Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu kadar zaman geçmemişsin bekle bence ben bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Haftaya gelecek olanı bekle.
Şayet haftaya gelecek olan yeni TP olmasaydı..
şu anki 11 nci yapıyı yükle derdim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arama yaptığında karşı telefon aramayı açınca arama ekranı bildirim çubuğuna gidiyor kendiliğinden özellik olarak mı verilmiş yoksa bir hata mı?
bir de ekran görüntüsü alıyorum whatsapptan atmak için girdiğimde görmüyor. güncelleme ile düzeltilmişti diye hatırlıyorum?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Uzun zamandır telefonumu ilk kez bu yapı ile tam anlamı ile düzene soktum. Tam bir saat ana ekran karo düzenlemesi ile uğraştım. Tamam kabul ediyorum biraz fazla, ama beyin cimlastiği olarak saydım :P Bundan sonraki yapılarda sorun çıkmazsa ve yeni karo boyutu eklenene kadar yada yeni önemli bir uygulama ekleyene kadar bu düzeni korurum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Uzun zamandır telefonumu ilk kez bu yapı ile tam anlamı ile düzene soktum. Tam bir saat ana ekran karo düzenlemesi ile uğraştım. Tamam kabul ediyorum biraz fazla, ama beyin cimlastiği olarak saydım :P Bundan sonraki yapılarda sorun çıkmazsa ve yeni karo boyutu eklenene kadar yada yeni önemli bir uygulama ekleyene kadar bu düzeni korurum.
şu 1 saatlik uğraşın sonucunu biz de göreydik bari :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Müzik dinlerken kesilmeler genel sorun mu ?

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
arama yaptığında karşı telefon aramayı açınca arama ekranı bildirim çubuğuna gidiyor kendiliğinden özellik olarak mı verilmiş yoksa bir hata mı?
bir de ekran görüntüsü alıyorum whatsapptan atmak için girdiğimde görmüyor. güncelleme ile düzeltilmişti diye hatırlıyorum?
Benimde Whatsapp aynı durumda. Güncelleme ile düzeltilmiş değil. L920.
şu 1 saatlik uğraşın sonucunu biz de göreydik bari :)
Önemli bir şekil şemal yok dostum. Oradan oraya çek, oradan oraya sürkle, klasöre sok çıkar, olmadı boyut değiştirvs. :kop:
Bu arada niyeyse Whatsapp boyutu en büyük karo boyuna (yatay dikdörtgen) gelmiyor. Kare olarak kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ceza87
enessrsy

enessrsy

Üye
920'de şarj durumu nasıl?

skynet

Üye
Bence bekle

versino2

versino2

Üye
Valla bende hiç kurmadım ve bu salı günü yayınlanacak sürümle geçmeyi biraz düşünüyorum bekle bekle sabır kalmadı :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
defalarca yükledim geri döndüm eğlenceli oluyor uğraşmayı seviyorsan. Bir sistemin adım adım gelişmesine şahit olmak da ayrı güzel bir duygu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Henüz bu yapıda telefon durduğu yerde ısınmadı. En sevdiğim yönü bu oldu. Bu yüzden gece en fazla %3 şarj gidiyor. Önceleri %25'ler :ehe
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hesap Makinesi(10.1510.9020.0 > 10.1510.13020.0) güncellendi.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla bende hiç kurmadım ve bu salı günü yayınlanacak sürümle geçmeyi biraz düşünüyorum bekle bekle sabır kalmadı :D
bence bekleyin bende senin gibi bekledim kurmayı düşünmüyorum kurup ne olacak ki sorunlar var cihazlar hata veriyor yavaşlıyor bazı özellikler çalışmıyor vs vs kullanamadıktan sonra kuranların hepsi deli olmuş neredeyse baksana :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bence bekleyin bende senin gibi bekledim kurmayı düşünmüyorum kurup ne olacak ki sorunlar var cihazlar hata veriyor yavaşlıyor bazı özellikler çalışmıyor vs vs kullanamadıktan sonra kuranların hepsi deli olmuş neredeyse baksana :)
Yoo hiçte deli olmuyoruz aksine Action oluyor,heyecanlı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: emz ve dilmenibrahim
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
deli olacak bir şey yok. Günlük kullanımda gayet işlevsel artık son gelen yapılar. :D

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
suyunsesi

suyunsesi

Üye
920'de şarj durumu nasıl?
Önceki tüm yapılardan daha iyi.
Bence şarj gittikçe iyileşiyor. Kullanım arttıkça şarj tüketimi hızlanıyor ama 8.1 Denim ile farkı nedir dersen bence çok büyük bir fark kalmadı aralarında. Fark gittikçe kapanıyor diyebilirim. Bence günlük kullanıma en yakın yapı bu. Dikkatli kullanıldığında şarjın sorun çıkaracağını sanmıyorum.

braayn

braayn

Üye
ben her ihtimale diğer yapıyı bekleyeceğim 11 yapı

gardi

gardi

Üye
Benimde Whatsapp aynı durumda. Güncelleme ile düzeltilmiş değil. L920.

Önemli bir şekil şemal yok dostum. Oradan oraya çek, oradan oraya sürkle, klasöre sok çıkar, olmadı boyut değiştirvs. :kop:
Bu arada niyeyse Whatsapp boyutu en büyük karo boyuna (yatay dikdörtgen) gelmiyor. Kare olarak kalıyor.
Telefonu sıfırladınıznı bendede durum aynı whatsap mesenger falan kutucuklar orta boyda kalıyor.büyük olmuyor.sıfırlamak istiyorum lumia camera mağazadan yuklenmez diye sıfırlamıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930'da bu Yapı neredeyse sorunsuz çalışıyor.

Bilinen hatalar dışında herhangi bir sürprizle karşılaşmadım. E harfi hatası bir kere çıktı. Facebook Beta oturum açarken onu da şifreyi tekrar girerek çözdüm bir daha olmadı. Benim bahsetmek istediğim şarj olayı. Gerçekten beklentimin çok üzerinde bir performansı var. Şöyle ki; dün sabah saat 9:30'da şarjdan çektim. Yapılan işlrmler:

1- 40 tane mağaza güncellemesi
2- 7 tane uygulama indirme
3- toplamda yaklaşık 1,5 saat oyun (Candy Crush Saga)
4- mail hesabı anlık senkronize (yaklaşık 150 civarı mail aldım)
5- Facebook Beta uygulamasını kurup yarım saat kadar kurcalama.
6- Insider Fast configuration güncellemesini indirip yükledim
7- Accu Weather uygulaması arka planda izinli ve Kilit ekranına ayarlı. Konum sürekli açık
8- Haritalar uygulaması için yaklaşık 600mb Offline harita indirip uygulamayı test ettim.
9- Microsoft Edge tarayıcı ile forumda yaklaşık 40 dakika takıldım.

Aklıma gelenler bunlar. Ara sıra da telefon ayarlarını falan kurcaladım ve saat 14:30 itibariyle telefonun şarjı %12'de. Şimdi telefonu kendi haline bırakıp sadece gelen çağrıları cevsplasam muhtemelen saat 18-19'a kadar şarj bitmez. Bence Microsoft finalde bu performansı versin yeterli. İnşallah ilerleyen günlerde nazar değmez.

@bulutsuzgece

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, sahanemir, suyunsesi ve 2 diğerleri

Üst Alt