Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye
Buradan indir
Daha sonra programı açıp usb kablosunu tak, telefona uyarı gelecek, (büyük ihtimal onu görmedin) onayla ekran hemen yansıyor.
Bi dene bakalım.

Görseller:

Olmadı yine. Zaten MS'nin sitesinden indirmiştim Project My Screen uygulamasını ama bunu da denedim bu da olmadı. Yarın başka bir PC'de deneyeceğim, bakalım sorunun kaynağı telefon mu PC mi. :) Teşekkürler. :)

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
8.1 e nasıl dönebilirim yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?

stockton

Üye
Kaç aydır beta kullana kullana kararlı sürümün nasıl bir şey olduğunu unutmuşum :) Süper geldi 8.1

Acaba wm10 çıkana kadar böyle mi devam etsem! Sadece şu 4 karo ile nasıl olacak onu merak ediyorum, yoksa tp'ye geçmeyi hiç istemiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynı problem bende de var . Üstelik benim cihaz bug da kaldı sürekli yavaş şarj oluyor hatası verip yavaş şarj oluyor
stronk isimli arkadaş nokia çare suite ile sıfırlanabildiğini söyledi. Deneyin bence
önce teli bağlamayın ve kapatın
sonra pc den proğramı çalıştırın
telefonum algılanmadıyı tıklayın
lumiayı tıklayın ve bekleyin
kapalı olan telefonu açmadan "telefonunuz bulunamadı" yazısı geldiğinde usb ye takın yükleme ekranı gelecektir.
teşekkürler yorumlar gelene kadar farklı bir telefon takıp algılanmadı kısmından onu bulup daha sonra asıl cihazı deneyince direk gördü sorunsuz
8.1 neymiş ya 9. yapıdan sonra tofaştan BMW ye geçmiş gibi oldum aşırı derece hızlandı telefon

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tartışmaları okudum.
Bazı arkadaşlar Continuum özelliğini tam anlamadıkları için gereksiz falan demişler.

Arkadaşlar Continuum gerçekten çok güzel ve faydalı bir özellik.
Lumia telefonu olan birisi 99 dolara bilgisayar kasası sahibi de olacak hikayenin özeti bu. Dock cihazını yanında, çantanda, arabada torpido gözünde taşırsın veya taşımazsın, önemli olan ihtiyaç olduğunda (ki çok sık ihtiyaç duyabilecek kişi sayısı da az sayılmaz) oldukça iş görecek bir özellik.

Öte yandan sistemin genel durumuna ilişkin eleştirilere katılmamak elde değil.
Getirilen teknolojiler güzel ama sistem hala yamalı don gibi.
İnşallah finalde WP8.1 akıcılığına getirirler sistemi, yoksa işleri çok zor.
Düşünün ki bir telefonda ışınlama özelliği var, ama üzerindeki yazılım o kadar kötü ki siz ışınlama menüsünü açana kadar yada uygulama çalışana kadar başkası oraya yürüyerek gidiyor.
Tıpkı buna benziyor.
Hazır bu kadar güzel donanım ve teknolojiler getirmişken, o özellikleri pratik ve zevkle kullanmayı sağlayacak sistemi de kurması gerekiyor Microsoft'un...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, yunus-emre-6606, kamil5028347 ve 5 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tartışmaları okudum.
Bazı arkadaşlar Continuum özelliğini tam anlamadıkları için gereksiz falan demişler.

Lumia telefonu olan birisi 99 dolara bilgisayar kasası sahibi de olacak hikayenin özeti bu. Dock cihazını yanında, çantanda, arabada torpido gözünde taşırsın veya taşımazsın, önemli olan ihtiyaç olduğunda (ki çok sık ihtiyaç duyabilecek kişi sayısı da az sayılmaz) oldukça iş görecek bir özellik.

