Ben hiç uçak moduna hiç almam, arkaplanda çalışan tüm uygulamalara izin verildi, güç tasarrufu kapalı, mail senkronizasyonu anlık olarak ayarlı, Wifi sürekli açık, telefon otomatik şebeke seçiminde. Bu şartlarda iyi görünüyor şimdilik.Benim L920'yi de dün 11:30 da şarjdan çekmiştim. Gece 01:20 da uçak moduna alıp sabah 7 de çıkmıştım. Şu an Pil Tasarrufu tahmini kalan süreyi 1 gün 8 saat olarak veriyor.![]()
sizde ekranın kendi kendine hareket etme sorunu var mı bende kendiliğinden bi aşağı bi yukarı gidiyor. farklı farklı yerlere basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor.Evet geç dolma olayı bende de vardı,şu final gelse de w10 u doya doya bir kullanabilsek.

Ben hiç uçak moduna hiç almam, arkaplanda çalışan tüm uygulamalara izin verildi, güç tasarrufu kapalı, mail senkronizasyonu anlık olarak ayarlı, Wifi sürekli açık, telefon otomatik şebeke seçiminde. Bu şartlarda iyi görünüyor şimdilik.
Ayrıca bu batarya durumunun benim için hiç bir şey ifade etmediğini de belirteyim. Zira final güncellemesi olmadığı için bir sonraki yapıda durum ne olacak belli değil. Belki daha iyi belki de çok kötü olur.
Hey maşallah.
.Geldi diye biliyorum,görüntü ayarlarından dpı yı 175 yap ve daha fazla kutucuk göster seçeneğini tıkla tamam olması lazım.bunun gibi daha fazla kutucuk olayı 920'ye gelmedi mi? Bulamıyorum da yeni güncelledim son yapıya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürlerGeldi,görüntü ayarlarından dpı yı 175 yap ve daha fazla kutucuk göster seçeneğini tıkla tamamdır.

Yaklaşık 2.5 ay önce 9 Ağustos tarihinde Gabriel Aul bir tweetinde "future Suggestions'da Başlat Ekranı için landscape Mode (yatay Mode) özelliğini oylayın ve neler olacağını görelim" demişti. Bugün iki yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Görsellerde Windows 10 Mobile sanal tuşlar ve durum çubuğu yatay modda çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

8. yapı bitirdi beni ben de o dönemden beri 8.1'deydim hızına alışınca bırakamadım ama dayanamadım bu sabah kurdum 10. yapıyı. kutucukları daha da küçültünce harika oluyor ekranşuan 920 ile 8.1 deyim 2-3 gündür kullanıyorum 9. yapıdan sonra hızlı ve çok sorunsuz geldi, ancak windows 10 mobile alışınca insan bırakamıyor 10. yapıyı kurmayı düşünüyorum sizce ne yapayım, bana sadece genel olarak 9. yapıdan iyi olması ve pil konusunda heleki 9. yapıda günde 2 defa takıyordum yetmiyordu çok sorun yaşadım bu yapıda bu kadar olmaz haralde diye düşünüyorum sizce ne yapayım

Ekranı yan çevirip ekran yön kilidini kapat gelir.8. yapı bitirdi beni ben de o dönemden beri 8.1'deydim hızına alışınca bırakamadım ama dayanamadım bu sabah kurdum 10. yapıyı. kutucukları daha da küçültünce harika oluyor ekran
task switchera nasıl ulaşacağız? geri tuşuna basınca gelmiyor.
teşekkürlerEkranı yan çevirip ekran yön kilidini kapat gelir.

Bu yapı hiç iyi gelmedi 1520'ye sanırım ama yıkılmadım ayaktayım, direnmeye devam şimdilik 

Emülatör 8.1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emülatörde sürdürülüyor yazısı çıkıyor![]()

Ayarlar/Gizlilik/Geri Bildirim içerisindeki geri bildirim sıklığını hiçbir zaman ve temel olarak ayarlayın ...
Şimdilik çok iyi ...