Gabe hala bir şey yazmadı, bari "yok" dese de herkes işine baksa...Yalan oldu desenize yine
Aynen ya beklemekten sıkıldım artıkGabe hala bir şey yazmadı, bari "yok" dese de herkes işine baksa...
#hittheredbuttongabe bu nasılarkadaşlar bu kadar insanız bir tağ açalım twitterda TT yapalım 2 bin kişi ile belirli bir tağ üzerinden Gabiyi etiketleyelim microsoftu etiketleyelim yoksa bunların tınlayacağı yok sosyal medyayı sakın küçümsemeyin çok büyük etkisi var bakınız samsung apple google gibi devleri bile dize getiren bir mecra en azından TT olursa ses getirir milleti ayaklandırmak lazım yoksa bekle bekle nereye kadar yaş olmuş 33 bir fiil 4.5 senedir Güncelleme bekliyoruz helede şu wp 10 kadar beklediğimiz birşey olmadı @bulutsuzgece

Valla hacı dikkat çekici ve yaptırım gücü olan birşey seçelim#hittheredbuttongabe bu nasıl![]()

Onlar geleli çok oldu, konuda da verildi.Outlook posta ve takvim güncelleme geldi..
Windows Kamera güncelleme geldi..
Here Drive + güncelleme geldi..
Valla hacı dikkat çekici ve yaptırım gücü olan birşey seçelim![]()
valla kontrol şimdi ettim kusura bakmayın eskisi gibi kendisi indirmiyorOnlar geleli çok oldu, konuda da verildi.

Ne yazıyor ki burada,w10 u 5 milyona maxicep olarak almak istiyoruz mu yazıyorvalla kontrol şimdi ettim kusura bakmayın eskisi gibi kendisi indirmiyor
bence şunu yazayım ben ona @bulutsuzgece
hey you 're cursing Maxicep site is no longer published in the gab we have a WP10 5 Million![]()

sanırım italyan
bu arada ben tağ kasıyorum @bulutsuzgece
bence şunu yazayım ben ona @bulutsuzgece
hey you 're cursing Maxicep site is no longer published in the gab we have a WP10 5 Million![]()

Hacı kaç yıldır biz yiyoruz birazda o yesin yakında çince çeviri ile yazacam daha da yesin hatta o mobil bölümün başından gitsinValla yazdığından hiçbir şey anlaşılmıyor, adama kafayı yedirteceksin![]()

ne zamandan beri kullanıyor acaba şişmeden önce çektiyse şiştikten sonrada çekip before after yapsaymış920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wow wow wow [emoji50]920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız