Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
varsayılan arama motoru google fakat arama tuşuna basınca yandex açılıyor. sonra edgeye tıkladığımda gene yandex geliyor. evet arama motoru değişti ama anasayfa neden yandex :D sizde öyle deil mi?
bir önceki yapıda hem telefonda arama yapıyordu hemde nette o özellikte kalkmış galiba.
bir ben ekran oranını %225 yaptığımda mesajlarda şöyle güzel bi özellik vardı. bi kişiyle konuşurken sol kısımda diğer mesajların isimleri yazıyor tıklayarak hızlıca geçebiliyorsun. arama bölümünde sıkıntı olduğu için %250 yaptım bunu şu şekilde açamaz mıyız :D
bir sorunda tek el kullanım modunda ana ekran dışındaki diğer yerler kaydırma yapıyor ana ekran yapmıyor.

bende de aynı şekilde bazen var bazen yok bi iki kere yaptı öyle olduktan hemen sonra silme işlemide çalışmıyor.
Evet maalesef yine her yerden Yandex çıkıyor.
Bende %150'de mesajlar öyle oluyor fakat telefon uygulamasında tuşlar çok küçülüyor. Başka şekilde açmanın yolu uok.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

(Sadece Windows 10 Mobile'de olur)
Burası neresi ondan bahsedeyim. Ayarlarda G iştirici Seçenekleri var. Oradaki Geliştirici Modu'nu seçin ve alttaki tüm seçenekleri açık yapıp altta yazan IP adresini bilgisayarınızda bir tarayıcının adres çubuğuna yazıp girin. Çıkan ekranda bekleyin telefonda Pair butonuna basın çıkan kodu bilgisayardaki ekrana yazın. Artık telefonun tüm ayrıntılarını görebilirsiniz.

Yapılabilecekler: (sadece bilgisayarı kullanarak)
Telefonu kapatmak, yeniden başlatmak
Kurulu uygulamaları görmek, kaldırmak, uygulamaları başlatmak
Çalışan uygulamaları görmek, kapatmak
.appx uygulamaları kurmak
Çalışan tüm işlemleri görmek (attığım ekran görüntüsündeki gibi)
Telefonunuzun CPU, RAM, GPU, hafıza, G/Ç ve ağ kullanımlarını görmek
Bağlı aygıtları, özelliklerini görmek
WiFi ağ bilgilerini ayrıntılı görmek, WiFi ağlarına bağlanmak/bağlantıyı kesmek
512 mb ramliler için toplam ram miktaro 395 mb. yaklaşık olarak 295 mb ram kullanılıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
haritalar güncellendi

cadde19

cadde19

Üye
Gabe birşeyler yazıyor ama ayıkamadım

remzi33

remzi33

Üye
Gabriel Aul ‏@GabeAul

Some were seeing Mobile 10572 offered from previous preview builds. If this was you, look here:
Bu arada Insider Fast için konfigürasyon güncellemesi geldi bana. Galiba 10575'e sorunsuz geçiş için bu güncelleme

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Filmler ve tv guncellendi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Outlook mail ve takvim tekrar güncellendi. Bu güncelleme ile takvime hafta görünümü geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimde Güncelleme ekranında görülen HAREKET VERİSİ - Hata.. durumunu nasıl düzelttiniz..
Ben Hareket verisini uygulamadan kaldırdım(Akıllı depolama yoluyla) artık ne güncelleme geliyor ne de hata geliyor.
Bu bir çözüm mü? Yoksa düzeltmelerini mi beklemeliydik..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Resimde Güncelleme ekranında görülen HAREKET VERİSİ - Hata.. durumunu nasıl düzelttiniz..
Ben Hareket verisini uygulamadan kaldırdım(Akıllı depolama yoluyla) artık ne güncelleme geliyor ne de hata geliyor.
Bende senin gibi hareket verisini depolamadan kaldırdım,belli olmaz belki akşama 8.1 e geri dönerim:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazı kullanıcıların Windows 10 Mobile Yapı 10549 sürümünde Yapı 10572 için güncelleme gördüklerini fakat yükleyemediklerini belirtmiş. Sorunun çözümü için de Windows Insider sitesine link vermiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Düzelttiğimi nereden çıkarttınız:ehe duruyor hala

Yaptığınız işlem de eğer o görevi kullanan uygulamanız yoksa bir çözüm sayılabilir.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende senin gibi hareket verisini depolamadan kaldırdım,belli olmaz belki akşama 8.1 e geri dönerim:)
Dönme, ben de senin gibiyim..
O kadar uğraşa gerek yok..
Haftaya gelecek olanı yükleriz.. Daha iyi.

skynet

Üye
Konuyla alakalı değil ama şu sitede ki reklamlara bir çeki düzen verilmeli

• Beğen
Tepkiler: StRonK, Dexter Morgan ve SLH.55
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Düzelttiğimi nereden çıkarttınız:ehe duruyor hala

Yaptığınız işlem de eğer o görevi kullanan uygulamanız yoksa bir çözüm sayılabilir.
Bilmiyorum ki, belki de hastayı ameliyat ederken, kalbini düzeltip, gözünü çıkarmış olabilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: SLH.55, suyunsesi, skynet ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum windows 10 geçmek istiyorum ama korkuyorum takılıp kasar bir de sarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Yapı 10572 de batarya iyileştirmesi var diyorlar ne kadar doğru kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?
Ben w10 un her çıkan sürümünü yüklerim ama canım sıkılır geri dönerim,eğer bu flash işlerine meraklı isen ve becerebiliyorsan geç,dene ve gör derim,beğenmezsen geri dönersin.(sorumluluk sana aittir)bu son yapıda batarya iyileştirmesi hissedilir derecede iyi olmuş ve ısınma sorunu giderilmiş.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Haftaya gelecek olanı da yükleyebilmek için zaten dönülecek,bu sürümde yükseltme sorunu var:)
Ben şu anda 1 aydır 10 ncu yapıdayım.
11 nci yapıya geçemedim. 8.1 e dönerek geçme uğraşısına da girmedim.
Ancak, haftaya gelecek yapının 8.1'e dönmeden yüklenebileceğini okumuştum, yoksa yanılıyor muyum?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şu anda 1 aydır 10 ncu yapıdayım.
11 nci yapıya geçemedim. 8.1 e dönerek geçme uğraşısına da girmedim.
Ancak, haftaya gelecek yapının 8. 1 dönmeden yüklenebileceğini okumuştum, yoksa yanılıyor muyum?
Ha evet sanırım ben yanlış anlamışım:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu final sürümü verilsede kurtulsak ben hiçbir deneme sürümünü yüklemediğimden merakla bekliyorum

Üst Alt