Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Apk hala yuklenmiyormu. Wpconect guncelleme aldimi acaba.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Hepsinde var.

Calls+ engelleme için değil zaten. Arama kaydında kişinin üstüne basılı tutunca "Kişiyi engelle" seçeneği bende geliyor.
Benim 820 de 4 karo yapamadım ama 820 de de var mı acaba

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim 820 de 4 karo yapamadım ama 820 de de var mı acaba
Ayarlar>Sistem>Görüntü "Ekrandaki metinlerin, uygulamaların ve öğelerin boyutu" seçeneğini en sola çekin.
Yeniden başlatılınca Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç "Daha fazla kutucuk göster"i açın.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ayarlar>Sistem>Görüntü "Ekrandaki metinlerin, uygulamaların ve öğelerin boyutu" seçeneğini en sola çekin.
Yeniden başlatılınca Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç "Daha fazla kutucuk göster"i açın.
Bi deneyeyim yazarım birazdan size

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hepsinde yok. Lumia 720de sadece yazılar küçülüyor

zaakaan

zaakaan

Üye
Ekran yansıtma yok mu W10M'de bulamadım ben?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bişey farkettim birisini arayınca konuşurken telefonu kulağınıza yakınlaştırınca ışık sönüyor ya bende sönmüyor daha bu yapıyla mı alakalı şimdi ye kadar boyle değildi yeni yapıdan sonra oldu

stockton

Üye
Arkadaşlar 920 ve 9. yapı kullanıyorum. 8.1'e geçip oradan 10. yapıya geçmek istiyorum. Temiz ve eksiksiz bir yükleme olması için neler yapmam gerekiyor? Sanırım 8.1'de önce bir kaç programı yüklemeden ve ayarı yapmadan 10'a geçersem onları sonradan kullanamıyorum, bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar 920 ve 9. yapı kullanıyorum. 8.1'e geçip oradan 10. yapıya geçmek istiyorum. Temiz ve eksiksiz bir yükleme olması için neler yapmam gerekiyor? Sanırım 8.1'de önce bir kaç programı yüklemeden ve ayarı yapmadan 10'a geçersem onları sonradan kullanamıyorum, bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Yedekleme yapın.Sonra fotoğraf ve müzikleriniz ne olur ne olmaz diyerek bilgisayarınızada yedekleme yapın bence

stockton

Üye
Yedekleme yapın.Sonra fotoğraf ve müzikleriniz ne olur ne olmaz diyerek bilgisayarınızada yedekleme yapın bence
Telefonu sıfır formatlayacağım zaten. Tüm programları filan silip. Mesaj yedeklemesi bildiğim kadarıyla onedrive a yapılıyor, fotoğrafları da aldım bilgisayara, müzikleri filan da tekrar atarım sıkıntı olmaz. Asıl merak ettiğim konu üstte sorduğum.

erhanercan

erhanercan

Üye
Telefonu sıfır formatlayacağım zaten. Tüm programları filan silip. Mesaj yedeklemesi bildiğim kadarıyla onedrive a yapılıyor, fotoğrafları da aldım bilgisayara, müzikleri filan da tekrar atarım sıkıntı olmaz. Asıl merak ettiğim konu üstte sorduğum.
Temiz 8.1 den geçtikten sonra da mutlaka sıfırla 920 de test ediyorum canavar gibi

• Beğen
Tepkiler: stockton
sahanemir

sahanemir

Üye
Ben sıfırlamadan 8.1 den donuş yaptım bir sıkıntım yok ama akşama doğru sıfırlıyayım bakalım pil sorunum daha iyi mi olacak ki olur biraz da üşengeçlik yaptım.:)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
720 de hangi menüye girip çıksam yükleniyor diyip menüleri geç açıyor .. :( diğer arkadaşlarda durum nasıl..

zaakaan

zaakaan

Üye
Ekran videosunu nasıl çekebileceğime dair yardımcı olabilecek biri var mı? Project My Screen'i açıyorum ama telefonda ekranımı yansıt yok.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ekran videosunu nasıl çekebileceğime dair yardımcı olabilecek biri var mı? Project My Screen'i açıyorum ama telefonda ekranımı yansıt yok.
project my scren ile pc bağlantıda sorun yoksa bir yolu var ancak sizin pc windows 10 mu acaba eğer öyleyse uygulama içinde windows g ye basarak görüntü ve ses kaydı alabilirsiniz denendi sorunsuz çalışıyor, telefon 1520 galiba bağlantı ile ilgili bir sorun varsa denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmından telefonu silip tekrar kurduktan sonra project my scren açıp kabloyu çıkar tak yapın gelmesi gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

Üst Alt