Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telemetri; Telemetri bir sistem ya da tesisin uzaktan kablo veya kablosuz olarak izlenmesi veya kontrol edilmesidir. Günümüzde telemetri denilince kablosuz (Wireless) haberleşme anlaşılmaktadır. Bunların en yoğun kullanılanları Radio modem cihazları , GSM GPRS, VSAT uydu sistemleridir.
Demekmiş :) konum geçmişi olsa gerek mobil cihazlarda ki geçmişini silebilirsiniz diyor
Dediğim gibi Cihaz Portalı bu. Kullandım, tarayıcıdan telefona bağlanma :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende kapalı. Sonra iner mi belli olmaz. Dursun sonraki yapıda düzelebilir.

Ben de ondan çekindiğim için kaldırmak istemedim, mağazada çıkmıyor sanırım.
Eğer çıksaydı gönül rahatlığıyla kaldırıp tekrar kuracaktım :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Microsoft Edge için eklenti desteğinin 2016 yılına kalabileceğini iddia eden haberler çıkmaya başladı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore, Kasım ayından itibaren 6 ay süre ile Microsoft'tan genişletilmiş izin alacak. Bu süre sonunda işine geri dönecek. Bu izini eşi ve çocukları ile daha fazla vakit geçirebilmek için aldığını belirten Belfiore, özel bir program dahilinde dünya turuna çıkacakmış.

Joe Belfiore, Windows Phone platformunun desteklenmesinde ve bugünlere gelmesinde hiç şüphesiz en büyük paya sahip. Özellikle Steve Ballmer'dan sonraki dönemde kazanılan ivme Joe Belfiore'un eseri diyebiliriz.

Şimdi konu ile ne alakası var diyebilirsiniz. Aslında alakalı. Şöyle ki;
Joe Belfiore, Microsoft Windows İşletim Sistemleri Kurumsal Başkan Yardımcısı görevine yükselmişti. Windows ve Windows Phone işletim sistemleri aslında Joe Belfiore'un çocukları gibi gördüğü ve sayesinde bugünlere geldiği ürünler. Joe Belfiore, Windows 10 işletim sisteminin meyvelerini gördü. Ama Windows 10 Mobile için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bu nedenle Windows 10 Mobile güncellemesi tamamlanmadan bu kadar uzun bir izine çıkacağını zannetmiyorum. Kasım ayında izine çıkacağı kesinleştiğine göre Windows 10 Mobile güncellemesi de Kasım ayında mutlaka tamamlanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, bedby, serinaga ve 3 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Fark eden olmadı sanırım

Şurada bir şey eksik değil mi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
csH

csH

Üye
Bu yapı olmuş. Telefon önceden internette biraz gezsem ısınırdı şimdi tık yok live tile gucelleme sorunu vardı o da çözülmüş 20 dk da live tile güncelleyen uygulama vardı artık sorunsuz güncelliyor pil de iyi gibi hızlı düşüşler yok performans etkileyici :) kilit ekranı da iyi olmuş tek sorun klavye de bazen e ve silme tuşunun çalışmaması ama o da nadiren oluyo

• Beğen
Tepkiler: Sensation

rcxy

Üye

Türkçe karakter problemi yok demiştim ya bende, bu arada foruma resim yüklemesini de öğrenmiş oldum:)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
saynesim

saynesim

Üye
edgede bingi değişteremiyorum
siz nasıl yaptınız

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayrıca 4.5" lerde olan görev yöneticisi sorunu düzelmiş

• Beğen
Tepkiler: gardi ve Sensation

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 kullanan arkadaşlar son durum nedir ? @bulutsuzgece cihaz ne durumda şu anda ?

Üst Alt