Hocam yükle yazısı falan çıkmıyorkiTelefon yeniden başladıktan sonra NOKIA yazısının geçmesini bekleyin. Sonra yükleye basın. Yaklaşık 5 dakika bekleyin yani.
Dediği tuşlara basılı tutun sonra program telefonu görüyor. Böyle olmuyor mu?Hocam yükle yazısı falan çıkmıyorki
Windows recory tool telefonu tanımayacak telefon şeçmen gerek lumia de ve reset at telefonu algılayacak orada yükle çıkıyorHocam yükle yazısı falan çıkmıyorki
8.1'den mi yoksa 10'dan mı Yapı 9'u görüyor? 10'dan görüyorsa sıkıntı yok.Beyler diğer arkadaşların yaşadığı sorun ile aynı olabilir.
İnsider dan güncellemede 9.yapıyı görüyor bunun yenile falanı yok mu ?
evet ama cihazı seçince telefon bulunamadı diyorDediği tuşlara basılı tutun sonra program telefonu görüyor. Böyle olmuyor mu?
Seçeceksin. Sonra güç+ses kısma tuşları aşamasından sonrakini anlatıyorum.evet ama cihazı seçince telefon bulunamadı diyor
1520 cilerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk yükleyenler olacak galibaneyi seçim hocam reset attıktan sonra seçiyorum hata veriyorSeçeceksin. Sonra güç+ses kısma tuşları aşamasından sonrakini anlatıyorum.
tama o ekrana gelme cihazı lumia yı seçin (telefon takılı olmasın daha kolay oluyor sonra cihaz bulunamadı yazısı geliyor reset atın diyor o ekran gelince teli kapatıp usb ye takın otomatik açılıyor tel zaten yükleme ekranına geçiyor o zaman.evet ama cihazı seçince telefon bulunamadı diyor
Yükleyenlerin ilk izlenimlerini bekliyoruz.1520 cilerilk yükleyenler olacak galiba