Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yeni Yapı geldi mi Yoksa ?

cadde19

cadde19

Üye
Yok yapı gabi olsa atardı tweet

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni bir yapıyı beklemek mi iyi
Yoksa yeni bir yapının geldikten sonraki hali mi iyi?
Diyelim ki tüm yapılar geldi ve bitti, sonrası ise artık yok...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada bu hafta verilecek olan yeni yapı 10575'ten daha yeni bir yapı numarasına sahip olabilirmiş.

Bildiğiniz gibi 10575 ile yalnızca eski sürümlerden yükseltme olanağı ve çok küçük performans iyileştirmeleri gelecekti.
Gabe geçtiğimiz hafta 10575 nolu yapının bu hafta içinde verileceği belirtmişti.

Ancak Gabe'in twitter üzerinde bir kullanıcıya verdiği yanıtta şu an aday olan yapının daha yeni bir yapı numarasına sahip olduğunu belirtmiş.
Bakalım bu hafta kullanıcılara dağıtılacak olan yeni numarası kaç olacak ve neler içerecek :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar tüm forum telepatik olarak el ele tutuşuyoruz ve güçlü bir enerji yaratıp yeni yapının bugün verilmesini sağlıyoruz. Allah'ın izniyle mıknatıs gibi çekeceğiz, o güncelleme buraya gelecek Gabee. sopa: Yüklenin jediler. :megafon:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve maydinmaydin
braayn

braayn

Üye
bugün bir anket durumu daha olabilir mi ? :)

merlin19

merlin19

Üye
Çok kolay yolu var. Sıfırlamak:ehe

Bu arada Windows 10 cihazınızı sıfırlarsanız Windows 8.1'e geri dönemezsiniz hatırlatayım.
Hacı ben çok sıfırladım wp 10 mobilden sonrada yükledim wş 8.1 hiç sorun yaşamadım ☺ akşama yayınlanmazsa tekrar sıfır çekip döneceğim wp 8.1 e sonrada yallah telefon servise işin garibi arka kapak değiştirmiştim tekrar beyazı takıp yollucam garantide sorun çıkar mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hacı ben çok sıfırladım wp 10 mobilden sonrada yükledim wş 8.1 hiç sorun yaşamadım ☺ akşama yayınlanmazsa tekrar sıfır çekip döneceğim wp 8.1 e sonrada yallah telefon servise işin garibi arka kapak değiştirmiştim tekrar beyazı takıp yollucam garantide sorun çıkar mı?
Ben orada Pc'yi sıfırlamaya kastettim. Bu arada teknik olarak kapak rengi değişik olursa cihazı garanti dışı bırakabilirler. Tabi çoğu zaman dikkat bile etmiyor servis elemanları.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
WP10 gelecek güncelleme vs tamam da önce takvimi düzeltselerdi ya yarını C.Bayramı gösteriyor ne saçmalık ya

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WP10 gelecek güncelleme vs tamam da önce takvimi düzeltselerdi ya yarını C.Bayramı gösteriyor ne saçmalık ya
Yarını değil, 29'unu gösteriyor hata yok. Yarını arifesi olarak gösteriyor, işte burda hata var :ehe

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Yanlışın var. Yarını "Cumhuriyet bayramı arefe günü" olarak gösteriyor. Bayramı ise 29 Ekim olarak gösteriyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şuraya yazalı bir kaç dk oldu düzeltim dedim kusura bakmayın yanlış olmuş kurban bayramını yanlış gösterince arefe yarın diyormuş C.Bayramı 29 takvim doğru ben yanlış görmüşüm :blush:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
4MaGuS

4MaGuS

Üye
anlamadım bu telefonu ya cyan sürümündeyim farklı internette denim güncellemesi yapmayı denedim yine olmadı, (çnceki sürümü nsrt ile kurmuştum) sonra wprt ile tekrar farklı bir pc de sıfır kurulum yaptım denime güncelleme sorunu hala devam ediyor anlamadım gitti bu sorunu ya nasıl çözecem bilmiyorum artık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
anlamadım bu telefonu ya cyan sürümündeyim farklı internette denim güncellemesi yapmayı denedim yine olmadı, (çnceki sürümü nsrt ile kurmuştum) sonra wprt ile tekrar farklı bir pc de sıfır kurulum yaptım denime güncelleme sorunu hala devam ediyor anlamadım gitti bu sorunu ya nasıl çözecem bilmiyorum artık

Denim'e güncellerken bende de 1-2 kez takılmıştı.
Israrla tekrar deneyince yüklemişti.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Akşam olsa da şu yapı gelse :) konu coşsa 1000 sayfa dolsa 3 5 de yenilk olsa modlar bu çılgın grubu dizginlese vs vs (çok şey mi istedik :) )

• Beğen
Tepkiler: serinaga, kamil5028347 ve suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Denim'e güncellerken bende de 1-2 kez takılmıştı.
Israrla tekrar deneyince yüklemişti.
insiderı aktif etmemiştim daha önceki denemelerimde bu sefer insider kurup tekrar güncelleme bakınca şuan buldu indirdi ve yüklüyor ama denim mi yoksa windows 10 mu kuruyor emin değilim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi
Windows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İşin kötü tarafı bir saat de fazladan bekleyeceğiz

Üst Alt