Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
kısaca son durum Lumia 930 a Sıfırlama Çeklir Windows Phone 8.1 dönülür Arka kapağı geri beyaz yapılır Teleserviceye yollanır en kötü 45 günde ya ölüsü ya dirisi gelir gelirse daha o zamana kadar sanırım 5 - 6 yapı gelmiş olur :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hani salı günü diyordular ne oldu yalan oldu
10575 için salı gelebilir demişti, kesin demedi.
Birkaç ufak tefek şey daha eklenince "bu hafta" olarak değiştirdi. Ve yeni yapı olarak verecekler. 10578, 10080 vb

Muhtemelen Perşembe...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
10575 için salı gelebilir demişti, kesin demedi.
Birkaç ufak tefek şey daha eklenince "bu hafta" olarak değiştirdi. Ve yeni yapı olarak verecekler. 10578, 10080 vb

Muhtemelen Perşembe...
Ben en erken perşembe diyorum,umarım gelir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda
5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri
9. yapıya nasıl tahammül ediyorsunuz akıl alır şey değil.
Peygamber sabrı lazım.
11.yapı candır

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece abi telefona nazar ettiler.günlerdir kullandığım ve neredeyse hiç sorun yaşamadığım 9. yapıda bu gün üç defa reset attı telefon.daha önce hiç olmamıştı.acaba yeni yapınıın verileceğini mi tahmin ediyor ki :hmmm:hmmm

Kardeşim 9. yapı zaten insider tarihinde kara bir leke.
O yapıda beklediğin kabahat.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben şahsen 10. Yapı'dayım gayette memnunum, 12. Yapı gelince geçiş yaparım artık.
Boşuna telefonu yormak istemiyorum 11. Yapı'ya geçiş işlemleri için, ayrıca pek de gerek duymuyorum..

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve kimbilir_01
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
3 aralıkta lumia 950 serisi satışa sunuluyor. Aralıkta gelecek herhalde tam sürüm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar kimse üzülmesin, biz insiderlar tam sürüme en yakın yapıyı da alacağımız için W10M tam sürüm bize geç verilse de farketmeyecek :) Neredeyse daha dağıtılmadan tam sürümün kabul gördüğü bir yapıyı kullanacağız zaten.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
cadde19

cadde19

Üye
Full yapı insider lara önce gelebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kimse üzülmesin, biz insiderlar tam sürüme en yakın yapıyı da alacağımız için W10M tam sürüm bize geç verilse de farketmeyecek :) Neredeyse daha dağıtılmadan tam sürümün kabul gördüğü bir yapıyı kullanacağız zaten.

fu ll yapı insider lara önce gelebilir.
Windows 10 Mobile final güncellemesi Windows Insider programı çerçevesinde kullanıcılara son Windows 10 Mobile Insider Preview yapısı olarak dağıtılır. Eğer geri bildirimlerde sorun olmazsa aynı yapı numarası ile kararlı sürüm olarak dağıtılır. Buradaki önemli nokta ise kararlı sürüm güncellemenin dağıtılmaya başlaması ile Windows Insider kullanıcılarının durumunun ne olacağı?

Windows 10 pc sürümü final güncellemesi resmi dağıtımdan iki gün önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanmıştı. Yani final güncellemesi yayınlanmadan önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanarak Windows Insider programından çıkarıldık ve program sonlandırıldı. Final güncellemesi yayınlandıktan iki hafta sonra da Windows Insider tekrar etkinleştirildi. Telefonlarda da aynı yolu izlerler mi bilmiyorum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Mobile final güncellemesi Windows Insider programı çerçevesinde kullanıcılara son Windows 10 Mobile Insider Preview yapısı olarak dağıtılır. Eğer geri bildirimlerde sorun olmazsa aynı yapı numarası ile kararlı sürüm olarak dağıtılır. Buradaki önemli nokta ise kararlı sürüm güncellemenin dağıtılmaya başlaması ile Windows Insider kullanıcılarının durumunun ne olacağı?

Windows 10 pc sürümü final güncellemesi resmi dağıtımdan iki gün önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanmıştı. Yani final güncellemesi yayınlanmadan önce Windows Insider kullanıcıları için yayınlanarak Windows Insider programından çıkarıldık ve program sonlandırıldı. Final güncellemesi yayınlandıktan iki hafta sonra da Windows Insider tekrar etkinleştirildi. Telefonlarda da aynı yolu izlerler mi bilmiyorum.
Insider olayı final sürümünden sonra da devam eder diye düşünüyorum çünkü verecekleri final sürümün de bugüne kadar geleceği söylenen yada geleceği tahmin edilen şeyler verilecek gibi durmuyor(OTG, Ekran Bölme, Başlangıç ekranını yan çevirme).
Şayet final 10240'ın stabile edilmiş hali olursa ki PC de öyle olmuştu; durum tam da yukarı da dediğim gibi olacak. Sonrasında insider devam eder ve yeni özellikler yeni yapılarla test edilmeye devam edecektir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneNote, Word, Excel ve PowerPoint güncellendi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
9. yapıya nasıl tahammül ediyorsunuz akıl alır şey değil.
Peygamber sabrı lazım.
11.yapı candır
830'da bu güne kadar hiç sıkıntı çıkarmadı.telefonu sabah kargodan aldım akşam 9. yapı yayınlandı ve yükledim.o gün bu gündür devam :) taaki bu gün kendi kendine 5 defa reset atana kadar.bi sıkıntı var ama 12. yapının yayınlanmasını bekliyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6322.42082.0 > 17.6326.42042.0) güncellendi.

• Beğen
afwerker

afwerker

Üye
Microsoft mesajlaşma güncellendi

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
W10M de henüz mağaza güncelleme geçmişini de eklemediler değil mi? 8.1 de iken en son neleri güncelledim mağaza uygulamasında görebiliyordum.

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve bulutsuzgece

Üst Alt