Esendağlı
Üye
10.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yaptınız mı,ben yapmıştım.Bu yapıda beklemede şarj çok iyi. 36 saatten fazladır şarjım bitmedi. Beklemede de ısınmıyor, normalde de ısınma azalmış.
10.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yaptınız mı,ben yapmıştım.Bu yapıda beklemede şarj çok iyi. 36 saatten fazladır şarjım bitmedi. Beklemede de ısınmıyor, normalde de ısınma azalmış.
Evet yaptım hemen. Bu yapı 735'e iyi geldi.10.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yaptınız mı,ben yapmıştım.
10.yapiyi ilk yukleyince hemen sifirlama yapin.10.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yaptınız mı,ben yapmıştım.

Artık entegre. Telefon uygulaması>...>Blocked callsArkadaşlar numara engelleme uygulaması neydi
başlangıç ekranını değiştirdiğin gibi sistem isyan edecek sürdürülüyoru görmeye başlayacaksınMağazası ve kilt ekranının açılışı dışında en az 8.1 kadar seri çalışıyor benim telefon şuana kadar. Böyle sürerse ben dönmem 8.1'e. Gayet memnunum şuan. Tek sıkıntı APK yükleyemiyor olmam şuanda. Mağaza, kilit ekranı falan ufak sıkıntılar. Mağaza ağır ama kilit ekranı yine o kadar ağır değil. Sürdürülüyor yazısına başlangıç ekranını düzenlediğimde kısa süreli olarak denk geldim şuana kadar ki tek sefer düzenledim. Bir daha da değiştirmedim zira güzel oldu bence. Bir video çekmeye çalışırım daha sonra.![]()
4 karo olarak mı kullandın acaba? Ben 3 karo kullanıyorum. Sıfırlama falan yapmadım hiç. 8.1'de başlangıç ekranım nasılsa 10'da arka plan ve 2 uygulama dışında tamamen aynı. İlk güncellediğimde 4 karoydu 3 yaptım onu, sonra karo sayısına karışmadım. Sadece renk ve saydamlık değişikliği yaptım birkaç kez. Ama memnunum görüntüden yani bir daha değiştirmem herhalde.b
başlangıç ekranını değiştirdiğin gibi sistem isyan edecek sürdürülüyoru görmeye başlayacaksın

aynen 4 karo yaptım baktım olmuyor 8.1 e döndüm4 karo olarak mı kullandın acaba? Ben 3 karo kullanıyorum. Sıfırlama falan yapmadım hiç. 8.1'de başlangıç ekranım nasılsa 10'da arka plan ve 2 uygulama dışında tamamen aynı. İlk güncellediğimde 4 karoydu 3 yaptım onu, sonra karo sayısına karışmadım. Sadece renk ve saydamlık değişikliği yaptım birkaç kez. Ama memnunum görüntüden yani bir daha değiştirmem herhalde.![]()
SağolasınAyarlar, diğer eklenenler, dokunma ,gezinme çubuğu ,gezinme tuşlarını kullanırken titret
Sıfırlama yaptınız mı ben sıfırlama yapmadım. Arka planda çalışmıyorEdge tarayıcıda müzik/video açınca arka plana geçince çalıyor, düzeltmeleri iyi olmuş.
Hiç dikkat eden oldu mu acaba
İşlemi tekrar etmelisin bence, 8.1 e dönüp her yeni kurulumdan sonra hakkında kısmından sıfırlama yaparak temiz değil tertemiz bir kurulumla w10m ye gelirsen sorun kalmayacaktır, yada bu iş uzun dersen şimdi sıfırla cihazını hakkında kısmından olmazsa uzun işleme geçersin. Kolay gelsin.Arkadaşlar l 920 mi dün gece 8.1 den ilk kez wm 10 yapı 10 a yükselttim.wifi ve hücresel veri çalışmıyor tel akılsız telefon oldu.lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?
Artık entegre. Telefon uygulaması>...>Blocked calls
oluyor ama ekran dik iken girilmiyor multitask ekranına920 de 4 karo oluyor mu
Hepsinde var.920 de 4 karo oluyor mu
Calls+ engelleme için değil zaten. Arama kaydında kişinin üstüne basılı tutunca "Kişiyi engelle" seçeneği bende geliyor.Hocam bende calls+ var onda da engelleme bulamadım eskiden arama kaydında vardı şimdi yok galiba