Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Önceki yapıların hepsini kurdum ve kullandım fakat şu anda 8.1'den 10. yapıya geçiş yapmak için gram istek duymuyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim L920'yi de dün 11:30 da şarjdan çekmiştim. Gece 01:20 da uçak moduna alıp sabah 7 de çıkmıştım. Şu an Pil Tasarrufu tahmini kalan süreyi 1 gün 8 saat olarak veriyor. :)
Ben hiç uçak moduna hiç almam, arkaplanda çalışan tüm uygulamalara izin verildi, güç tasarrufu kapalı, mail senkronizasyonu anlık olarak ayarlı, Wifi sürekli açık, telefon otomatik şebeke seçiminde. Bu şartlarda iyi görünüyor şimdilik.

Ayrıca bu batarya durumunun benim için hiç bir şey ifade etmediğini de belirteyim. Zira final güncellemesi olmadığı için bir sonraki yapıda durum ne olacak belli değil. Belki daha iyi belki de çok kötü olur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Evet geç dolma olayı bende de vardı,şu final gelse de w10 u doya doya bir kullanabilsek.
sizde ekranın kendi kendine hareket etme sorunu var mı bende kendiliğinden bi aşağı bi yukarı gidiyor. farklı farklı yerlere basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor.

stockton

Üye
Bende ekran ışığı bir garip, durup dururken ışık azalıyor, sanki batarya korucuya geçmiş gibi. Sizde de var mı bu sorun?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Artık telefonlar kendi kendine konuşcak galiba, delirdi telefonlar. :kop:
Ben hiç uçak moduna hiç almam, arkaplanda çalışan tüm uygulamalara izin verildi, güç tasarrufu kapalı, mail senkronizasyonu anlık olarak ayarlı, Wifi sürekli açık, telefon otomatik şebeke seçiminde. Bu şartlarda iyi görünüyor şimdilik.

Ayrıca bu batarya durumunun benim için hiç bir şey ifade etmediğini de belirteyim. Zira final güncellemesi olmadığı için bir sonraki yapıda durum ne olacak belli değil. Belki daha iyi belki de çok kötü olur.

E yok artık. :duvar2: Hey maşallah.
Nazar değmesin diyelim :).
Pil ve stabil olma konusunda ümitliyim. Bence final sürüm 8.1 Denim kadar olmasa bile 8.1 kadar olacaktır.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende de sıkıntı yok çok şukur sabah 7 de aldım şarjdan şimdi %76 şebeke oto ve az çektiğinden olduğum yerde sürekli arama yapıyordur, pil tasarrufu kapalı mail senkronize aktif arka plan uygulamaları ful açık vs vs, 8.1 e dönmek için sebebim yok şimdilik şükürler olsun.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bunun gibi daha fazla kutucuk olayı 920'ye gelmedi mi? Bulamıyorum da yeni güncelledim son yapıya.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bunun gibi daha fazla kutucuk olayı 920'ye gelmedi mi? Bulamıyorum da yeni güncelledim son yapıya.

Geldi diye biliyorum,görüntü ayarlarından dpı yı 175 yap ve daha fazla kutucuk göster seçeneğini tıkla tamam olması lazım.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yaklaşık 2.5 ay önce 9 Ağustos tarihinde Gabriel Aul bir tweetinde "future Suggestions'da Başlat Ekranı için landscape Mode (yatay Mode) özelliğini oylayın ve neler olacağını görelim" demişti. Bugün iki yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Görsellerde Windows 10 Mobile sanal tuşlar ve durum çubuğu yatay modda çalışıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve Esendağlı
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Yaklaşık 2.5 ay önce 9 Ağustos tarihinde Gabriel Aul bir tweetinde "future Suggestions'da Başlat Ekranı için landscape Mode (yatay Mode) özelliğini oylayın ve neler olacağını görelim" demişti. Bugün iki yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Görsellerde Windows 10 Mobile sanal tuşlar ve durum çubuğu yatay modda çalışıyor.

Bu kutucukların da ileride yatay şekilde döneceğenin işareti galiba. Aslında w10 mobile sistem kullanan 7 inch tabletler de fena olmaz :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan 920 ile 8.1 deyim 2-3 gündür kullanıyorum 9. yapıdan sonra hızlı ve çok sorunsuz geldi, ancak windows 10 mobile alışınca insan bırakamıyor 10. yapıyı kurmayı düşünüyorum sizce ne yapayım, bana sadece genel olarak 9. yapıdan iyi olması ve pil konusunda heleki 9. yapıda günde 2 defa takıyordum yetmiyordu çok sorun yaşadım bu yapıda bu kadar olmaz haralde diye düşünüyorum sizce ne yapayım

ishanemir

ishanemir

Üye
8.1 devam:)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şuan 920 ile 8.1 deyim 2-3 gündür kullanıyorum 9. yapıdan sonra hızlı ve çok sorunsuz geldi, ancak windows 10 mobile alışınca insan bırakamıyor 10. yapıyı kurmayı düşünüyorum sizce ne yapayım, bana sadece genel olarak 9. yapıdan iyi olması ve pil konusunda heleki 9. yapıda günde 2 defa takıyordum yetmiyordu çok sorun yaşadım bu yapıda bu kadar olmaz haralde diye düşünüyorum sizce ne yapayım
8. yapı bitirdi beni ben de o dönemden beri 8.1'deydim hızına alışınca bırakamadım ama dayanamadım bu sabah kurdum 10. yapıyı. kutucukları daha da küçültünce harika oluyor ekran :D
task switchera nasıl ulaşacağız? geri tuşuna basınca gelmiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8. yapı bitirdi beni ben de o dönemden beri 8.1'deydim hızına alışınca bırakamadım ama dayanamadım bu sabah kurdum 10. yapıyı. kutucukları daha da küçültünce harika oluyor ekran :D
task switchera nasıl ulaşacağız? geri tuşuna basınca gelmiyor.
Ekranı yan çevirip ekran yön kilidini kapat gelir.

serinaga

serinaga

Üye
Benim 1520'nin yine ateşi yükseldi, yanıyor garibim cayır cayır. İşin ilginç tarafı şarjda hızlı bitiyor ve orijinal adaptörü takılı olduğu halde bile acayip bir şekilde şarj yiyor olmalı ki 15 dk.'da anca %1 artabildi. Şaka maka az biraz daha ısınsa şarj takılı olsa bile negatif bir yönde ilerlemesine ramak kaldı. Gözü karartıp bastım fabrika ayarlarına :( Bu yapı hiç iyi gelmedi 1520'ye sanırım ama yıkılmadım ayaktayım, direnmeye devam şimdilik :kop2:
Buradan şu sonucu çıkartmış olduk, sabah geri bildirim ayarlarını kapatmıştık iyi gibi görünsede, ondan değilmiş meğer, yapıda garip bir sorun var galiba, ancak wifi, mobil veri ve konumu kapatınca nefes almaya başlıyor telefon :allalla:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

salihoglu1

Üye
8.1 in hız ve akıcılığı 10 a gelmeden bir daha tp yüklemem..

Üst Alt