Perşembe akşamıUlan windows! Ulan windows!
Bari yarın verseler!

10575 için salı gelebilir demişti, kesin demedi.Hani salı günü diyordular ne oldu yalan oldu
Ben en erken perşembe diyorum,umarım gelir.10575 için salı gelebilir demişti, kesin demedi.
Birkaç ufak tefek şey daha eklenince "bu hafta" olarak değiştirdi. Ve yeni yapı olarak verecekler. 10578, 10080 vb
Muhtemelen Perşembe...
9. yapıya nasıl tahammül ediyorsunuz akıl alır şey değil.Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda
5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri
@bulutsuzgece abi telefona nazar ettiler.günlerdir kullandığım ve neredeyse hiç sorun yaşamadığım 9. yapıda bu gün üç defa reset attı telefon.daha önce hiç olmamıştı.acaba yeni yapınıın verileceğini mi tahmin ediyor ki![]()
Pc olmayınca tahammül edemiyorum mecburen in.cafede uğraşmak istemiyorum9. yapıya nasıl tahammül ediyorsunuz akıl alır şey değil.
Peygamber sabrı lazım.
11.yapı candır
3 aralıktan önce full surum hazır olacak o zaman,umarım dağıtımını da çok geciktirmezler.3 aralıkta lumia 950 serisi satışa sunuluyor. Aralıkta gelecek herhalde tam sürüm
Arkadaşlar kimse üzülmesin, biz insiderlar tam sürüme en yakın yapıyı da alacağımız için W10M tam sürüm bize geç verilse de farketmeyecekNeredeyse daha dağıtılmadan tam sürümün kabul gördüğü bir yapıyı kullanacağız zaten.
Windows 10 Mobile final güncellemesi Windows Insider programı çerçevesinde kullanıcılara son Windows 10 Mobile Insider Preview yapısı olarak dağıtılır. Eğer geri bildirimlerde sorun olmazsa aynı yapı numarası ile kararlı sürüm olarak dağıtılır. Buradaki önemli nokta ise kararlı sürüm güncellemenin dağıtılmaya başlaması ile Windows Insider kullanıcılarının durumunun ne olacağı?fu ll yapı insider lara önce gelebilir.
Insider olayı final sürümünden sonra da devam eder diye düşünüyorum çünkü verecekleri final sürümün de bugüne kadar geleceği söylenen yada geleceği tahmin edilen şeyler verilecek gibi durmuyor(OTG, Ekran Bölme, Başlangıç ekranını yan çevirme).Windows 10 Mobile final güncellemesi Windows Insider programı çerçevesinde kullanıcılara son Windows 10 Mobile Insider Preview yapısı olarak dağıtılır. Eğer geri bildirimlerde sorun olmazsa aynı yapı numarası ile kararlı sürüm olarak dağıtılır. Buradaki önemli nokta ise kararlı sürüm güncellemenin dağıtılmaya başlaması ile Windows Insider kullanıcılarının durumunun ne olacağı?
Windows 10 pc sürümü final güncellemesi resmi dağıtımdan iki gün önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanmıştı. Yani final güncellemesi yayınlanmadan önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanarak Windows Insider programından çıkarıldık ve program sonlandırıldı. Final güncellemesi yayınlandıktan iki hafta sonra da Windows Insider tekrar etkinleştirildi. Telefonlarda da aynı yolu izlerler mi bilmiyorum.
830'da bu güne kadar hiç sıkıntı çıkarmadı.telefonu sabah kargodan aldım akşam 9. yapı yayınlandı ve yükledim.o gün bu gündür devam9. yapıya nasıl tahammül ediyorsunuz akıl alır şey değil.
Peygamber sabrı lazım.
11.yapı candır
taaki bu gün kendi kendine 5 defa reset atana kadar.bi sıkıntı var ama 12. yapının yayınlanmasını bekliyorum