Düşünün ki bir telefonda ışınlama özelliği var, ama üzerindeki yazılım o kadar kötü ki siz ışınlama menüsünü açana kadar yada uygulama çalışana kadar başkası oraya yürüyerek gidiyor.
Tıpkı buna benziyor.
Hazır bu kadar güzel donanım ve teknolojiler getirmişken, o özellikleri pratik ve zevkle kullanmayı sağlayacak sistemi de kurması gerekiyor Microsoft'un...
Gereksiz olarak görmüyoruz sadece abartıldığını ve bu hali ile kullanışlı olmayacağını düşünüyorum/ruz. Yani şimdi bir kere 99 dolara bilgisayar kasası sahibi olacağımız baya abartılı kaçıyor. Sonra dok cihazını taşıdık diyelim her gittiğimiz yerde monitör nerden bulacağız?
Benim reklamlarından anladığım bu özellik büyük oranda ofis işi yapanlara özellikle ms office proğramlarını sıklıkla kullananlara ağırlıklı hitap ediyor ama.... bulut teknolojisi bu kadar gelişmişken ve daha da önü açıkken bu özellik ne kadar kullanışlı olur ondan şüpheliyim. Bu teknoloji bu haliyle atıldır. Bir arkadaşında ifade ettiği gibi 1 defa kullanılıp hevesi alınacak bir yöntem daha ziyade teknoloji ile arası iyi olmayan yaşını başını almış whatsapp dahi kullanamayan kişiler için bulunmaz nimettir. Benim bir bölge müdürüm vardı elinde ipadle dolaşırdı ama fotoğraf çekmekten başka bi işine de yaramazdı. Bu özellik onun işine baya yarar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Continuum özelliğinden önce şu otg olayını halletselerdi daha çok insanı memnun ederlerdi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve ON9
ON9

ON9

Üye
lsrt wprt ve de bilumum programlar ile telefonu bulduramadım pc,ye. Soft format da işe yaramıyor.

dakamon

dakamon

Üye
Tartışmaları okudum.

Tıpkı buna benziyor.
Şimdi bilgisayar kasası sahibi olacak demişsiniz ama biraz hatta çok abartılı olmuş bu laf. Şimdi bu bağlantı ile uygulamalar bazında çalışacağımızı da bilmemiz lazım. Öyle klasor bilgisayarım falan diye bir şey yok. Ben gereksiz demiyorum ama sistemin cılızlığının yanında bu bu kadar şişirilmesin. Kimi kandırıyonuz diyesim geliyor. Yoksa özellik çok güzel ama wp ile değil ya. Önce ios android ayarına gel de onu bir görelim.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Arkadaş yemin ederim okulun kardeşime verdiği beleş android tabletten aldığım zevki benim lumiadan alamıyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaş yemin ederim okulun kardeşime verdiği beleş android tabletten aldığım zevki benim lumiadan alamıyorum
Sistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sende mi g4 diyorsun,benim de aklımda g4 ve huawei nexus 6p var:)
Android'e geçersem, öncelikli marka tercihim LG olur.
W10M oturduğunda geri dönerim gelecek yıl sonunda.

Ancak şimdilik bu yılbaşına kadar durumu izleyeceğim.
Bir sürpriz olur da MS sistemi düzene koyarsa 950XL ile devam.

braayn

braayn

Üye
Sistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim. :hmmm
Şimdi ozgur başkan,
Pc ye ilk win10 finali yayınladıklarında sende kullandıysan görmüşsündür final değil betaydı bir çok hatası halen vardı akabinde hızlıca guncellemeleri vererek şuan ki haline getirdiler ve halen eksikleri varki güncelleme veriyorlar aslında pc tarafıda final sürümüne halen kavuşmuş değil ama şuanki halide oldukça başarılı. Şimdi mobile tarafında ben bu şekilde olacağına inanıyorum.Biz finali aldığımızda şişme yine olacak ve yine bazı modellerde pil sorunu olacak ve birde bu ve buna benzer sorunlar çıkacaktır diye düşünüyorum.Bazen ileriyi görmek için kahin olmaya gerek yok bir söz vardır.Söyle arkadaşını senin kim olduğunu söyleyeyim.Bu kadar hızla bu iş öyle çabucak olacak gibi değil.İleriye dönük diğer sistemleri alt edecek gibi duruyor ama marsda su bulduk diye hemen yaşanılacak gezen statüsünde koymaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Deme öyle bende kuzenin tableti alıyom arada ama saçma sapan yerlerde tıkanınca diyorum şimdi telefonum olacaktı diye.
Yada uzun bi süre android kullandıktan sonra elime kendi telefonumu alınca diyorum wp kadar rahatı varmı ya diye. Bazen wp karışık diyoruzda aslında tam olarak öyle değil android kullanmak wp kullanmaktan daha zor bence. Menülerin yapısını çözünce bidaha wpyi kullanması kolay.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MS adam olmazsa bu yıl sonuna kadar elimdeki cihazı bir şekilde elden çıkarıp toplayabileceğim parayla da alınabilecek ilk iphone'u alırım. Androide bulaşmam kolay kolay, iphone 4 olsun, android olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Üst Alt