Sensation
Emekli Yönetici
Windows Device Recovery ToolBir de hangi programla dönmemi tavsiye edersiniz
Windows Device Recovery ToolBir de hangi programla dönmemi tavsiye edersiniz
Tamda 8.1 e dönmüşkenGeldi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilinen hatalarda bir şey yok.
Sadece Windows Phone 8.1'den geçilebilir.
İfadeler:
helalAl sana sağa çekme niye boş diyenlerecevap3D Touch işi baya su kaldıracak gibi görünüyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bekleyenlere Allah sabır versin 9. yapıylaYükleniyor, sürdürülüyor ekranlarının epey azaltıldığı belirtilmiş.
Yapıyı yukleyip deneyenler yeşillendirsin
Bu arada hemen 1-2 güne çözüm üretilir de 9. Yapıdan yükseltiriz diye beklemeyin.
Üst yapıya yükseltme ancak bir sonraki yapıda çözülecek.
Yani 2 seçeneğiniz var:
1) 9.yapıda kalıp 11. yapıyı beklemek. (Böylece 8.1e dönmeden yukseltebileceksiniz)
2) 8.1e dönüp 10.yapıyı yüklemek.

Telefona reset atın pc ye bağlı ikenYok arkadaş program cihazı görmüyor
Al sana sağa çekme niye boş diyenlere cevap3D Touch işi baya su kaldıracak gibi görünüyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benimde program cihazı görmüyordu. ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutarak yeniden başladığı halde bırakmadım baktım cihazı gördü sonra bıraktım yüklemeye başladıYok arkadaş program cihazı görmüyor
Günaydın hocamE gelmiş 10.yapı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yani seve seve 8.1 e döneceğiz. usb kablomuda işyerinde bırakmıştım.Yükleniyor, sürdürülüyor ekranlarının epey azaltıldığı belirtilmiş.
Yapıyı yukleyip deneyenler yeşillendirsin
Bu arada hemen 1-2 güne çözüm üretilir de 9. Yapıdan yükseltiriz diye beklemeyin.
Üst yapıya yükseltme ancak bir sonraki yapıda çözülecek.
Yani 2 seçeneğiniz var:
1) 9.yapıda kalıp 11. yapıyı beklemek. (Böylece 8.1e dönmeden yukseltebileceksiniz)
2) 8.1e dönüp 10.yapıyı yüklemek.
Bir nevi herkesi 8.1e dönmeye zorlamışlar, kimse 9. yapının kahrına dayanamazBekleyenlere Allah sabır versin 9. yapıyla![]()

Fast seçili ve Windows Phone 8.1'de olduğunuza emin olun.yav arkadaş telefon güncellemeyi görmüyor ya kaç kere denedim görmüyor