biraz da ios ve androidin eksiklerini araştırsak durum böyle olmaz bence. Misal androidde mevcut güvenlik açıkları hala en üst safhada. Android kullanan arkadaşlarımın birçoğu internet alışverişlerini benim telefonumdan yapıyor. Sadece o da değil . Bir uygulama sistemi berbat edebiliyor.Aslında wp küskünleri diye konu açmak lazım,hem burayı meşgul etmeyiz hemde daha rahat bir şekilde orada deşarj oluruzçünkü ms ye çok küfür edesim var
![]()
Bu 1520 benim 3.lumia cihazım(920-1020 ve 1520)zaten bizler bu sistemi seninde ortaya koyduğun farklılıklardan dolayı hala kullanıyoruz,ms.nin bu kadar yavaş kalması ve çok basit şeyleri bile hala sunmayışı bizleri demoralize ediyor.biraz da ios ve androidin eksiklerini araştırsak durum böyle olmaz bence. Misal androidde mevcut güvenlik açıkları hala en üst safhada. Android kullanan arkadaşlarımın birçoğu internet alışverişlerini benim telefonumdan yapıyor. Sadece o da değil . Bir uygulama sistemi berbat edebiliyor.
ios a gelirsek cihaz kasmıyor diyoruz ama birçoğumuz cihazımızı sd kartsız kullanmıyoruz. 2500tl verip telefonu alıyorlar ama batarya hala berbat. 5s kullanıcıları şuan sıfır orjinal batarya taksa bile batarya yine vasat. lumia 920dediğimiz cihaz 3 yaşına bastı. Ve hata güncelleme alıp iyileştiriliyor. İos da ise güncelleme verilince cihazlar daha da kötü hale geliyor. Büyük ekran kullanmak istersen fiyatlar uçuyor. İphone 6 dediğimiz cihaz fu ll hd ekran bile barındırmıyor.
biz Windows kullanıcıları sd karta uygulama yükleyip keyifle oynayabiliyoruz. Özgür bir Sistem istiyorduk. Android uygulamalarını artık kurabiliyoruz bunun da yolu açıldı. Bilgisayar bağlantısı en iyi bizde. Otomatik sistem optimizasyonu ile oc ve cihazda benim birçok uygulamam aynı değerlere sahip. Onedrive diğerlerine nazaran kat kat iyi ve entegre olduğundan bizim cihazlarda Güzel çalışıyor. Live tile olayı zaten bambaşka yokluğunu hissettiren özelliklerinden . Glance screen , çift tık uyandır uyut , gestures beta ve dahası... Açıkçası sistem Güzel de w10 un stabilitesi eksik sadece ...
Hayır yine tp de kalırsın.Arkadaşlar TP'ye geçip sıfırlama yapınca tekrardan 8.1'e mi geçiyor?
Terms and Conditions bölümünde 8.1'i gördüm de korktum bir an. Neyse ki öyle olmadı.Hayır yine tp de kalırsın.
Bende öyle bir sorun olmadı.Terms and Conditions bölümünde 8.1'i gördüm de korktum bir an. Neyse ki öyle olmadı.
Yalnız ne ilk yüklediğimde ne de şimdi sıfırladıktan sonra geri tuşu çalışmıyor gibi, yani basılı tutunca gelen kısım gelmiyor. Sizde de aynı sorun var mı arkadaşlar?
Son çare ncs o zamanlsrt wprt ve de bilumum programlar ile telefonu bulduramadım pc,ye. Soft format da işe yaramıyor.
görev yöneticisi dikey konumda olduğunuz zamanlarda açılmıyor açmak için bir uygulama açıp telefonu yatay konuma getirin sonra geri tuşuna basılı durun o zaman açılır geçici çözüm olarak yatay konuma alınca yön kilidiniaçabilirsiniz, sıfırlama yaptıktan sonra 4. Kolonu açmak için ayarlardan daha fazla kutucuk göster seçeneğini aktif etmeniz gerekirTerms and Conditions bölümünde 8.1'i gördüm de korktum bir an. Neyse ki öyle olmadı.
Yalnız ne ilk yüklediğimde ne de şimdi sıfırladıktan sonra geri tuşu çalışmıyor gibi, yani basılı tutunca gelen kısım gelmiyor. Sizde de aynı sorun var mı arkadaşlar?

Daha fazla kutucuk göster seçeneğini seçtiniz mi?Şaka gibi bir işletim sistemi bu yahu! Sıfırlamadan önce 4 sütun kullanabilirken şimdi 4 sütun olmuyor 175'e getirdiğimde!