Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

stockton

Üye
Etik konulardaki hassasiyeti anlıyorum ama diyelim beni tehdit eden birisinin sesini kaydedip şikayet etmek istesem ne olacak? Böyle bir kayıt için rıza istenmez sonuçta :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Etik konulardaki hassasiyeti anlıyorum ama diyelim beni tehdit eden birisinin sesini kaydedip şikayet etmek istesem ne olacak? Böyle bir kayıt için rıza istenmez sonuçta :)
Bu durumda yetkili yerlerde hukuki hak arama yapılır ve mahkeme kararıyla işlem yaptırılır.
Şayet her isteyen istediğini dinleyecek olsa, bu imkan kötüye kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: stockton
kamil5028347

kamil5028347

Üye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün de güncelleme yok.
Kaynak: Gabriel

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün de yok galiba
Olsa deli olurduk zaten

skynet

Üye
Finale yakın bir yapı olacakmış merak ettim doğrusu

...decode...

...decode...

Üye
Microsoft Lumia'nın Türkiye sayfasında Windows 10 güncellemesinin Kasım ayında dağıtıma başlanacağı belirtildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: wpfurkan, OnurYurdakul, ceza87 ve 6 diğerleri
erhanercan

erhanercan

Üye
Biz önden alalımda yapıları

stockton

Üye
Yarın akşam geleceğini zannetmiyorum. Bu hafta da yalan oldu.

dakamon

dakamon

Üye
Cebrail aul :D

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX, serinaga ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Kasımda gelmesi iyi bir şey değil bence çünkü şu an el bombası gibi bir sistem var elimizde; bir süre sonra patlıyor...
7.-8. yapıdan itibaren söylüyorum yine söyleyeceğim 8.1 zamanındaki stabiliteyi unutalım bence bir daha asla olmayacak

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu sistemin 8.1 den iyi çalışan yönleri de var ama

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Photos Add-ins(2.0.28.0 > 2.0.34.0) güncellendi.

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Bence 8.1 stabilitesi ile hemen hemen aynı olur, belki birkaç güncelleme sonrası olur ama eninde sonunda olur. Unutmayın 8.1 Denim için de epeyce bir çalışma yapılmıştı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hamburger menüsüz Mağaza yakında!

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Tarkansoylu35, Dexter Morgan ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft Lumia'nın Türkiye sayfasında Windows 10 güncellemesinin Kasım ayında dağıtıma başlanacağı belirtildi.

Kasımda gelmesi iyi bir şey değil bence çünkü şu an el bombası gibi bir sistem var elimizde; bir süre sonra patlıyor...
7.-8. yapıdan itibaren söylüyorum yine söyleyeceğim 8.1 zamanındaki stabiliteyi unutalım bence bir daha asla olmayacak

Yabancı kaynakların "içerden" aldığı bilgiye göre güncellemenin dağıtılmaya başlama tarihi Aralık ayı.
Kesin bilgi, yayalım :tebessüm:
Kasım ayında W10 Mobile Final'e sahip sadece 2 cihaz olacak: Lumia 950 ve 950 XL.

• Beğen
Tepkiler: versino2
nigzes1907

nigzes1907

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar 1,5 yıldır kullandığım L1520 cihazımı sattım arada muhabbet için uğrarım iyi forumlar az da android sayfasına takılıyım ((=

Üst Alt