mı karıştırıyor yoksa listedeki bütün şarkıları mı?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar bir şey rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben 9. yapıdan sonra Denim'e dönmüştüm ve sonra gelen diğer yapıları kullanmadım. Groove Music uygulamasında hala x şarkıyı seçip karıştır deyince yine sadece aynı harf ile (ya da bir öncesi ve sonrası ile) başlayan parçaları mı karıştırıyor yoksa listedeki bütün şarkıları mı?
sizin için az önce denedim bende 35 şarkı var listedeki bütün şarkıları karıştırıyor

ishanemir

ishanemir

Üye
şimdi açinca farkettim radyo başlatılıyor diyor öyle kalıyor açmıyor (son yapı)1520

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
son 2-3 gündür resetlemeler arttı

ishanemir

ishanemir

Üye
bende reset 1 kere oldu ..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Galiba en iyisi benim
L 535 te 1 aydan fazla zamandır 9 ncu yapı çalışıyor, nerdeyse sorunsuz.
L 640 ta ise 1 aydır 10 ncu yapı çalışıyor, o da nerdeyse sorunsuz.
Sadece rehberde kişinin fotoğrafı var ise onu başka bir fotoğraf ile değiştiremiyorum o kadar . : ) )

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 için son yapı ne durumda. Cihazım servisten geldi hazır 8.1 de bomboşken güncellesem mi 11.yapıya. yoksa yarın gelecek yeni yapıyı mı beklesem :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 925 için son yapı ne durumda. Cihazım servisten geldi hazır 8.1 de bomboşken güncellesem mi 11.yapıya. yoksa yarın gelecek yeni yapıyı mı beklesem :)
Yarını bekleyin.
Geldikten sonra acele de etmeyin, bu yapıyı yükleyerek düşüncelerini paylaşan arkadaşlarımız olacaktır.
Ona göre yüklemenizde fayda var.
Eğer yeni nesil telefonunuz olsa idi bugünden yüklemenizi önerirdim. Çünkü onlarda neredeyse sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
erhanercan

erhanercan

Üye
Evet.
Geliştiricinin kendisi açıklama kısmına girmediği sürece son güncellenme tarihi ve versiyon bilgisi doğru dürüst görünmüyor.
Eski mağaza o yönden iyiydi, sırf bu bilgileri içeren bir bölümü vardı.

Aslında bence bu önemli bilmemiz gerek, belki ilerde eskisi gibi gözükür

cadde19

cadde19

Üye
735 yeni nesil cihaz.
Acaba yapıları yüklememi tavsiye eder misiniz?

skynet

Üye
Bugün gelme ihtimali hiç mi yok

Üst Alt