Sensation
Emekli Yönetici
Engelle ve Filtrele mi tam adı?Depolama'da Uygulamalar ve Oyunlar listesinde seçince kaldır seçeneği çıkıyor "Engelleme" için
Kaldırsam mı acep bilemedim![]()
Engelle ve Filtrele mi tam adı?Depolama'da Uygulamalar ve Oyunlar listesinde seçince kaldır seçeneği çıkıyor "Engelleme" için
Kaldırsam mı acep bilemedim![]()
Dediğim gibi Cihaz Portalı bu. Kullandım, tarayıcıdan telefona bağlanmaTelemetri; Telemetri bir sistem ya da tesisin uzaktan kablo veya kablosuz olarak izlenmesi veya kontrol edilmesidir. Günümüzde telemetri denilince kablosuz (Wireless) haberleşme anlaşılmaktadır. Bunların en yoğun kullanılanları Radio modem cihazları , GSM GPRS, VSAT uydu sistemleridir.
Demekmişkonum geçmişi olsa gerek mobil cihazlarda ki geçmişini silebilirsiniz diyor

Bende kapalı. Sonra iner mi belli olmaz. Dursun sonraki yapıda düzelebilir.
Bende kapalı. Sonra iner mi belli olmaz. Dursun sonraki yapıda düzelebilir.

Maalesef linki yok.Ben de ondan çekindiğim için kaldırmak istemedim, mağazada çıkmıyor sanırım.
Eğer çıksaydı gönül rahatlığıyla kaldırıp tekrar kuracaktım![]()
Vpn yokFark eden olmadı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şurada bir şey eksik değil mi ?
Bende diyorum niye 5'li olunca düzgün olmaya başladı bu. 4'lü halinde VPN var.Fark eden olmadı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şurada bir şey eksik değil mi ?
Vpn yok
ben de sabahtan beri ne eksik acaba diye düşünüyorum yaBende diyorum niye 5'li olunca düzgün olmaya başladı bu. 4'lü halinde VPN var.

10.cu yapıda ds vpn var 11 de kalkmış ondan abiBende diyorum niye 5'li olunca düzgün olmaya başladı bu. 4'lü halinde VPN var.
Kalkmadı sadece kısayolu 5'li halinde kalktı. Bende var şu an.10.cu yapıda ds vpn var 11 de kalkmış ondan abi
kilit ekranı da iyi olmuş tek sorun klavye de bazen e ve silme tuşunun çalışmaması ama o da nadiren oluyoBing'de Google'yi arayıp girin sonra listede görünüyor.edgede bingi değişteremiyorum
siz nasıl yaptınız