Çok kolay yolu var. Sıfırlamak![]()

Hacı ben çok sıfırladım wp 10 mobilden sonrada yükledim wş 8.1 hiç sorun yaşamadım ☺ akşama yayınlanmazsa tekrar sıfır çekip döneceğim wp 8.1 e sonrada yallah telefon servise işin garibi arka kapak değiştirmiştim tekrar beyazı takıp yollucam garantide sorun çıkar mı?Çok kolay yolu var. Sıfırlamak
Bu arada Windows 10 cihazınızı sıfırlarsanız Windows 8.1'e geri dönemezsiniz hatırlatayım.
Ben orada Pc'yi sıfırlamaya kastettim. Bu arada teknik olarak kapak rengi değişik olursa cihazı garanti dışı bırakabilirler. Tabi çoğu zaman dikkat bile etmiyor servis elemanları.Hacı ben çok sıfırladım wp 10 mobilden sonrada yükledim wş 8.1 hiç sorun yaşamadım ☺ akşama yayınlanmazsa tekrar sıfır çekip döneceğim wp 8.1 e sonrada yallah telefon servise işin garibi arka kapak değiştirmiştim tekrar beyazı takıp yollucam garantide sorun çıkar mı?
Yarını değil, 29'unu gösteriyor hata yok. Yarını arifesi olarak gösteriyor, işte burda hata varWP10 gelecek güncelleme vs tamam da önce takvimi düzeltselerdi ya yarını C.Bayramı gösteriyor ne saçmalık ya

WP10 gelecek güncelleme vs tamam da önce takvimi düzeltselerdi ya yarını C.Bayramı gösteriyor ne saçmalık ya
Şuraya yazalı bir kaç dk oldu düzeltim dedim kusura bakmayın yanlış olmuş kurban bayramını yanlış gösterince arefe yarın diyormuş C.Bayramı 29 takvim doğru ben yanlış görmüşümWP10 gelecek güncelleme vs tamam da önce takvimi düzeltselerdi ya yarını C.Bayramı gösteriyor ne saçmalık ya

anlamadım bu telefonu ya cyan sürümündeyim farklı internette denim güncellemesi yapmayı denedim yine olmadı, (çnceki sürümü nsrt ile kurmuştum) sonra wprt ile tekrar farklı bir pc de sıfır kurulum yaptım denime güncelleme sorunu hala devam ediyor anlamadım gitti bu sorunu ya nasıl çözecem bilmiyorum artık
insiderı aktif etmemiştim daha önceki denemelerimde bu sefer insider kurup tekrar güncelleme bakınca şuan buldu indirdi ve yüklüyor ama denim mi yoksa windows 10 mu kuruyor emin değilimDenim'e güncellerken bende de 1-2 kez takılmıştı.
Israrla tekrar deneyince yüklemişti.
Akşam olsa da şu yapı gelsekonu coşsa 1000 sayfa dolsa 3 5 de yenilk olsa modlar bu çılgın grubu dizginlese vs vs (çok şey mi istedik
)