Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu yapıda beklemede şarj çok iyi. 36 saatten fazladır şarjım bitmedi. Beklemede de ısınmıyor, normalde de ısınma azalmış.
10.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yaptınız mı,ben yapmıştım.

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar numara engelleme uygulaması neydi

zaakaan

zaakaan

Üye
Mağazası ve kilt ekranının açılışı dışında en az 8.1 kadar seri çalışıyor benim telefon şuana kadar. Böyle sürerse ben dönmem 8.1'e. Gayet memnunum şuan. Tek sıkıntı APK yükleyemiyor olmam şuanda. Mağaza, kilit ekranı falan ufak sıkıntılar. Mağaza ağır ama kilit ekranı yine o kadar ağır değil. Sürdürülüyor yazısına başlangıç ekranını düzenlediğimde kısa süreli olarak denk geldim şuana kadar ki tek sefer düzenledim. Bir daha da değiştirmedim zira güzel oldu bence. Bir video çekmeye çalışırım daha sonra. :)

braayn

braayn

Üye
b
Mağazası ve kilt ekranının açılışı dışında en az 8.1 kadar seri çalışıyor benim telefon şuana kadar. Böyle sürerse ben dönmem 8.1'e. Gayet memnunum şuan. Tek sıkıntı APK yükleyemiyor olmam şuanda. Mağaza, kilit ekranı falan ufak sıkıntılar. Mağaza ağır ama kilit ekranı yine o kadar ağır değil. Sürdürülüyor yazısına başlangıç ekranını düzenlediğimde kısa süreli olarak denk geldim şuana kadar ki tek sefer düzenledim. Bir daha da değiştirmedim zira güzel oldu bence. Bir video çekmeye çalışırım daha sonra. :)
başlangıç ekranını değiştirdiğin gibi sistem isyan edecek sürdürülüyoru görmeye başlayacaksın

zaakaan

zaakaan

Üye
b

başlangıç ekranını değiştirdiğin gibi sistem isyan edecek sürdürülüyoru görmeye başlayacaksın
4 karo olarak mı kullandın acaba? Ben 3 karo kullanıyorum. Sıfırlama falan yapmadım hiç. 8.1'de başlangıç ekranım nasılsa 10'da arka plan ve 2 uygulama dışında tamamen aynı. İlk güncellediğimde 4 karoydu 3 yaptım onu, sonra karo sayısına karışmadım. Sadece renk ve saydamlık değişikliği yaptım birkaç kez. Ama memnunum görüntüden yani bir daha değiştirmem herhalde. :)

Rainesto

Rainesto

Üye
9 yapıdan 8.1 geçtim gerek şarj gerek uygulama açılma süresi falan telefon çok hızlı geldi tpden sonra

braayn

braayn

Üye
4 karo olarak mı kullandın acaba? Ben 3 karo kullanıyorum. Sıfırlama falan yapmadım hiç. 8.1'de başlangıç ekranım nasılsa 10'da arka plan ve 2 uygulama dışında tamamen aynı. İlk güncellediğimde 4 karoydu 3 yaptım onu, sonra karo sayısına karışmadım. Sadece renk ve saydamlık değişikliği yaptım birkaç kez. Ama memnunum görüntüden yani bir daha değiştirmem herhalde. :)
aynen 4 karo yaptım baktım olmuyor 8.1 e döndüm

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
sahanemir

sahanemir

Üye
Çok tuhaf ben,de 4 karo yaptım yazılar da biraz daha ufaldı ama daha hızlı oldu daha çok mutluyum şu an ..beklemede hemen hemen bitmiyor cihaz ama biraz foruma bakayım azalmaya başlıyor pil ..

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Edge tarayıcıda müzik/video açınca arka plana geçince çalıyor, düzeltmeleri iyi olmuş.
Hiç dikkat eden oldu mu acaba

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

meozcan

Üye
Arkadaşlar l 920 mi dün gece 8.1 den ilk kez wm 10 yapı 10 a yükselttim.wifi ve hücresel veri çalışmıyor tel akılsız telefon oldu.lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?

afwerker

afwerker

Üye
Edge tarayıcıda müzik/video açınca arka plana geçince çalıyor, düzeltmeleri iyi olmuş.
Hiç dikkat eden oldu mu acaba
Sıfırlama yaptınız mı ben sıfırlama yapmadım. Arka planda çalışmıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkadaşlar l 920 mi dün gece 8.1 den ilk kez wm 10 yapı 10 a yükselttim.wifi ve hücresel veri çalışmıyor tel akılsız telefon oldu.lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?
İşlemi tekrar etmelisin bence, 8.1 e dönüp her yeni kurulumdan sonra hakkında kısmından sıfırlama yaparak temiz değil tertemiz bir kurulumla w10m ye gelirsen sorun kalmayacaktır, yada bu iş uzun dersen şimdi sıfırla cihazını hakkında kısmından olmazsa uzun işleme geçersin. Kolay gelsin.

erhanercan

erhanercan

Üye
920 de 4 karo oluyor mu

Üst Alt