Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Konusu açıldığı için yazıyorum. 2 sene Wp kullandım ve sonunda parayı bastım M8 aldım. Pişman mıyım? Hayır. Android telefonu bildiğiniz sömürüyor yani optimizenin "o" su bile yok ama ne olursa olsun Uygulamalar ve özellikleri ile wp'ye on basıyor(maalesef). Eski cihazımı anneme havale ettim ve kendisi çok çabuk alıştı ve çok sevdi telefonu. Bende arada alıyorum telefonu ana ekrana bakınca "vay be" diyorum ama bir Whatsappe veya daha genel olmak gerekirse mağazaya girdim mi hevesim kaçıyor ve hop hemen geri M8i alıyorum elime.
Ms bu sisteme gerçekten yazık ediyor.
Her ay en az bir kaç güncelleme alıyor Outlook Android uygulaması ama bir Wp'ye bakarsak 2012de çıkan wp8deki email uygulaması hala aynı durumda. W10daki Outlooku sistem daha kararlı olmadığı için saymıyorum.
W10 beni o uygulama projeleri ile geri kendine çekebilirdi ama sizin burda yazdıklarınıza göre pek umut yok.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Esendağlı
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Dosya yöneticisi beni deli edecek bişey kayıt edeceğim sd kart seçiyorum atıyor unlock yapacağım sd kart seçiyorum atıyor önceki yapıda sorunsuz olan şeyi yeni yapıda nasıl bozuyorlar anlamak imkansız.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Dosya yöneticisi beni deli edecek bişey kayıt edeceğim sd kart seçiyorum atıyor unlock yapacağım sd kart seçiyorum atıyor önceki yapıda sorunsuz olan şeyi yeni yapıda nasıl bozuyorlar anlamak imkansız.
belkide sd kartta sorun var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapıdaki Phablet ve Tablet görünümleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55, ceza87 ve BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
belkide sd kartta sorun var
Telefon seçince de aynısını yapıyormuş şimdi denedim.
En basitinden edge ile resim kaydet diyorum sd kart/telefon seçiyorum ileri diyorum ve atıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En basitinden edge ile resim kaydet diyorum sd kart/telefon seçiyorum ileri diyorum ve atıyor.
Öğlen yazmıştım. Dosya Gezgini bozuk. Buna bağlı uygulamalar da çalışamıyor.

remzi33

remzi33

Üye
windows 10 da varmı yokmu bilmiyorum teamviewr'ı ancak siz bunu kullanırken aynı ağ üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz yoksa arakdaşınız pc sinemi bağlanıyorsunuz neden sorduğuma gelirsek buna benzer bir program var sadece kendi ağınızda bağlanmak ücretsiz diğer ağlarda ücret istiyor program şu pc içinde aynı programı kurmanız gerekiyor onuda buradan indirebilirsiniz, diğer ağlara bağlanmak için uygulama içi satın alma vardı sanarım emin değilim uzun süredir kullanmıyorum bende
Aynı ağ üzerinde kullanmıyorum maalesef. İlginiz için teşekkürler.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Konusu açıldığı için yazıyorum. 2 sene Wp kullandım ve sonunda parayı bastım M8 aldım. Pişman mıyım? Hayır. Android telefonu bildiğiniz sömürüyor yani optimizenin "o" su bile yok ama ne olursa olsun Uygulamalar ve özellikleri ile wp'ye on basıyor(maalesef). Eski cihazımı anneme havale ettim ve kendisi çok çabuk alıştı ve çok sevdi telefonu. Bende arada alıyorum telefonu ana ekrana bakınca "vay be" diyorum ama bir Whatsappe veya daha genel olmak gerekirse mağazaya girdim mi hevesim kaçıyor ve hop hemen geri M8i alıyorum elime.
Ms bu sisteme gerçekten yazık ediyor.
Her ay en az bir kaç güncelleme alıyor Outlook Android uygulaması ama bir Wp'ye bakarsak 2012de çıkan wp8deki email uygulaması hala aynı durumda. W10daki Outlooku sistem daha kararlı olmadığı için saymıyorum.
W10 beni o uygulama projeleri ile geri kendine çekebilirdi ama sizin burda yazdıklarınıza göre pek umut yok.
kardeşimde note 3 var ve 2 aydır kullanıyor,cihazda hiçbir sorun yok,M8 deki sorun nedir merak ettim ?

Rainesto

Rainesto

Üye
8.1 dönünce w10 un yavaşlığını farkedeceksiniz

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Destek Lütfen !!

MS'nin yada uygulamalarını denediniz mi ?

serinaga

serinaga

Üye

Destek Lütfen !!

MS'nin yada uygulamalarını denediniz mi ?

Ne yazık ki daha önceki yapılarda sorunsuz çalışan Pocket File Manager bu yapıda Sd kartı göremiyor, sistem engelliyor bir şekilde ekleyemiyoruz. Ms bir şeyleri engellemiş olmalı.
Arkadaşlar, bu arada tekrar 10. yapıya geri geldim, bakalım bu defa nasıl olacak ...

Bu arada bir şey soracağım, uygulama izinlerini nereden veriyoruz ? Daha doğrusu L1520'de Motion Data'yı açınca izin istedi, bende reddettim ve şimdi Motion Data'yı açtığımda hızlıca bir ekran geliyor ve hiçbirşey okuyamadan siyah bir ekrana dönüşüyor. Bir ara App'den aktif edebilirsiniz gibi bir şey yazdıydı ama :allalla:

sahanemir

sahanemir

Üye
Butun geri bildirimleri kapadım pil daha iyi oldu sanki, ısınması da ama 8.1 e geçtim.

serinaga

serinaga

Üye
Günaydın Arkadaşlar,
Sanırım 10. yapıda telefonun neden cayır cayır yanıp, aşırı pil tüketiminin kaynağını buldum. Settings/Privacy/Feedback & Diagnostics içerisinde Feedback Frequency ayarlarını never ve basic yaptım, sabah 07:20'den beri ısınma yok bakalım zamanla ne olacak ...

• Beğen
Tepkiler: stockton

alaca61

Üye
Günaydın Arkadaşlar,
Sanırım 10. yapıda telefonun neden cayır cayır yanıp, aşırı pil tüketiminin kaynağını buldum. Settings/Privacy/Feedback & Diagnostics içerisinde Feedback Frequency ayarlarını never ve basic yaptım, sabah 07:20'den beri ısınma yok bakalım zamanla ne olacak ...
Türkçe yaz bizde bakalım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydın Arkadaşlar,
Bende kapattım şimdi. Gece %2 şarj gitmiş. 1 gün iyi 1 gün kötü bakalım ne olacak :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende kapattım şimdi. Gece %2 şarj gitmiş. 1 gün iyi 1 gün kötü bakalım ne olacak :ehe
Maşallah deyin nazar değmesin. :ehe şaka bir yana bazen bazı uygulamalar on dakikada şarjı bitiriyor gibi geliyor. Dün akşam bunu Candy Crush Soda Saga ile yaşadım. Ama şu an durum stabil. Dün akşam 12'de şarjdan çektim şu anda durum;

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen bir sonraki yapıdan sızdırılan ekran görüntüsü.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, afwerker, murooo55 ve 2 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim L920'yi de dün 11:30 da şarjdan çekmiştim. Gece 01:20 da uçak moduna alıp sabah 7 de çıkmıştım. Şu an Pil Tasarrufu tahmini kalan süreyi 1 gün 8 saat olarak veriyor. :)

Üst Alt