Benim 820 de 4 karo yapamadım ama 820 de de var mı acabaHepsinde var.
Calls+ engelleme için değil zaten. Arama kaydında kişinin üstüne basılı tutunca "Kişiyi engelle" seçeneği bende geliyor.
Ayarlar>Sistem>Görüntü "Ekrandaki metinlerin, uygulamaların ve öğelerin boyutu" seçeneğini en sola çekin.Benim 820 de 4 karo yapamadım ama 820 de de var mı acaba
Bi deneyeyim yazarım birazdan sizeAyarlar>Sistem>Görüntü "Ekrandaki metinlerin, uygulamaların ve öğelerin boyutu" seçeneğini en sola çekin.
Yeniden başlatılınca Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç "Daha fazla kutucuk göster"i açın.
Hepsinde yok. Lumia 720de sadece yazılar küçülüyorAyarlar>Sistem>Görüntü "Ekrandaki metinlerin, uygulamaların ve öğelerin boyutu" seçeneğini en sola çekin.
Yeniden başlatılınca Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç "Daha fazla kutucuk göster"i açın.
4,5 inçten başlıyor olabilir o zaman. Görev değiştiricide mi aynı kalıyor?Hepsinde yok. Lumia 720de sadece yazılar küçülüyor
Olmuyo sadece yazılar küçüldü gorev yöneticisi de aynı4,5 inçten başlıyor olabilir o zaman. Görev değiştiricide mi aynı kalıyor?
Sıfırlma ile bi alakası yoktur dimi ben sıfırlamadım da4,5 inçten başlıyor olabilir o zaman. Görev değiştiricide mi aynı kalıyor?
Lumia 920'de çalısıyor4,5 inçten başlıyor olabilir o zaman. Görev değiştiricide mi aynı kalıyor?
Yedekleme yapın.Sonra fotoğraf ve müzikleriniz ne olur ne olmaz diyerek bilgisayarınızada yedekleme yapın benceArkadaşlar 920 ve 9. yapı kullanıyorum. 8.1'e geçip oradan 10. yapıya geçmek istiyorum. Temiz ve eksiksiz bir yükleme olması için neler yapmam gerekiyor? Sanırım 8.1'de önce bir kaç programı yüklemeden ve ayarı yapmadan 10'a geçersem onları sonradan kullanamıyorum, bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Telefonu sıfır formatlayacağım zaten. Tüm programları filan silip. Mesaj yedeklemesi bildiğim kadarıyla onedrive a yapılıyor, fotoğrafları da aldım bilgisayara, müzikleri filan da tekrar atarım sıkıntı olmaz. Asıl merak ettiğim konu üstte sorduğum.Yedekleme yapın.Sonra fotoğraf ve müzikleriniz ne olur ne olmaz diyerek bilgisayarınızada yedekleme yapın bence
Temiz 8.1 den geçtikten sonra da mutlaka sıfırla 920 de test ediyorum canavar gibiTelefonu sıfır formatlayacağım zaten. Tüm programları filan silip. Mesaj yedeklemesi bildiğim kadarıyla onedrive a yapılıyor, fotoğrafları da aldım bilgisayara, müzikleri filan da tekrar atarım sıkıntı olmaz. Asıl merak ettiğim konu üstte sorduğum.
Bende de aynı. 512ye özel galiba720 de hangi menüye girip çıksam yükleniyor diyip menüleri geç açıyor ..diğer arkadaşlarda durum nasıl..
Bilemiyorum denemeniz lazım.Olmuyo sadece yazılar küçüldü gorev yöneticisi de aynı
Sıfırlma ile bi alakası yoktur dimi ben sıfırlamadım da
project my scren ile pc bağlantıda sorun yoksa bir yolu var ancak sizin pc windows 10 mu acaba eğer öyleyse uygulama içinde windows g ye basarak görüntü ve ses kaydı alabilirsiniz denendi sorunsuz çalışıyor, telefon 1520 galiba bağlantı ile ilgili bir sorun varsa denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmından telefonu silip tekrar kurduktan sonra project my scren açıp kabloyu çıkar tak yapın gelmesi gerekiyorEkran videosunu nasıl çekebileceğime dair yardımcı olabilecek biri var mı? Project My Screen'i açıyorum ama telefonda ekranımı yansıt yok.